Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
90.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar bi sorum olucak.. Pikap kamyonet mücadelesinde Dodge kamyonet aldm bütün motor vs. hepsini aldım ama araç, 203km hiza cikiyor tkrr 200e düşüyor ve böyle devam ediyor sebebi nedir acaba?
  • aracın ayarlarından şanzımanı biraz arttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

aracın ayarlarından şanzımanı biraz arttır.

Teşekkürler ederim :). Sorun çözüldü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ben b spec te 7 race car ile geçemedim hep 2. oluyorum bir yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duster_06

merhabalar ben b spec te 7 race car ile geçemedim hep 2. oluyorum bir yardım edermisiniz?

selam dostum b spec te bazi yarislari o aracla gecemeye bilirsin daha guclu race carslar var onlari alip gecebilirsin bide yarisa girmeden rakip listesine bakip aracini ona gore alabilirsin her yarisin kendine gore model marka araclari alip gecbilirsin bide su var soforlerin seviyesi biraz yuksek olmasi gerek 30-35 olsa bile rahat gecersin ok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

quote:

Orijinalden alıntı: duster_06

merhabalar ben b spec te 7 race car ile geçemedim hep 2. oluyorum bir yardım edermisiniz?

selam dostum b spec te bazi yarislari o aracla gecemeye bilirsin daha guclu race carslar var onlari alip gecebilirsin bide yarisa girmeden rakip listesine bakip aracini ona gore alabilirsin her yarisin kendine gore model marka araclari alip gecbilirsin bide su var soforlerin seviyesi biraz yuksek olmasi gerek 30-35 olsa bile rahat gecersin ok..

kardeş mesajı eksik yazmışım yav aslında oradaki sorunun amacı b spec teki historical race yi 7 race car ile geçemediğimdi

• quote:

kardeş mesajı eksik yazmışım yav aslında oradaki sorunun amacı b spec teki historical race yi 7 race car ile geçemediğimdi

historic race'in ilacı 66 model klasik jaguar bence çok rahat geçiliyor, bu aracı b spec indy yarışından hediye veriyorlar.
  • Arkadaşlar ben oyunda baya ilerledim hatta Lotus vee WV görevlerinide yaptim ama Rüzgar Gibi deki A spec yarişini geçemiyorum Bugatti bile sönük kaliyor 1300 beygir olsa bile Bana önerecek bir Tavsiyeniz varsa Bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar ben oyunda baya ilerledim hatta Lotus vee WV görevlerinide yaptim ama Rüzgar Gibi deki A spec yarişini geçemiyorum Bugatti bile sönük kaliyor 1300 beygir olsa bile Bana önerecek bir Tavsiyeniz varsa Bekliyorum

aracınız varsa formula gran turismoyu deneyin hepsini asfalta gömersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 22 Haziran 2012; 15:34:59 >
  • Aracın varsa derken Bugatti var Ve 77 tane Birbirinden farkli arabam var Oyuna başladiğimdan beri hiç birini satmadin seviye 21 A spec Oyüzden soruyorum nağipmaliyim diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: UaReAtRisk

Arkadaşlar ben oyunda baya ilerledim hatta Lotus vee WV görevlerinide yaptim ama Rüzgar Gibi deki A spec yarişini geçemiyorum Bugatti bile sönük kaliyor 1300 beygir olsa bile Bana önerecek bir Tavsiyeniz varsa Bekliyorum

selam dostum bu oyuna ilk başlayanı bugatti cezbeder ama zaman geçtikçe oyuna alıştıkça onu bidaha almassın nedeni pistler genellikle virajlı olduğundan pek verim alamassın o araçtan,dediğin pistı race cars araclarla geçmen lazım eyer aracın yoksa beni ekle sana race cars yada formula gt gönderebilirim ok..

• quote:

zonda veya corvette zr1 ile geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

quote:

selam dostum bu oyuna ilk başlayanı bugatti cezbeder ama zaman geçtikçe oyuna alıştıkça onu bidaha almassın nedeni pistler genellikle virajlı olduğundan pek verim alamassın o araçtan,dediğin pistı race cars araclarla geçmen lazım eyer aracın yoksa beni ekle sana race cars yada formula gt gönderebilirim ok..

Teşekkür ederim dostum ben seni eklerim ama zaten bugatti ile geçtim ilk yarişi ikinci yariş içinde mercedec race car aldim 3.500.000 cr ucuzlamişti Yorumlariniz için teşekkürler birde Eskilerin Süper yarişi varya 1970 ve öncesi Yüksek güçte arabalar katiliyor o yariş için önericeğini araba var mi Teşkkürler

• beyler aspec tarihi araç yarışı için ödünç araç veren olursa çok makbule geçer, psn: blackcyerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcy -- 1 Temmuz 2012; 16:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murrz2643

quote:

historic race'in ilacı 66 model klasik jaguar bence çok rahat geçiliyor, bu aracı b spec indy yarışından hediye veriyorlar.

Bende dediğiniz gibi yaptım ama 66 model jaguar yolda değil bildiğin karda gidiyor sanki.kıçı başı ayrı oynuyor arabanın :)) şu b spec history car yarışı için arac ödünç verecek yada başka bir araç tavsiye edecek var mı??? PSN : kokesta
  • Dostlar,

Ayarlar menüsünde araçlara yaptığımız modifiyeleri bir dostum detaylı olarak anlatabilir mi?

örneğin ben sadece süspansiyonu -20&-20 ye getiriyorum oversteeringi'i azalmak için bu da sanırım son hızı düşürüyor? dolayısıyla şu ayarlar menüsü örneğin kamber açısını falan neye göre ayarlayacağımızı detaylı olarak paylaşırsa çok sevinirim..
  • burda bütün arabaların ayarları var istersen burdan yararlanabilirsin
    http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Category:Models

benim sorum :

zonda aldım 2.600.000 verip çok dandik araba full modifiyeli verdiler modifiye yapamıyorum like a wind de herkes geçiyor adam akıllı bir race car önerir misiniz like a wind vb. geçebileceğim

corvette zr1 de aldım race modifikasyon hariç hepsini yaptım ama oda zar zor geçti america yarışını

b specte adama verdim en basit yarışta full modifiyeli corvette zr1 ile 7. oldu ne berbat bi şöfördür ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

burda bütün arabaların ayarları var istersen burdan yararlanabilirsin
    http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Category:Models

benim sorum :

zonda aldım 2.600.000 verip çok dandik araba full modifiyeli verdiler modifiye yapamıyorum like a wind de herkes geçiyor adam akıllı bir race car önerir misiniz like a wind vb. geçebileceğim

corvette zr1 de aldım race modifikasyon hariç hepsini yaptım ama oda zar zor geçti america yarışını

b specte adama verdim en basit yarışta full modifiyeli corvette zr1 ile 7. oldu ne berbat bi şöfördür ya :(

Valla hatirladigim kadariyla sana cevap verebilcem cunku oyunu yaklasik 4-5 kere bitirip sifirladim , 1 yildan fazladir sadece online oynuyorum. Ama ben sana hangi yarisin hangi arabayi verdigini soleyeyim , ona gore yarislar kazanip, kazandigin arabayla baska yarislarda kullanirsin. Like the wind yarisini rahat gecebilirsin,Örnegin Dream Car Championship kupasini aldiginda sana Ford GT Race Car hediye ediyor, bu araçla cogu yarisi kazanabilirsin , bunlarin icinde like the wind de var,yinede bir sknti olursa cevap atman yeterli ,Paranida ole abuk subuk arabalarla harcama, he bide araba hediye listesini gorup bu yaristada bu mu verilir diye isyan etme :) saygilar

License Tests

B License Gold: TommyKaira ZZ-S '00 (S) *plus silver and bronze prizes
    B License Silver: Daihatsu OFC-1 Concept '07 (P) *plus bronze prize
    B License Bronze: Mazda Demio Sport '03 (S)

A License Gold: Isuzu 4200R '89 Concept (P) *plus silver and bronze prizes
    A License Silver: Mazda Atenza Concept '01 (S) *plus bronze prize
    A License Bronze: Nissan mm-R Cup Car '01 (S)

IC License Gold: Nissan GT-R Concept (Tokyo Motor Show 2001) (S) *plus silver and bronze prizes
    IC License Silver: Autobacs Garaiya '02 (S) *plus bronze prize
    IC License Bronze: Acura DN-X Concept '02 (S)

IB License Gold: Honda S800 RSC Race Car '68 (S) *plus silver and bronze prizes
    IB License Silver: Mitsubishi HSR-II Concept '89 (S) *plus bronze prize
    IB License Bronze: Mazda Eunos Roadster J-LIMITED (NA) '91 (P)

IA License Gold: Ford GT (No Stripe) '05 (S) *plus silver and bronze prizes
    IA License Silver: Land Rover Range Stormer Concept '04 (S) *plus bronze prize
    IA License Bronze: Dodge RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab '04 (S)

S License Gold: Nissan GT-R Spec-V (GT Academy Version) '09 (P) *plus silver and bronze prizes
    S License Silver: Mazda MX-Crossport Concept '05 (S) *plus bronze prize
    S License Bronze: Opera Honda S2000 '04 (S)

-----------------------------------------------------
    Special Events

Karting Gran Turismo Easy: Horn
    Karting Gran Turismo Intermediate: Paint Color
    Karting Gran Turismo Advanced: Paint Color

Jeff Gordon NASCAR School Easy: The oval at Indianapolis and Daytona are available in Arcade Mode and Training.
    Jeff Gordon NASCAR School Intermediate: None
    Jeff Gordon NASCAR School Advanced: None

Jeff Gordon NASCAR School All Gold: NASCAR *plus silver and bronze prizes
    Jeff Gordon NASCAR School All Silver: Modern Muscle Car *plus bronze prize
    Jeff Gordon NASCAR School All Bronze: Classic Muscle Car

Top Gear Test Track Easy Gold: Top Gear Test Track available Arcade and Practice
    Top Gear Test Track Intermediate Gold: Lotus Elise Type 72 '01 (S)
    Top Gear Test Track Advanced Gold: Jaguar XFR '10 (S)

Flight Academy Mercedes-Benz AMG Easy Gold: Winter Ahrweiler In Photo Travel
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Easy Silver: Ahrweiler Gate In Photo Travel
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Easy Bronze: Ahrweiler Street In Photo Travel

Flight Academy Mercedes-Benz AMG Intermediate Gold: Mercedes CLK-GTR RACE CAR '98 (S)
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Intermediate Silver: Nürburgring 4hr layout available in Arcade and Practice
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Intermediate Bronze: Nurburgring Nordschleife avaiable in Arcade and Practice

Flight Academy Mercedes-Benz AMG Advanced Gold: Mercedes-Benz SLS AMG '10 (P) *plus silver and bronze prizes
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Advanced Silver: Mercedes-Benz C 63 AMG '08 (P) *plus bronze prize
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Advanced Bronze: Mercedes-Benz A 160 Avangarde '98 (S)

Flight Academy Mercedes-Benz AMG Expert Gold: Mercedes-Benz SLR McLaren '03 (S) *plus silver and bronze prizes
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Expert Silver: Mercedes-Benz SL 65 AMG (R230) '04 (S) *plus bronze prizes
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Expert Bronze: Mercedes-Benz SLK 230 Kompressor '98 (S)

Rally Gran Turismo Easy Gold: Roadgoing Rally Car
    Rally Gran Turismo Intermediate Gold: WRC Style Rally Car
    Rally Gran Turismo Advanced Gold: Historic Rally Car

Grand Tour
    After 1 event: Lucerne - Chapel Bridge In Photo Travel
    After 2 events: Siena, Piazza del Campo In Photo Travel
    After 3 events: Main Square of San Gimignano In Photo Travel
    After 4 events: Abbey of San Galgano In Photo Travel

Sebastien Loeb Rally Challenge Gold: Citroën C4 WRC '08 (P) *plus silver and bronze prizes
    Sebastien Loeb Rally Challenge Silver: Citroën C4 Coupe 2.0 VTS '05 (P) *plus bronze prize
    Sebastien Loeb Rally Challenge Bronze: Citroën C3 1.6 '02 (S)

Red Bull X1 Challenge Gold: Red Bull X2010 Prototype (P) (naked carbon) *plus silver and bronze prizes
    Red Bull X1 Challenge Silver: Red Bull X2010 (P) (plain color) *plus bronze prize
    Red Bull X1 Challenge Bronze: Red Bull X2010 S.Vettel (P) (Red Bull livery)
    *unlocked at level 30

----------------------------------------------------
    A-Spec

A-Spec Beginner

Sunday Cup: Toyota Vitz U euro Sport Edition’00 (S)
    FF Cup: Honda Honda Civic SiR-II (EG) ‘91 (S)
    FR challenge: Toyota FT-86 Concept ’09 (P)
    European Classic Car Championship: Volkswagen Kubelwagen typ82 ‘44 (P)
    World Classic Car Series: Subaru 360 ‘58 (S)
    Light Weight K Cup: Suzuki Wagon R RR ‘98 (S)
    Vitz race: Toyota Prius G Touring Selection (J) ‘03 (S)
    World Compact: Hommell Berlinette R/S Coupe ‘99 (S)
    Japanese Classics: Honda Z ACT ’78 (S)
    Beginner events complete: Gift Car Ticket Level 5

A-Spec Amateur

Clubman Cup: Honda Mugen Motul Civic Si Race ‘87 (S)
    European Hot Hatch Championship: Volkswagen Lupo GTI Cup Car (J) ‘03 (S)
    NR-A Roadster Cup: Mazda KUSABI CONCEPT ’03 (S)
    Sport Truck Race: Daihatsu Midget II D type ‘98 (S)
    Japanese 90's Challenge: Nissan SILEIGHTY ‘98 (S)
    Tous France Championship: Citroën 2 CV Type A ‘54 (S)
    Festival Italia: Alfa Romeo Giulia Sprint GTA 1600 ‘65 (S)
    Classic Muscle Car Championship: Buick Special '62 (S)
    Supercar Nostalgia Cup: Dome Zero Concept ’78 (S)
    Amateur events complete: Gift Car Ticket Level 9

A-Spec Professional

Mini Challenge: Mini Cooper 1,3i ‘98 (S)
    Muscle Car Championship: Dodge Challenger SRT8 ‘08 (P)
    Supercar Festival: Maserati Gran Turismo S ’08 (P)
    la Festa Cavillino: Ferrari California ‘08 (P)
    British Lightweight: Triumph Spitfire 1500 ‘74 (S)
    Lamborghini Exclusive: Lamborghini Countach LP400 ‘74 (S)
    Lupo Cup: Volkswagen Lupo 1,4 ‘02 (S)
    Japanese 80's Festival: Toyota Celica XX 2800GT ’81 (S)
    GT World Championship: Bugatti Veyron 16.4 ‘09 (S)
    Professional events complete: Gift Car Ticket Level 12

A-Spec Expert

Tuning Car Grand Prix: HPA Motorsport Stage II R32 (S)
    Schwarzwald League A: Opel Speedster Turbo ‘0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanCum -- 23 Temmuz 2012; 2:40:11 >

• eyvallah :) keşke 2-3 hafta önce atsaydın zondayı almadna önce :D b-specte bir yarış zonda verdi de :D

bu arada zonda modifiye ediliyormuş ettim süper oldu like a wind falan tur bindirerek :D like a wind bitince verdiği toyota da süper bir şey endurance yarışların bazıları bitti fakat çok zor geliyor 9 saat falan çok saçma olmuş 9 saat bekliyorsun yarış bitsin diye turlu olsa ben onu 3-4 saatte rahat bitiriyordum :D

geçen gün çok komik bir şey oldu 4 saat yarışını oynuyorum son 30 dk falan kaltı bende durdurdum arabayaı süre geçsin diye bekliyorum çünkü baya tur bindirdim arkadan gelen arabalar bana çarpıyor fakat yanımdan geçip gitmek yerine sürekli bana çarpıyorlar sıraya geçip sırayla çarpıyorlar çarpan sıranın sonuna geçiyor :D çok gülmüştüm :DD

ve o redbull arabası ne berbat bir şeydir hiç alışamadım çok keskin dönüyor :D

şuan formula gt bekliyorum 2. elde gelse alıcam 8 m falan var

zahmet olmassa listenin devamını verir misin :)

• insallah oteki cevapta 2-3 hafta sonra gelmez dememindir :) Bu arada kendime bir liste yaptim , monza pistini ve topgear pistini acip en iyi turu hangi araba ( yol versiyon arabalar ile , yaris versiyonlari dahil degil ) ile yapcam diye kasiyorum . Baya egleniyorum kendimce :) suan iki pisttede liderligi hic beklenmedik sekilde Chevrolet Corvette ZR1 RM '09 önde. Sende cok sklrsan kasarsin oyle :) ben bidaha okadar uzun yarislar yapmam cunku , topgear pistinde 1.01.00 ' in altina inmen dilegi ile :)

Since no one else is doing it as far as I know, I'm going to start a list of prize cars and the events you need to complete to win them

I'll start with the few I know off the top of my head and will edit the OP with any others you guys give me. Okay...

*the (P) or (S) denotes Premium or Standard car.

License Tests

B License Gold: TommyKaira ZZ-S '00 (S) *plus silver and bronze prizes
    B License Silver: Daihatsu OFC-1 Concept '07 (P) *plus bronze prize
    B License Bronze: Mazda Demio Sport '03 (S)

A License Gold: Isuzu 4200R '89 Concept (P) *plus silver and bronze prizes
    A License Silver: Mazda Atenza Concept '01 (S) *plus bronze prize
    A License Bronze: Nissan mm-R Cup Car '01 (S)

IC License Gold: Nissan GT-R Concept (Tokyo Motor Show 2001) (S) *plus silver and bronze prizes
    IC License Silver: Autobacs Garaiya '02 (S) *plus bronze prize
    IC License Bronze: Acura DN-X Concept '02 (S)

IB License Gold: Honda S800 RSC Race Car '68 (S) *plus silver and bronze prizes
    IB License Silver: Mitsubishi HSR-II Concept '89 (S) *plus bronze prize
    IB License Bronze: Mazda Eunos Roadster J-LIMITED (NA) '91 (P)

IA License Gold: Ford GT (No Stripe) '05 (S) *plus silver and bronze prizes
    IA License Silver: Land Rover Range Stormer Concept '04 (S) *plus bronze prize
    IA License Bronze: Dodge RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab '04 (S)

S License Gold: Nissan GT-R Spec-V (GT Academy Version) '09 (P) *plus silver and bronze prizes
    S License Silver: Mazda MX-Crossport Concept '05 (S) *plus bronze prize
    S License Bronze: Opera Honda S2000 '04 (S)

-----------------------------------------------------
    Special Events

Karting Gran Turismo Easy: Horn
    Karting Gran Turismo Intermediate: Paint Color
    Karting Gran Turismo Advanced: Paint Color

Jeff Gordon NASCAR School Easy: The oval at Indianapolis and Daytona are available in Arcade Mode and Training.
    Jeff Gordon NASCAR School Intermediate: None
    Jeff Gordon NASCAR School Advanced: None

Jeff Gordon NASCAR School All Gold: NASCAR *plus silver and bronze prizes
    Jeff Gordon NASCAR School All Silver: Modern Muscle Car *plus bronze prize
    Jeff Gordon NASCAR School All Bronze: Classic Muscle Car

Top Gear Test Track Easy Gold: Top Gear Test Track available Arcade and Practice
    Top Gear Test Track Intermediate Gold: Lotus Elise Type 72 '01 (S)
    Top Gear Test Track Advanced Gold: Jaguar XFR '10 (S)

Flight Academy Mercedes-Benz AMG Easy Gold: Winter Ahrweiler In Photo Travel
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Easy Silver: Ahrweiler Gate In Photo Travel
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Easy Bronze: Ahrweiler Street In Photo Travel

Flight Academy Mercedes-Benz AMG Intermediate Gold: Mercedes CLK-GTR RACE CAR '98 (S)
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Intermediate Silver: Nürburgring 4hr layout available in Arcade and Practice
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Intermediate Bronze: Nurburgring Nordschleife avaiable in Arcade and Practice

Flight Academy Mercedes-Benz AMG Advanced Gold: Mercedes-Benz SLS AMG '10 (P) *plus silver and bronze prizes
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Advanced Silver: Mercedes-Benz C 63 AMG '08 (P) *plus bronze prize
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Advanced Bronze: Mercedes-Benz A 160 Avangarde '98 (S)

Flight Academy Mercedes-Benz AMG Expert Gold: Mercedes-Benz SLR McLaren '03 (S) *plus silver and bronze prizes
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Expert Silver: Mercedes-Benz SL 65 AMG (R230) '04 (S) *plus bronze prizes
    Flight Academy Mercedes-Benz AMG Expert Bronze: Mercedes-Benz SLK 230 Kompressor '98 (S)

Rally Gran Turismo Easy Gold: Roadgoing Rally Car
    Rally Gran Turismo Intermediate Gold: WRC Style Rally Car
    Rally Gran Turismo Advanced Gold: Historic Rally Car

Grand Tour
    After 1 event: Lucerne - Chapel Bridge In Photo Travel
    After 2 events: Siena, Piazza del Campo In Photo Travel
    After 3 events: Main Square of San Gimignano In Photo Travel
    After 4 events: Abbey of San Galgano In Photo Travel

Sebastien Loeb Rally Challenge Gold: Citroën C4 WRC '08 (P) *plus silver and bronze prizes
    Sebastien Loeb Rally Challenge Silver: Citroën C4 Coupe 2.0 VTS '05 (P) *plus bronze prize
    Sebastien Loeb Rally Challenge Bronze: Citroën C3 1.6 '02 (S)

Red Bull X1 Challenge Gold: Red Bull X2010 Prototype (P) (naked carbon) *plus silver and bronze prizes
    Red Bull X1 Challenge Silver: Red Bull X2010 (P) (plain color) *plus bronze prize
    Red Bull X1 Challenge Bronze: Red Bull X2010 S.Vettel (P) (Red Bull livery)
    *unlocked at level 30

A-Spec

A-Spec Beginner

Sunday Cup: Toyota Vitz U euro Sport Edition’00 (S)
    FF Cup: Honda Honda Civic SiR-II (EG) ‘91 (S)
    FR challenge: Toyota FT-86 Concept ’09 (P)
    European Classic Car Championship: Volkswagen Kubelwagen typ82 ‘44 (P)
    World Classic Car Series: Subaru 360 ‘58 (S)
    Light Weight K Cup: Suzuki Wagon R RR ‘98 (S)
    Vitz race: Toyota Prius G Touring Selection (J) ‘03 (S)
    World Compact: Hommell Berlinette R/S Coupe ‘99 (S)
    Japanese Classics: Honda Z ACT ’78 (S)

A-Spec Amateur

Clubman Cup: Honda Mugen Motul Civic Si Race ‘87 (S)
    European Hot Hatch Championship: Volkswagen Lupo GTI Cup Car (J) ‘03 (S)
    NR-A Roadster Cup: Mazda KUSABI CONCEPT ’03 (S)
    Sport Truck Race: Daihatsu Midget II D type ‘98 (S)
    Japanese 90's Challenge: Nissan SILEIGHTY ‘98 (S)
    Tous France Championship: Citroën 2 CV Type A ‘54 (S)
    Festival Italia: Alfa Romeo Giulia Sprint GTA 1600 ‘65 (S)
    Classic Muscle Car Championship: Buick Special '62 (S)
    Supercar Nostalgia Cup: Dome Zero Concept ’78 (S)

A-Spec Professional

Mini Challenge: Mini Cooper 1,3i ‘98 (S)
    Muscle Car Championship: Dodge Challenger SRT8 ‘08 (P)
    Supercar Festival: Maserati Gran Turismo S ’08 (P)
    la Festa Cavillino: Ferrari California ‘08 (P)
    British Lightweight: Triumph Spitfire 1500 ‘74 (S)
    Lamborghini Exclusive: Lamborghini Countach LP400 ‘74 (S)
    Lupo Cup: Volkswagen Lupo 1,4 ‘02 (S)
    Japanese 80's Festival: Toyota Celica XX 2800GT ’81 (S)
    GT World Championship: Bugatti Veyron 16.4 ‘09 (S)

A-Spec Expert

Tuning Car Grand Prix: HPA Motorsport Stage II R32 (S)
    Schwarzwald League A: Opel Speedster Turbo ‘00 (S)
    Historic Racing Car Cup: Lancia STRATOS Rally Car '77 (S)
    Trofeo Gallardo: Lancia Delta S4 Rally Car '85 (S)
    MR Sports Cup: Cizeta V16T '94 (S)
    Turbo Race: Mitsubishi Lancer EX 1800GSR IC Turbo '83 (S)
    Japanese Championship: Gran Turismo 350Z RS (P)
    Gran Turismo All Stars: AMUSE Carbon R (R34) '04 (S)
    Polyphony Digital Cup: Nissan 350Z Gran Turismo 4 Ltd (Z33) '05 (S)
    Expert events complete: Gift Car Ticket Level 17

A-Spec Extreme

NASCAR Series: Pontiac Tempest Le Mans GTO (S)
    Schwarzwald League B: Audi Pikes Peak Quattro Concept '03 (S)
    Like The Wind: Minolta 88C-V '89 (S)
    Super GT Series: Calsonic Skyline GT-R race car '93 (S)
    DTM Series: BMW 2002 Turbo '73 (S)
    Dream Car Championship: Ford GT LM Race Car Spec II (S)
    American Championship: Jay Leno Tank Car ‘03 (S)
    European Championship: Audi Le Mans quattro ‘03 (S)
    Formula GT: Caterham Fireblade (S)
    Extreme events complete: Gift car ticket level 21

A-Spec Endurance

Grand Valley 300km: Honda HSC '03 (S)
    Roadster 4 hours: Mazda 110S '68 (S)
    Laguna Seca 200 miles: Infinity Coupe Concept '06 (P)
    Indy 500: XJ13 Race Car '66 (P)
    Suzuka 1000km: Nissan GT-R Concept LM race car (S)
    Nurburgring 4h: Audi R8 LMS Race Car '09 (S)
    Tsukuba 9h: HKS CT230R '08 (P)
    Le Mans 24h: Audi R8 Race Car (Audio Playstation Team Oreca) ´05 (S)
    Nurburgring 24h: Audi R10 TDI '06 (P)
    Endurance Events Complete: Gift Car Ticket Level 24

B-Spec

B-Spec Beginner

Sunday Cup: Toyota Yaris U Euro Sport Edition (J) '00 (S)
    FF Cup: Honda Civic TYPE R (EK) '97 (P)
    FR Challenge: Toyota FT-86 G Concept'10 SPORTS (P)
    European Classic Car Championship: Fiat 500 F '65 (S)
    World Classic Car Series: Volkswagen Beetle 1100 Standard (Type-11) '49 (S)
    Light Weight K Cup: Daihatsu Move SR-XX 4WD'97 (S)
    Vitz Race: Toyota Prius G '09 (P)
    World Compact Car Race: Autobianchi A112 Abarth '79 (S)
    Japanese Classics: Isuzu 117 Coupe '68 (S)

B-Spec Amateur

Clubman Cup: TRD Celica TRD Sports M (ZZT231) ‘00 (S)
    Euro Hot Hatch League: Volkswagen Lupo Cup Car ‘00 (S)
    NR-A Roadster Cup: Mazda Furai Concept’08 (S)
    Sport Truck Race: Daihatsu Midget II D type '98 (S)
    Japanese 90's Challenge: Mazda 323F ‘93 (S)
    Classic Muscle Car Championship: Shelby AC Cobra 427 ‘66 (P)
    Festival Italia: Alfa Romeo Giulia Sprint Spéciale ‘63 (S)
    Supercar Nostalgia Cup: DMC DeLorean S2 ‘04 (S)
    Tous France: Alpine A110 1600 ‘73 (S)

B-Spec Professional

Mini Challenge: MARCOS Mini Marcos’70 (S)
    Muscle Car Championship: Ford Mustang GT '05 (S)
    Supercar Festival: Hyundai Clix Concept '01 (S)
    Lupo Cup: Volkswagen Lupo GTI '01 (S)
    Japanese 80's Festival: Isuzu PIAZZA XE '81 (S)
    la Festa Cavillino: Ferrari F40 '92 (P)
    British Lightweight: Lotus Elan S1 '62 (S)
    Lamborghini Exclusive: Lamborghini Countach 25th Anniversary '88 (S)
    GT World Championship: Pagani Zonda R '09 (P)

B-Spec Expert

Tuning Car Grand Prix: AEM Honda S2000 (P)
    Schwarzwald League A: Opel Speedster '00 (S)
    Historic Racing Car Cup: Alfa Romeo GIULIA TZ2 carrozzata da ZAGATO CN.AR750106 ‘65 (P)
    Trofeo Gallardo: Lancia Stratos '73 (S)
    MR Sports Cup: Cadillac CIEN Concept '02 (S)
    Turbo Race: Honda City Turbo II '83 (S)
    Japanese Championship: Opera Performance 350Z (S)
    Gran Turismo All Stars: NISMO 380RS Super Leggera (P)
    Polyphony Digital Cup: Gran Turismo Skyline GT-R '01 (S)
    Expert events complete: Gift Car Ticket Level 17

B-Spec Extreme

Schwarzwald League B: Nuvolari Quattro '03 (S)
    Like The Wind: Toyota 7 Race Car '70 (S)
    B-Spec NASCAR Extreme: Mercury Cougar XR-7 '67 (S)
    European Championship: BMW Concept 1 Series tii '07 (P)
    Super GT: Toyota Castrol TOM's Supra '97 (P)
    German Touring Car Championship: Audi Quattro '82 (S)
    American Championship: Chevrolet SSR '03 (S)
    Formula GT: Suzuki GSX-R/4 Concept '01 (S)
    Dream Car Championship: GT by Citroen Race Car (P)
    Extreme events complete: Gift Car Ticket Level 21

B-Spec Endurance

Grand Valley 300km: Honda DUALNOTE Concept '01 (S)
    Roadster 4 hours: Mazda 110S (L10A) '67 (S)
    Laguna Seca 200 miles: Camaro IROC-Z Concept '88 (S)
    Indy 500: Ford GT40 Race Car '69 (S)
    Suzuka 1000km: Nissan Fairlady Z-Concept LM Race Car (S)
    Nurburgring 4h: Lexus IS F Racing Concept ‘08 (P)
    Tsukuba 9h: Amuse S2000 GT1 ‘04 (S)
    Le Mans 24h: Toyota GT-One Race Car (TS020) (S)
    Nurburgring 24h: McLaren MP4-12C '10 (P)
    Endurance Events Complete: Gift car Ticket Level 24

B-Spec Level 35: Red Bull X2010 S.Vettel (P) (Red Bull livery)

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.