Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
90.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada kucuk bir bilgi beyler , Suan Sezonluk etkinliklerde 4x4 yarislari var , az performansla daha cok para kazanabiliyorsunuz, ve bu yarisin sonunda da ESCUDE PİCK DİRT TRAİL CAR veriyor simdiden haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...deneme
  • ileri seviye formula ferrari yarışında nurburgring 24s kaldı 2 turluk ayar tavsiyelerine açığım herkese iyi oyunlar.
  • Merhaba arkadaşlar ben gt5 yeni başladım gerçekten süper bir oyunmuş. Bana başlangıçta Toyota GT 86 2012 model araba verdi. Çok iyi araba birçok altın madalya kazandım ama artık yni yarışlarda zayıf kalıyor hep sonuncu oluyorum. Kredim 350 sizce ne almalıyım ikinci el veya sıfır. Yardımcı olursanız çook sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murrz2643

ileri seviye formula ferrari yarışında nurburgring 24s kaldı 2 turluk ayar tavsiyelerine açığım herkese iyi oyunlar.

Hatasız sürerseniz pek ayar gerektirmiyor bu araçlar. Birinci oluyorsunuz.
  • Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu ya:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydaralper

Merhaba arkadaşlar ben gt5 yeni başladım gerçekten süper bir oyunmuş. Bana başlangıçta Toyota GT 86 2012 model araba verdi. Çok iyi araba birçok altın madalya kazandım ama artık yni yarışlarda zayıf kalıyor hep sonuncu oluyorum. Kredim 350 sizce ne almalıyım ikinci el veya sıfır. Yardımcı olursanız çook sevinirim :)

Lastikleri değiştir yarış lastiği tak, 350 kredi derken sadece 350 mi, psn adresim odyofil, ekle araç gonderirim.
  • Dostum çok sevinirim ya şu mübarek ayda çok makbule geçer :) Yalnız ben online hiç bilmiyorum nasıl yapıyoruz ekliyorum seni. Benim profil de haydaralper sende beni eklersen çok iyi olur. Topluluktan mı ayarlıyoruz, lobim deyince direk yarışa bağlanıyor.
  • arkadaşlar gt5'e yaklaşık 1.5 ay önce başladım şuan A specte 23 bitmek üzere lakin daha hiç online oynamadım sormak istediğim birşey var bu online oyunda internetin kotalı olması bir sorun teşkil edermi yani kota aşımı falan olurmu işyerimde internet var evimde yok bağlatırken sınırsızmı bağlatayım bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.....
  • Arkadaşlar ben de gt5'e başladım.Oyun şimdilik süper ötesi.10 lvl'e geldim fakat şimdiki yarışlar japon , italyan vb... arabalar istiyo.Sürekli araba almak lazım.Araba alırız fakat hangi arabayı alıcaz?Dandik bi araba alıp yarışta geri kalmak istemiyorum.Şimdilik araba alırken hep beygir gücü yüksek olana yöneldim.Başka dikkat etmemiz gereken ne özellikler olabilir.Yanlış araba alırsak satarken çok mu zarar ediyoruz?İkinci el mi almalı yoksa sıfır mı?
  • güncel
  • bende playstationumu yeni aldım ve 1 haftadır gt5 oynuyorum daha a-spec'te 9 levelım b-spec hic oynamadım.şu an modifiyeli 370 beygir impreza wrx sti hatchback var kullanmadığınız araba hediyelerine açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

bende playstationumu yeni aldım ve 1 haftadır gt5 oynuyorum daha a-spec'te 9 levelım b-spec hic oynamadım.şu an modifiyeli 370 beygir impreza wrx sti hatchback var kullanmadığınız araba hediyelerine açığım

54 model Citroên var 44BG Ben de A-Spec'te 23 B-Spec'te 16 levelim

Para istiyorsanız ben 5 dakikada 290-320K arası para kazanıyorum. Tecrübe puanı da cabası. Bu şekilde Corvette ZR1 aldım. Yarış modifikasyonu yaptım, üstüne en iyi malzemeleri taktım 895BG oldu Yarış sezonluk etkinliklerde. 430PP FR yarış var. 222BG'lik Honda ile birinci oluyorum. Ama pisti Daytona yapmanız lazım. Birinci oldunca dediğim gibi 290-320K arası para geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necromyhTh -- 14 Eylül 2012; 12:11:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: necromyhTh

quote:

bende playstationumu yeni aldım ve 1 haftadır gt5 oynuyorum daha a-spec'te 9 levelım b-spec hic oynamadım.şu an modifiyeli 370 beygir impreza wrx sti hatchback var kullanmadığınız araba hediyelerine açığım

Para istiyorsanız ben 5 dakikada 290-320K arası para kazanıyorum. Tecrübe puanı da cabası. Bu şekilde Corvette ZR1 aldım. Yarış modifikasyonu yaptım, üstüne en iyi malzemeleri taktım 895BG oldu Yarış sezonluk etkinliklerde. 430PP FR yarış var. 222BG'lik Honda ile birinci oluyorum. Ama pisti Daytona yapmanız lazım. Birinci oldunca dediğim gibi 290-320K arası para geliyor.

bende uzun zamandır istediğim audi rs6'yı aldım en iyi parçalarla birlikte makine 970 beygir oldu oyun bana baya hızlı gelişiyomuş gibi geldi. bide sırf lamborghini aventadoru sürebilmek için car pack 3 aldım ps storedan ona da tüm parçaları ekleyince 850 beygir falan oldu. şu an 1 milyon cr falan var sizin dediğiniz yarışlarıda yapınca baya artar o teşekkürler tatktik için

edit: a-spec 21 b-spec hala 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Gagalayan -- 15 Eylül 2012; 2:56:29 >

• quote:

quote:

quote:

bende uzun zamandır istediğim audi rs6'yı aldım en iyi parçalarla birlikte makine 970 beygir oldu oyun bana baya hızlı gelişiyomuş gibi geldi. bide sırf lamborghini aventadoru sürebilmek için car pack 3 aldım ps storedan ona da tüm parçaları ekleyince 850 beygir falan oldu. şu an 1 milyon cr falan var sizin dediğiniz yarışlarıda yapınca baya artar o teşekkürler tatktik için

dostum bende almak istedim ama yapamadım birde ücreti ne kadar ve nereden giriş yapıp alıyoruz yardımcı olursan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufyurt35

quote:

quote:

quote:

dostum bende almak istedim ama yapamadım birde ücreti ne kadar ve nereden giriş yapıp alıyoruz yardımcı olursan sevinirim

ps store üzerinden car pack 3 diye aratirsaniz gorursunuz. 11tl gibi bi fiyatı vardi. onu indirin sonra yuklensin. oyuna girin en solda indirilebilir iceriklere tiklayin ordan arabalarinizi indirin

• quote:

Orijinalden alıntı: magnumibo

quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

quote:

Orijinalden alıntı: UaReAtRisk

Arkadaşlar ben oyunda baya ilerledim hatta Lotus vee WV görevlerinide yaptim ama Rüzgar Gibi deki A spec yarişini geçemiyorum Bugatti bile sönük kaliyor 1300 beygir olsa bile Bana önerecek bir Tavsiyeniz varsa Bekliyorum

selam dostum bu oyuna ilk başlayanı bugatti cezbeder ama zaman geçtikçe oyuna alıştıkça onu bidaha almassın nedeni pistler genellikle virajlı olduğundan pek verim alamassın o araçtan,dediğin pistı race cars araclarla geçmen lazım eyer aracın yoksa beni ekle sana race cars yada formula gt gönderebilirim ok..

Kardeş seni ekleyemedim üst sınıra ulaşmışsın.

doğrudur dostum arkadaş listesi limiti 100 kişi olduğundan dolayı senin gibi yeni başlayan arkadaşları yada yarıştığımız arkadaşları eklediğimden dolayı liste dolu malesef eğer başka arkadaşlarda varsa rica edip isteyebilirsin ok kusura bakma dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shiftdriver -- 30 Ekim 2012; 19:38:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magnumibo

79 öncesi japon arıyorum yardım lütfen

bence tamamen kendi emeğin ve çabanla kredi biriktirerek araç ayarlarını deneye deneye bularak üst düzey araçları satın alıp yarış kazanırsan belki daha çok keyif alırsın.. fakat yok bana üst düzey araç gönder diyorsan ekle göndereyim psn: mefluc saygılar..
  • Göstergeyi km/s yapamadım bi türlü mp/s kaldı. Nasıl değişebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçenekler menüsüne girip ordan yapabilirsin dostum ok..
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.