Şimdi Ara

GT5 Kolay Yoldan Credit Kazanmak - B Spec Mode

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varmı böyle bir yol? Valla abuk sabuk arabalara para harcamaktan baba modellere geçemiyorum bi türlü. Özel görevlerin başlagıç bölümleri çıtır çerezdi ama harcadık parayı sağa sola şimdi onlarda başladı kastırmaya. Bir yol bulmak lazım o yüzden bilen varsa paylaşsın.

BİR DE B- SPEC MODE. NASIL AKTİFLEŞİR? NE İŞE YARAR?

• Ben de foruma tamda bu konuda birşeyler yazayım diye girmiştim denk geldi, Ben de senin gibiydim oyun kilitlenme noktasına gelmişti dün akşam B spec mod.da yarışayım dedim ana ekranda garajlarımın olduğu dikey sütünda sürücü ile alakalı bir bölüm var adını hatırlamıyorum ama kask şeklinde bu bölümde bir sürücü oluşturuluyor ondan sonra B spec modda yarışa biliyorsun, yarışlar aynen A spec moddaki gibi ayrıca her yarıştan sonuncu bile gelsen para kazanıyorsun, yarışları bitirince aynen A spec moddaki gibi araba hediyesi de geliyor kısacası B spec mod ilaç gibi birşey:) Garajındaki istediğin araçla yarıştırabiliyorsun eğer güçlü bir aracın varsa zaten yarışları çok kolay kazanıyorsun çünkü diğer yarışçılar standart araçlarla yarışıyor.
  • a spec bazı yarışlar iyi yara veriyor hemen 1. olmak yerine aynı yarışı 5 kere oynarsan hem oyunu çabuk bitirmemiş olursun hem de para yaparsın tabi bu dediğim her pist için geçerli değil; misal dün profesyonel de ferrari yarışını 8 kere yaptım hepsinde sırayla bir basamak üste çıktım (9 8 7 5 4 3 2 1 -6 yı yanlışlıkla kaçırdım-) 9. luğa 16 bin, 1. liğe 28bin kredi veriyor ara ödüllerde 20 bin 19 bin 18 bin 17 bin civarı. şimdi ben ilk onyadığımda 1. olsaydım 28 bin + 1800lvl alıcaktım ama 1 saatte 150bin civarı kredi topladım hem de her yarıştan ortalama 1700lvl kazandım. sadece 1 yarıştan 13.000lvl + 150 bin kredi mis gibi

özet: 2.lik 3.lük ve 4. lüğe iyi para veren yarışları hemen altın yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 30 Kasım 2010; 11:06:53 >

• yarışlar hemen altın yapılsa bile, tekrar oynayınca tecrübe ve kredi veriyor diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cortom

yarışlar hemen altın yapılsa bile, tekrar oynayınca tecrübe ve kredi veriyor diye biliyorum...

malesef vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

yarışlar hemen altın yapılsa bile, tekrar oynayınca tecrübe ve kredi veriyor diye biliyorum...

malesef vermiyor

valla bana verdi :) amatör serisinde amerikan muscle yarışlarında rome circuit'te önce 6., sonra 5., sonra 4. olayım derken yine 6., sonra iki kez 2., en sonda iki kez 1. oldum, her seferinde cukkayı indirdim.

düzeltme: bazı yarışlar vermiyodur ama onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cortom -- 30 Kasım 2010; 11:39:23 >
  • quote:

a spec bazı yarışlar iyi yara veriyor hemen 1. olmak yerine aynı yarışı 5 kere oynarsan hem oyunu çabuk bitirmemiş olursun hem de para yaparsın tabi bu dediğim her pist için geçerli değil; misal dün profesyonel de ferrari yarışını 8 kere yaptım hepsinde sırayla bir basamak üste çıktım (9 8 7 5 4 3 2 1 -6 yı yanlışlıkla kaçırdım-) 9. luğa 16 bin, 1. liğe 28bin kredi veriyor ara ödüllerde 20 bin 19 bin 18 bin 17 bin civarı. şimdi ben ilk onyadığımda 1. olsaydım 28 bin + 1800lvl alıcaktım ama 1 saatte 150bin civarı kredi topladım hem de her yarıştan ortalama 1700lvl kazandım. sadece 1 yarıştan 13.000lvl + 150 bin kredi mis gibi

Bu nasıl bir mantıktır ?

Rasyonel olmak gerekirse en çok level ve dolayısıyla en çok kredi veren yarışlar içinden en kısa sürenini seçip tekrar tekrar oynamak hem vakitten kazandırır hem daha kısa da level atlatıp;para kazandırır..

Kısa süren ve çok para kazandıran yarışlarını seçin.. Ring Yarışları olabilir mesela.. Ne kadar yüksek level’li yarışları oynamayı seçerseniz o kadar kazançlı olacaksınız bu mantıkla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

Rasyonel olmak gerekirse en çok level ve dolayısıyla en çok kredi veren yarışlar içinden en kısa sürenini seçip tekrar tekrar oynamak hem vakitten kazandırır hem daha kısa da level atlatıp;para kazandırır..

Kısa süren ve çok para kazandıran yarışlarını seçin.. Ring Yarışları olabilir mesela.. Ne kadar yüksek level�li yarışları oynamayı seçerseniz o kadar kazançlı olacaksınız bu mantıkla..

evet bence de mantıklı, pro seride bi tane daytona yarışı var, iki buçuk dakika sürüyodu galba, yardırın gitsin
  • quote:

quote:

quote:

malesef vermiyor

valla bana verdi :) amatör serisinde amerikan muscle yarışlarında rome circuit'te önce 6., sonra 5., sonra 4. olayım derken yine 6., sonra iki kez 2., en sonda iki kez 1. oldum, her seferinde cukkayı indirdim.

düzeltme: bazı yarışlar vermiyodur ama onu bilmiyorum.

bana da bi kere verdi bi yarış hangisi hatırlamıyorum (2. kere 2. oldum)ama komik rakamdı önemsemedim, şu ana kadar denediklerimden iyi para verenler 1 kere veriyor.

quote:

quote:

a spec bazı yarışlar iyi yara veriyor hemen 1. olmak yerine aynı yarışı 5 kere oynarsan hem oyunu çabuk bitirmemiş olursun hem de para yaparsın tabi bu dediğim her pist için geçerli değil; misal dün profesyonel de ferrari yarışını 8 kere yaptım hepsinde sırayla bir basamak üste çıktım (9 8 7 5 4 3 2 1 -6 yı yanlışlıkla kaçırdım-) 9. luğa 16 bin, 1. liğe 28bin kredi veriyor ara ödüllerde 20 bin 19 bin 18 bin 17 bin civarı. şimdi ben ilk onyadığımda 1. olsaydım 28 bin + 1800lvl alıcaktım ama 1 saatte 150bin civarı kredi topladım hem de her yarıştan ortalama 1700lvl kazandım. sadece 1 yarıştan 13.000lvl + 150 bin kredi mis gibi

Bu nasıl bir mantıktır ?

Kısa süren ve çok para kazandıran yarışlarını seçin.. Ring Yarışları olabilir mesela.. Ne kadar yüksek level�li yarışları oynamayı seçerseniz o kadar kazançlı olacaksınız bu mantıkla..

level16 ya geldim, o üstte dediğimi 1 kere yaptım monza'da. onu 1 kere yapsaydım dediğim gibi 28 bin kredi 1800 level kazanacaktım ve o yarışa bir daha dönmeyecektim. ama 1 saat sadece o yarışa uğraştım 150 bin kredi 13 bin level çıkardım çıkarabildiğim kadar. çoğu yarış 2. defa oynayınca para ve level vermiyor, level arttıkça puanların arası gittikçe açılıyor, level sıkıntısı çekmeye başlayınca benim yaptığımın mantığını anlarsın ben ilerdekı sıkıntıyı görebiliyorum ve bunu yapıyorum. bu bana eziyet değil ayrıca zevk

quote:

quote:

evet bence de mantıklı, pro seride bi tane daytona yarışı var, iki buçuk dakika sürüyodu galba, yardırın gitsin

eve gidince şu daytona ya bakayım bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 30 Kasım 2010; 12:03:58 >

• quote:

level16 ya geldim, o üstte dediğimi 1 kere yaptım monza'da. onu 1 kere yapsaydım dediğim gibi 28 bin kredi 1800 level kazanacaktım ve o yarışa bir daha dönmeyecektim. ama 1 saat sadece o yarışa uğraştım 150 bin kredi 13 bin level çıkardım çıkarabildiğim kadar. çoğu yarış 2. defa oynayınca para ve level vermiyor, level arttıkça puanların arası gittikçe açılıyor, level sıkıntısı çekmeye başlayınca benim yaptığımın mantığını anlarsın ben ilerdekı sıkıntıyı görebiliyorum ve bunu yapıyorum. bu bana eziyet değil ayrıca zevk

21.Levelim , 22’ye ramak kaldı.. sizin yaptığınız bu yöntem zaman kaybıdır.. Fakat bazı pistleri üst üste oynamak baya biliyor.. öyleki bir yandan gazete okuyup tek elle yarıştığım yarışlar oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 30 Kasım 2010; 12:02:38 >

• Kolay para kazanmak icin once sabirli olup ilk iki ehliyeti alin, bu sayede leveliniz yukselir, daha sonra
    special eventlere girin (nascar, amg, vs.)
    dun amg ve nascari bitirdim toplam 300.000 - 400.000 arasi kredi kazandim.

PSN: mdncr
  • beyler en kolay para kazanma yolu gt world champ'den gelen bugattiyle professionaldaki supersports yarışındaki daytona pistinde yarışın üst üste
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.