Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
90.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kac gundur gran turismo 5 ps3 nin B serisinin like the wint bolumunu bir turlu gecemiyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim Chevrolet Corvette ZR1 (C6) ’09 pagani zonda da var bende ama olmuyor bir turlu 3. cikabiliyorum en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamsa

arkadaslar kac gundur gran turismo 5 ps3 nin B serisinin like the wint bolumunu bir turlu gecemiyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim Chevrolet Corvette ZR1 (C6) ’09 pagani zonda da var bende ama olmuyor bir turlu 3. cikabiliyorum en fazla

Hocam ben o yarışı redbulla geçmiştim b spec surucum iyi kullaniyodu hocam psn adresim i ekleyin yarın size yardimci olurum arac konusunda fazla uğrasmak istemedigimden dolayi redbulla girdim f1 alabilecek seviyede iseniz onu öneririm uğraşmassınız seviyeniz uygun değilse yarin bi sekilde yapariz okulda yok zaten

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98BA03E18 -- 20 Aralık 2012; 18:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d16a9

arkadaşlar gt5'e yaklaşık 1.5 ay önce başladım şuan A specte 23 bitmek üzere lakin daha hiç online oynamadım sormak istediğim birşey var bu online oyunda internetin kotalı olması bir sorun teşkil edermi yani kota aşımı falan olurmu işyerimde internet var evimde yok bağlatırken sınırsızmı bağlatayım bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.....

sınırsız bağlatırsanız daha iyi olur benim kullandığım internet 5 senedir ttnet 1mbps sınırsız 49lira +10 lira telefon kullanma bedeli
    edit:telefon disardan aranmaya iptal fakat yinede telefon parasi veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98BA03E18 -- 20 Aralık 2012; 18:49:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamsa

arkadaslar kac gundur gran turismo 5 ps3 nin B serisinin like the wint bolumunu bir turlu gecemiyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim Chevrolet Corvette ZR1 (C6) ’09 pagani zonda da var bende ama olmuyor bir turlu 3. cikabiliyorum en fazla

Psn eklerseniz paylaştığım araçları kullanabilirsiniz.Sezonluk etkinliklerede girilebiliyor.
  • arkadaslar benim 7 yasinda bir oglum var o oynuyor bu GT5 A specte 28 B specte 27 ye gelmis am B specte like the wind bolumunu gecemiyor kac gundur kafamin etini yedi yardimci ol diye benimde fazla vaktim yok. odunc araba meselesineede sicak bakmiyor beyefendi kendi basarmak istiyormus kendi arabasi ile bana yardimci olursaniz cok sevinirim Chevrolet ZR1 (C6) ’09 pagani zonda da var ama ancak ilk 4 girebiliyor yardimci olursaniz cok sevinirim beni kurtarin yaaa
  • Pagani '09 için ayarları vereyim o zaman küçük bey için

All parts/oil change 

Body/Chassis

- Dynamics (Front/Rear) : 40 / 65

Transmission

- Top Speed : 400 km/h

Drive-train

Adjustable LSD (Front/Rear)

- Initial Torque : -/5

- Acceleration Sensitivity : -/5

- Braking Sensitivity : -/11

Torque Sensing Center Differential (Front/Rear) - -

Suspension

Suspension (Front/Rear)

- Ride Height : -18/-15

- Spring Rate : 13.8/16.2

- Dampers (Extension) : 3/5

- Dampers (Compression) : 5/10

- Anti-Roll Bars : 4/6

Wheel Alignment (Front/Rear)

- Camber angle : +0.5/+0.7

- Toe Angle : +0.0/+0.12

Brakes (Front/Rear)

- Brake Balance 3/3

Drive aids

- ABS : 1

- TCS : 3

Else all off

• quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

Pagani '09 için ayarları vereyim o zaman küçük bey için

All parts/oil change 

Body/Chassis

- Dynamics (Front/Rear) : 40 / 65

Transmission

- Top Speed : 400 km/h

Drive-train

Adjustable LSD (Front/Rear)

- Initial Torque : -/5

- Acceleration Sensitivity : -/5

- Braking Sensitivity : -/11

Torque Sensing Center Differential (Front/Rear) - -

Suspension

Suspension (Front/Rear)

- Ride Height : -18/-15

- Spring Rate : 13.8/16.2

- Dampers (Extension) : 3/5

- Dampers (Compression) : 5/10

- Anti-Roll Bars : 4/6

Wheel Alignment (Front/Rear)

- Camber angle : +0.5/+0.7

- Toe Angle : +0.0/+0.12

Brakes (Front/Rear)

- Brake Balance 3/3

Drive aids

- ABS : 1

- TCS : 3

Else all off

Bu ayarı hazırlayanın, diğer araçlar için yaptığı ayarları nereden bulabilirim?
    DS3le oynuyorum hiç fena değildi de...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling
    Bu ayarı hazırlayanın, diğer araçlar için yaptığı ayarları nereden bulabilirim?
    DS3le oynuyorum hiç fena değildi de...:)

BURADAN ulaşabilirsiniz
  • Arkadaşlar ben redbull ve formula araclarına nasıl sahip olabilirim bilenler yardımcı olabilirler mi?Gran Turismo 5in en hızlı arabası redbull mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhsycoMantis

Arkadaşlar ben redbull ve formula araclarına nasıl sahip olabilirim bilenler yardımcı olabilirler mi?Gran Turismo 5in en hızlı arabası redbull mudur?

B-Spec modunda level 35 olursan veya Vettel etkinliğinde bronz madalya alırsan X2010'u hediye ediyor. Formula GT'yi ise çevrimiçi oto galerisinden alabilirsin. Oyundaki en hızlı araç X2011 Prototype.
  • Arkadaslar oyunu zamaninda alamamistim. Simdi daha yeni aldim, vurmayin ama nedense hic zevk alamadim. Oyle milletin dedikleri seyleri goremedim. Daha 13 levelim ondan mi acaba ? Bir kere hasar yok. Arabaya carpiyorum bidona carpmis gibi ses cikiyor. Veya arkadan biri bana carptiginda benim arabaya bisi olmuyo yoldan cikmiuor bile. Bazi arkadaslar diyor cukura girdigimde bile arabanin arkasi kaymaya basliuor diye. Bunlar ve daha bircok sey bende olmuyor. Neden acaba ? Oze bir ayar vs mi yapmak gerek ? Yardim edin litfen oyundan gram zevk almiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Arkadaslar oyunu zamaninda alamamistim. Simdi daha yeni aldim, vurmayin ama nedense hic zevk alamadim. Oyle milletin dedikleri seyleri goremedim. Daha 13 levelim ondan mi acaba ? Bir kere hasar yok. Arabaya carpiyorum bidona carpmis gibi ses cikiyor. Veya arkadan biri bana carptiginda benim arabaya bisi olmuyo yoldan cikmiuor bile. Bazi arkadaslar diyor cukura girdigimde bile arabanin arkasi kaymaya basliuor diye. Bunlar ve daha bircok sey bende olmuyor. Neden acaba ? Oze bir ayar vs mi yapmak gerek ? Yardim edin litfen oyundan gram zevk almiyorum..

Dostum daha yeni başlamışsın ileride hepsini göreceksin bu dediklerinin sadece sabır ok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

quote:

Arkadaslar oyunu zamaninda alamamistim. Simdi daha yeni aldim, vurmayin ama nedense hic zevk alamadim. Oyle milletin dedikleri seyleri goremedim. Daha 13 levelim ondan mi acaba ? Bir kere hasar yok. Arabaya carpiyorum bidona carpmis gibi ses cikiyor. Veya arkadan biri bana carptiginda benim arabaya bisi olmuyo yoldan cikmiuor bile. Bazi arkadaslar diyor cukura girdigimde bile arabanin arkasi kaymaya basliuor diye. Bunlar ve daha bircok sey bende olmuyor. Neden acaba ? Oze bir ayar vs mi yapmak gerek ? Yardim edin litfen oyundan gram zevk almiyorum..

Dostum daha yeni başlamışsın ileride hepsini göreceksin bu dediklerinin sadece sabır ok..

Oh tamam hocam. Bu yeterli oldu benim icin. Peki ne kadar sonra olucak bu olaylar ? :)

• oyundaki seviye levellerini yükseltmen gerek, 35 seviyeyi geçince olanlar olur merak etme hasar vs..
  • quote:

quote:

quote:

Oh tamam hocam. Bu yeterli oldu benim icin. Peki ne kadar sonra olucak bu olaylar ? :)

Kariyer modunda hasar yok, sadece online ve hızlı yarış modunda var, bu modlarda hasar ayarını açman gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

quote:

quote:

Kariyer modunda hasar yok, sadece online ve hızlı yarış modunda var, bu modlarda hasar ayarını açman gerek

Ayarlarda hasar acik fakat hizli yarista hasar olmuyor ? Ve dedigim diger olaylarda yok hizli yarista. Acaba bi ayar falan mi yapmam gerekiyor? Hani bu kadar basit olamaz bu oyun kesinlikle bisiler ters bende...

• Güncellemeleri yapmışmıydın, hızlı yarış modunda hem görsel hem de mekanik hasar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Güncellemeleri yapmışmıydın, hızlı yarış modunda hem görsel hem de mekanik hasar oluyor

Yaptim yaptim hepsini. Vala bilmiyorum ikiside yok. Dumduz bi oyun ne bi mekanik hasar oluyor ne gorsel hasar...

• Hızlı yarış modunda arabayı seçip yarışa başlarken lastikleri, vitesi vs. ayarladığın yerde hasarı da açıyorsun, aynı şekilde online oda da hasarı açabilirsin
  • Merhaba arkadaşlar gt5 e yeni başladım sayırlır garajımda 80 araç var fakat bazı araçlarımın üzerinde sarı ünlem işareti var ve istediğim araçları seçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.