Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
90.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar gt5 e yeni başladım sayılır garajımda 80 adet araç var fakat dün güncellem yaptım araçların çoğunda sarı ünlem işareti belirdi ve istediğim aracı seçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Nasıl yani sarı ünlem ? bir resim koyarsan daha anlaşılır olur. Oyunun içindeykenmi çıkıyor ?
  • MetoCxCx kullanıcısına yanıt
    garaja araç seçmek için girdiğimde araç resimlerinin sol üst köşesinde halka içinde ünlem işareti var arac seçimi yapamıyorum ayrıca araç özelliklerine bakmak için üçgen tuşuna bastığımda oyunnun ana sayfasına dönüyor bi ara resim yükleyeceğim bu arada teşekkür ederim.
  • Bilmiyorum ilk defa duyuyorum senin söylediğin şeyi. Daha tebrübeli arkadaşlar konuya girince yardımcı olur. Bu arada oyun proluge değil dimi ?
  • MetoCxCx kullanıcısına yanıt
    proluge değil dün playstore dan accoun aldım oyun bayabi güncelleme yaptı ilk defa diyebilirim olduysa ondan sonra oldu sinirden şanjımanı dağıttım iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtazademirel

proluge değil dün playstore dan accoun aldım oyun bayabi güncelleme yaptı ilk defa diyebilirim olduysa ondan sonra oldu sinirden şanjımanı dağıttım iyice

dostum ps store'den indirdiklerin kısmından tekrar indirmen gerekiyor o işaret olan araçları ok bu arada hesabını başka kimseyle paylaşıyormusun..??
  • shiftdriver kullanıcısına yanıt
    eyvallah hemen deniyorum hesabı kimseyle paylaşmıyorum zaten dün açtım
  • Oyunu geç keşfedenlerdenim genelde daha soft araba yarişları oynuyordum. neyse B spec de bayagı ilerlettim ama bi noktada takıldık özellikle 700 pp nin üzerinde araç çıkartamıyorum para da yetmiyor su an . sıkıştım gibi yani :(
  • psn eklerseniz güzel bir araç yollarım
  • Bende 2 gün once aldım GT5 Academy i. Sizi hemen ekleteceğim, banada güzel bir araba yollarmısınız?
    Birde playstation 2 de GT4 ü hep gamepad ile oynadım. Şu an G27 direksiyonum var. GT5 i gamepad ile mi oynıyım yoksa direksiyonu tavsiye edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 13 Haziran 2013; 3:08:01 >
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Ben dfgt kullanıyorum ama bu tadı aldıktan sonra G27'ye geçmek gerek.Bence G27'ye alışmaya çalışın.Bende 3 haftadır alışmaya çalışıyorum
    Araç yollama olayına gelince günde 1 araç yollanıyor.Ayarları yapılmış kuvvetli bir makina yollarım
  • Bu direksiyonlar olmadan oynamak duyu organlarınız olmadan oynamak gibidir.
    ilk etapta sizi şaşırtan direksiyon geri bildiriminin zamanla yolla ilgili önemli parametreleri verdiğini hissetmeye başlıyorsunuz. İşte ondan sonra olay kopuyor birdaha game pad ile oynayamıyorsunuz!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

psn eklerseniz güzel bir araç yollarım

ekledim hocam simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uykum açılsın biraz.Aracınızı hemen yollarım
  • quote:

Uykum açılsın biraz.Aracınızı hemen yollarım

Hocam az once bend emesaj attım. Aracımı bekliyorum
  • Gt5 e girmeye calısıyorum. Update var diye uyarı geliyor fakat bir türlü update yapamıyor hata veriyor.
    "gt5 an error occurred during the download operation"
    Az önce başka bir arkadaşa yolladım.Günde bir tane yollandığından yarın erkenden aracınızı yollarım.İstediğiniz bir araç varsa söyleyin.Ayarlarını yapıp gönderiyim.
  • quote:

Az önce başka bir arkadaşa yolladım.Günde bir tane yollandığından yarın erkenden aracınızı yollarım.İstediğiniz bir araç varsa söyleyin.Ayarlarını yapıp gönderiyim.

Oyuna yeni başladım. Oyunun başlarında hızlı bir şekilde ilerlememizi sağlayabilecek bir araç varsa çok işime yarayacağına eminim.
    Şimdiden teşekkürler.
    İlk başladığında sayesinde çok yol aldığım Subaru STİ'ı paylaşıma açayım.Profilimden ödünç alarak kullanabilirsiniz.
  • V Four rica etsem scirocco varsa paylaşıma açar mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.