Şimdi Ara

GT5-NissanGTR themed Cockpit Design (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leadri

bu aracın içine yatak atar uyurum ben

:D di mi güzel olur cidden :D bi de üstüne bi hardtop veya soft top tavan:) tam olur işte!
  • Koltuk biraz yüksek olmuş modele göre biraz daha modelin içine gömülmek spor araç hissi verebilir.
  • Yapabilirsen güzel olur valla
  • eyvallah teşekkür ederim ;) Ufuk hocam Playseats'in orjinal ölçülerini koruduğum için malesef bu şekilde...diğer türlü çok yüksek yapmam gerekio koltuğun içerde kalması için o zaman da jip gibi olur :) teşekkür ederim yine de;)
  • aracın gövdesini yükseltmene gerek yok aracın tabanındaki L şeklindeki destek bloğunu baya bir daralt zaten koltuk gömülecektir.

yaptığın bu çalışma seni olduğu kadar beni de heyecanlandırdı.ciddi bir iş çıkarsa satın alırım.
  • Oldukça başarılı bir çalışma kolay gelsin dostum
  • arabanın motoruda ps3
  • Şuan ps3 te olan gt5p oyununa bu direksiyon seti cok fazla kaçar.bana göre bu gidisle gt5 i ps5 e ckarcaklar
  • İyide bu oyun çıkmayacakki! Bunların hepsi size para harcatmak için bir tuzak.Sizin gibi gaza geldim, 4 ay önce gittim bu oyun için özel yapılmış direksiyonu aldım.Hani! nerde! oyun yokkkkk..............Yemeyin bu tuzağı......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 17 Şubat 2010; 15:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

İyide bu oyun çıkmayacakki! Bunların hepsi size para harcatmak için bir tuzak.Sizin gibi gaza geldim, 4 ay önce gittim bu oyun için özel yapılmış direksiyonu aldım.Hani! nerde! oyun yokkkkk..............Yemeyin bu tuzağı......

seni kandırmışlar haberi nerden aldıysan

oyunu çıkarmayacağız demediler ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

İyide bu oyun çıkmayacakki! Bunların hepsi size para harcatmak için bir tuzak.Sizin gibi gaza geldim, 4 ay önce gittim bu oyun için özel yapılmış direksiyonu aldım.Hani! nerde! oyun yokkkkk..............Yemeyin bu tuzağı......

Hocam, sen ne dediğinin farkında mısın acaba ?
  • teşekkür ediyorum arkadaşlar...evet ben de heyecanlıyım bu konuda...bakalım gerçek hayata geçince eminim çok daha güzel olacak,seri üretime bile geçebilirim :)
  • seri üretime geçersen 1 müşterin hazır :) hee geçmezsen bende başlıyacam bu tarz olaya :)

tabi yaza doğru :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 20 Şubat 2010; 18:42:34 >
  • :) geçerim geçerim :) sen de üretceksen telif alırım ama:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayhh2

:) geçerim geçerim :) sen de üretceksen telif alırım ama:P

hocam ne oldu bi gelişme yokmu,resim felan koysaydın,gerçek halini
  • malesef,henüz üretim aşamasında değil...bu aralar pek ilgilenemiyorum...ama inşallah gerçek halini göreceksiniz ;)
  • Vay be süper düşünce far falan da yapacak mısın son halini merak ettim,gece oynarken farlar yanacak falan çok iyi olur
  • evet yapıcam, far işin kolay tarafı zaten ;)
  • Helal olsun arkadaşım sana.

Walla da bravo billaha da brova. Senin gibi yaratıcı insanlara çok ihtiyacımız var bu ülkede
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.