Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimkibuki

arkadaşlar sonunda GT5 oynamaya başladım yani aranızdaki en acemi oyuncu benim:) bu araç transferi konusuna gelince sadece psn arkadaşları birbirine araç gönderiyor sanırım. ve maalesef benim psn arkadaş sayım 0 birisinin oyun içinde psn adreslerini nasıl ekliyoruz bunu sorabilirmiyim. eklemek isteyen ekleyebilir. araç göndericek olanlarada hiiiç hayır demem doğrusu :)
    PSN : unicornik

PSN ' den eklediğinde çakar lambalı full Skyline GT-R34 yollarım
  • arkadaşlık isteği yollayabildimmi emin değilim ve tam olarak nasıl kişi ekleniyor players meet te bi kaç kişi var ama arkadaş listesi varmı normalde eklenmiş kişilerin çıktığı yada sen bana davet yollayabilirmsin kusuruma bakma yanlış birşey yapmak istemiyorumda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

quote:

Orijinalden alıntı: kimkibuki

arkadaşlar sonunda GT5 oynamaya başladım yani aranızdaki en acemi oyuncu benim:) bu araç transferi konusuna gelince sadece psn arkadaşları birbirine araç gönderiyor sanırım. ve maalesef benim psn arkadaş sayım 0 birisinin oyun içinde psn adreslerini nasıl ekliyoruz bunu sorabilirmiyim. eklemek isteyen ekleyebilir. araç göndericek olanlarada hiiiç hayır demem doğrusu :)
    PSN : unicornik

PSN ' den eklediğinde çakar lambalı full Skyline GT-R34 yollarım

arkadaşlık isteği yollayabildimmi emin değilim ve tam olarak nasıl kişi ekleniyor players meet te bi kaç kişi var ama arkadaş listesi varmı normalde eklenmiş kişilerin çıktığı yada sen bana davet yollayabilirmsin kusuruma bakma yanlış birşey yapmak istemiyorumda :(

• En sağda arkadaşlar bölümünde arkadaş ekle olucak oradan ekliyorsun.Birazdan açıp bakarım.Sonra araç isteğini belirtirsen yollarım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On7Lee -- 12 Mart 2013; 11:22:43 >
  • Sanırım en yeni kullanıcı olarak aranıza bende katıldım.Academy yi geçte olsa aldım gerçekten süper detayları olan bir oyunmuş.6 çıkarsa ilk gün alıcam.Ayrıca elinde ilerleyen bölümlerde lazım olacak olan arabalardan fazla olan arkadaşlar bana da bi güzellik yaparsa sevinirim.herkese iyi oyunlar.
    psn:seksensekiz0000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richy06 -- 13 Mart 2013; 1:04:48 >
  • Günde 1 araç yollandığı için ilk önce kimkibuki ertesi gün sana yollarım.Varsa araç isteğiniz belirtin.

• kimkibuki

Araç-kask-kıyafet yolladım.Aldıysan haber verir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

kimkibuki

Araç-kask-kıyafet yolladım.Aldıysan haber verir misin ?

çok teşekkürler yolladıklarını aldım bu araba çok hoşuma gitti hatta onun için ayriyetten teşekkürlerimi sunarım
  • Kendi kullandığım rodajı ve ayarları yapılmış en sevdiğim aracım
  • Arkadaşlar save leri kaydetmediğimden bütün arabalarım gitti :( 1 günlüğüne F1 aracı olan bir arkadaş ödünç verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokesta

Arkadaşlar save leri kaydetmediğimden bütün arabalarım gitti :( 1 günlüğüne F1 aracı olan bir arkadaş ödünç verebilir mi?

imzamda psn'im var ekleyebilirsin. Ancak en erken akşam 19:00 - 20:00 civarı kabul edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: kokesta

Arkadaşlar save leri kaydetmediğimden bütün arabalarım gitti :( 1 günlüğüne F1 aracı olan bir arkadaş ödünç verebilir mi?

imzamda psn'im var ekleyebilirsin. Ancak en erken akşam 19:00 - 20:00 civarı kabul edebilirim.

Hiç sorun değil bende 19:30 gibi evde oluyorum.
  • Araç lazım olan arkadaşlar haber etsinler her zaman yardımcı olurum
  • Arkadaşlar Bana Historic Yarışımıdır nedir o yarışa girmek için bir tarihi yarış arabası lazım. Bir türlü bulamadım premiumlarda çok pahalı en ucuzu 15 milyon cr. Birde Amatörde bir süper car nostalji var onuda oyuna başladığımdan beri geçemedim 2. yarışta hep gümüş alıyorum shelby cobra 427 ile giriyorum ama virajlarda çok kayıyor yol tutuşu çok kötü yarış yumuşak lastik var ama nafile ayarları varsa söylermisiniz yada araba önerirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetoCxCx

Arkadaşlar Bana Historic Yarışımıdır nedir o yarışa girmek için bir tarihi yarış arabası lazım. Bir türlü bulamadım premiumlarda çok pahalı en ucuzu 15 milyon cr. Birde Amatörde bir süper car nostalji var onuda oyuna başladığımdan beri geçemedim 2. yarışta hep gümüş alıyorum shelby cobra 427 ile giriyorum ama virajlarda çok kayıyor yol tutuşu çok kötü yarış yumuşak lastik var ama nafile ayarları varsa söylermisiniz yada araba önerirmisiniz ?

dostum o dediğin yarışta en iyi araç chaparal 70 beni ekle diyeceğim ama bende bayağıdır girmiyorum oyuna eğer yardım edecek başka arkadaşlar varsa seni kesin eklerler o aracı paylaşıma açarlar ok..

• Historic yarışımı Süper car nostalji içinmi hangisi için alayım chaparal 70'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetoCxCx

Historic yarışımı Süper car nostalji içinmi hangisi için alayım chaparal 70'i

dostum sen ekle beni ekleyincede yaz burdan olduğunu ben gereken araçları açarım paylaşıma ok...
  • merhaba konuyu hortlatayım :) toyota 7 race car lazım arkadaslar garajında olan paylasırsa cok sewınırım tesekkurler
  • en_x kullanıcısına yanıt
    Paylaşıma açıyorum psn eklersin RazoR1717
  • Bana Gran Turismo All Stars yarışın geçmek için uygun bir araç lazım 1250+HP Bugatti ve 910+HP Enzo denedim ikisi de yetersiz enzoyla 2. bitirdim Bugatti ile 4.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.