Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
90.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shiftdriver

slm dostum 24 seviye bilet verebilirim sana f1. 10. 07. bide formula gt çıkıyor şansına ne gelirse istersen ekleyebilirsin yardımım dokunursa ne mutlu

Selam dostum, desteğin için teşekkürler. Bileti kullandım Formula GT çıktı yine Şu anda iki tane Formula GT'im var, isteyene ben de hediye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkoskay -- 21 Mart 2012; 14:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: cenkoskay

Arkadaşlar, season events'lerle 5 milyon krediyi geçtim. Şimdi bir yanım Formula Gran Turismo aracını al diyor bu parayı verip ama elim cebime gitmiyor Siz ne dersiniz, bu araç işe yarıyor mu? Yoksa garajda yatacak mı?

Bu arada oyun ilk kez takıldı. Profesyonel'in 5 yarışlık bir Championship'i vardı, ilk yarış 1., ikinci yarış 2.oldum üçüncü yarışa geçerken 15 dakika bekledim, bar doldu ama hiçbir hareket olmadı. Kapatınca da baştan başlattı, iki yarışım heba oldu, birisi De La Sarthe, ikincisi Nurbring Schleife... idi...Sizin başınıza böyle birşey geldi mi?

al tabi ki hocam ama oyunda yeni isen iş para biriktirmekse arkadaşların paylaşsın REDBULL u bende var istersen ekle benden al 5 tane var hemde

REDBULL'u bekliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

quote:

Arkadaşlar, season events'lerle 5 milyon krediyi geçtim. Şimdi bir yanım Formula Gran Turismo aracını al diyor bu parayı verip ama elim cebime gitmiyor Siz ne dersiniz, bu araç işe yarıyor mu? Yoksa garajda yatacak mı?

Bu arada oyun ilk kez takıldı. Profesyonel'in 5 yarışlık bir Championship'i vardı, ilk yarış 1., ikinci yarış 2.oldum üçüncü yarışa geçerken 15 dakika bekledim, bar doldu ama hiçbir hareket olmadı. Kapatınca da baştan başlattı, iki yarışım heba oldu, birisi De La Sarthe, ikincisi Nurbring Schleife... idi...Sizin başınıza böyle birşey geldi mi?

al tabi ki hocam ama oyunda yeni isen iş para biriktirmekse arkadaşların paylaşsın REDBULL u bende var istersen ekle benden al 5 tane var hemde

REDBULL'u bekliyorum

kabul ettim talebini arkadaşım paylaşımda duruyor al pahalı arabaları paylaşıma açma şu anda aktif değil olsa sanada verebilirim

• dostum bak flaşh belleğin varsa oyunu ilk başta kaydet oyuna gir bileti aç eğer yine aynısı çıkarsa kaydettiğin oyunu tekrar aç 1.2 denemede degişir bu arada bileti açtiktan sonra aracı gonderemessin 24 seviye tekrar gönderirim ok
  • Vw nardo konsept ı kesın alın super arac cok ısınızı goruru 1, 500 ,000 ama değer
    2. elde dun aldım
  • Arkadaşlar GT 5 e yeni başladım.Yeni dediğim lvl 18 im ama ciddi meblalarla ilgilenemiyorum.Super car muscle car yarışları için yol tutuşu iyi ve hızlanması rahat araba öneriniz var mı? Ayrıca online olarak ne oynamam gerekiyor ki milyonluk meblalar kazanayım? Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardianum

Arkadaşlar GT 5 e yeni başladım.Yeni dediğim lvl 18 im ama ciddi meblalarla ilgilenemiyorum.Super car muscle car yarışları için yol tutuşu iyi ve hızlanması rahat araba öneriniz var mı? Ayrıca online olarak ne oynamam gerekiyor ki milyonluk meblalar kazanayım? Teşekkürler şimdiden

düzenli online giriyorsan yüzde 200 e çıkıyor ex ve para şu an sezonluk yarışta tek tur nürnburgring var max 650 pp araş ile yarışıyorsun kazanınca 1.000.000 para veriyor ex de iyi geliyor onu oyna.
  • Usta bende dodge challenger var 601pp lik 700 küsür beygir ama çok yoldan çıkıyor.Düz yolda iyi araba ama virajlar çok etkisiz kılıyor onu.Daha iyi yol tutuşu olan hangi araba var bildiğin?
  • selam dostum biraz sabretmen gerek sezonluk etkinlikte road cars aracla kolay yarışları yapıp iyi araç yani race cars araç al kendine anca 650 pp lik yarışı onlalarla rahat geçersin tabi bu biraz zaman alır gt5 kolay bir yarış degil ilk başta kendini geliştirmen gerek bu oyunda
  • quote:

Usta bende dodge challenger var 601pp lik 700 küsür beygir ama çok yoldan çıkıyor.Düz yolda iyi araba ama virajlar çok etkisiz kılıyor onu.Daha iyi yol tutuşu olan hangi araba var bildiğin?

Üstad Hangi Aracı Alırsan Al Kendi branşına Göre Virajı Bol olan Yarışlara Ağırlığı 1000Kg olan Araçları At Yada Modifiye İle Hafifleştir.Yolun Düzlüğüne Göre Ağırlaştırırsın.Birde Vites Kutusunda Vites Aralığı Zamanları İle Ayarlama Yaparak Daha Hızlı Kalkış Sağlayabilirsin.Mesela Virajı Bol Düzlüğü Az olan Pistlerde Mümkün Olduğunda Hız Limitini Düşür Ve Vites Aralığı ile Zamanlamayı Minimuma İndir.Seri Kalkışlar ile Rakiplerine Avantaj Sağlayabilirsin.Ooo Deme Çok Basit AYarları Ve Lastik Seçiminde Genelde Yarış Sert Kullan..

• quote:

Usta bende dodge challenger var 601pp lik 700 küsür beygir ama çok yoldan çıkıyor.Düz yolda iyi araba ama virajlar çok etkisiz kılıyor onu.Daha iyi yol tutuşu olan hangi araba var bildiğin?

hocam o araçları 700 pp de yapsan uçar gider ama viraj kabiliyetleri race car kadar değildir. ikinci el galerisinde ya da normal galeri de race car lar var özel modifikasyonlu hafif araçlar genel olarak yüksek pp de en iyi araçlar bunlar. honda s2000 ve nissan gtr r-34 ün çok fazla versiyonları var onlarla yarışabilirsin. turbolarını da büyüt canavar gibi araç olur bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35
    hocam o araçları 700 pp de yapsan uçar gider ama viraj kabiliyetleri race car kadar değildir. ikinci el galerisinde ya da normal galeri de race car lar var özel modifikasyonlu hafif araçlar genel olarak yüksek pp de en iyi araçlar bunlar. honda s2000 ve nissan gtr r-34 ün çok fazla versiyonları var onlarla yarışabilirsin. turbolarını da büyüt canavar gibi araç olur bunlar.

Hocam BMW aldım race car yol tutuşu gayet iyi bendeki Challenger ıda race car yaptım ikiside çok iyi oldular.Birde üstüne Pagani Zonda aldım.Oyunda Bugatti verdi.Bugatti iyi gibi geldi bana ama Ford GT LM Race Car Spec II Perişan ediyor beni arkadaş Şimdi bana 700 barajı ve üstü yol tutuşu çok iyi araba önerinive onu nerden bulabileceğim konusunda fikrin var mı.Benim kafamda mclearen F1 race car var 3.600.000 idi yada ford gt shelby falan ama çok kararsızım.Senin önerin nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: RomeoR35

Üstad Hangi Aracı Alırsan Al Kendi branşına Göre Virajı Bol olan Yarışlara Ağırlığı 1000Kg olan Araçları At Yada Modifiye İle Hafifleştir.Yolun Düzlüğüne Göre Ağırlaştırırsın.Birde Vites Kutusunda Vites Aralığı Zamanları İle Ayarlama Yaparak Daha Hızlı Kalkış Sağlayabilirsin.Mesela Virajı Bol Düzlüğü Az olan Pistlerde Mümkün Olduğunda Hız Limitini Düşür Ve Vites Aralığı ile Zamanlamayı Minimuma İndir.Seri Kalkışlar ile Rakiplerine Avantaj Sağlayabilirsin.Ooo Deme Çok Basit AYarları Ve Lastik Seçiminde Genelde Yarış Sert Kullan..

Hocam motorlarla ilgili az çok bilgim olduğundan zaten vites oranlarıydı aerodinamikti falan biiyorum ama ağırlık olayını bilmiyordum mesela ve lastık hep ben yarış yumuşak alıyordum.Sert olmasının avantajı nedir.Ayrıca 700 lük seviyelerde önerebileceğim yarış arabası var mı? elimde bmw m3 race car challenger race versiyon,Bugatti,Pagani zonda falan var okadar üst seviye.Ne önerebilirsin bana?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RomeoR35

Hocam motorlarla ilgili az çok bilgim olduğundan zaten vites oranlarıydı aerodinamikti falan biiyorum ama ağırlık olayını bilmiyordum mesela ve lastık hep ben yarış yumuşak alıyordum.Sert olmasının avantajı nedir.Ayrıca 700 lük seviyelerde önerebileceğim yarış arabası var mı? elimde bmw m3 race car challenger race versiyon,Bugatti,Pagani zonda falan var okadar üst seviye.Ne önerebilirsin bana?

Valla Her Türlü Araç 700 BG Lik Kapsama Modifiye İle Giriyor.Zaten İnce Ayarları Yaptıktan Sonra Hiç Bir Araç Sana Sıkıntı çıkarmaz.Sana Şu Bu Diyemeyeceğim Zevk Senin Tercihin Ben Pagan Kullanmıyorum Bana Hantal Geliyor Ama Arabayı Suçlama Hakkına Sahip Miyim Pagandan Bahsediyoruz :) Birde FR FF MR 4x4 Vs Bunlara Görede Dikkat Ediyorum.

• quote:

quote:

Hocam BMW aldım race car yol tutuşu gayet iyi bendeki Challenger ıda race car yaptım ikiside çok iyi oldular.Birde üstüne Pagani Zonda aldım.Oyunda Bugatti verdi.Bugatti iyi gibi geldi bana ama Ford GT LM Race Car Spec II Perişan ediyor beni arkadaş Şimdi bana 700 barajı ve üstü yol tutuşu çok iyi araba önerinive onu nerden bulabileceğim konusunda fikrin var mı.Benim kafamda mclearen F1 race car var 3.600.000 idi yada ford gt shelby falan ama çok kararsızım.Senin önerin nedir?

mclaren f1 race car çok iyi, jaguar ve mercedes in race car ları var onlarda çok sağlam kaçıyor. mazda 787b aracını bulursan kaçırma al. Ford gt ler oldukça seri araçlar pistte iyi gidiyorlar. yarın ps3 ü açıp daha net tavsiyelerde bulunabilirim.

• quote:

quote:

quote:

mclaren f1 race car çok iyi, jaguar ve mercedes in race car ları var onlarda çok sağlam kaçıyor. mazda 787b aracını bulursan kaçırma al. Ford gt ler oldukça seri araçlar pistte iyi gidiyorlar. yarın ps3 ü açıp daha net tavsiyelerde bulunabilirim.

Arkadaşlar, dün paramı Mazda'nın 1.500 milyonluk Furai konseptine harcayıp para bittikten sonra kasıp 3.800.000'a BMW Race Car aldım, McLaren 3.600.000 idi ama bunu tercih ettim. Yarışta herkese toz attırdım (A Spec-Extreme-Like The Wind). Tavsiye ederim.

• Arkadaşlar,
    Expert'te bir tek "Historic Cup" kaldı. Bunu Lambo Countach 74 ile geçmeye çalıştım ama Toyota 7 falan olunca rakipler, tozlarını yuttum. Toyota 7 nereden bulunur, kaçadır, bilen var mıdır?
  • quote:

Arkadaşlar,
    Expert'te bir tek "Historic Cup" kaldı. Bunu Lambo Countach 74 ile geçmeye çalıştım ama Toyota 7 falan olunca rakipler, tozlarını yuttum. Toyota 7 nereden bulunur, kaçadır, bilen var mıdır?

B-Spec Extreme Like The Wind yarışı hediye olarak toyota 7 veriyor, formulaGT aracını kullanırsan rahat kazanır
  • Top Gear'ta Lotus Elise'li olan bölümü aylar sonra nihayet geçtim...Traction Control dışındaki tüm yardımları full yaptım, 3.denemede birinci oldum...Geçemeyenler varsa bilgi vereyim dedim.
  • Slm arkadaşlar yaklaşık 3aydır oyun bende 5-6kez oynadım sarmadı nedeni woswos yarışı var arkadaş
    Ne geçilmez şey bu oyuınyaa sinir oldum valla nfs the run değişiyimmi diyorum yada bir yardımcı olsanız
    Nasıl araba yarışlarına başlıyıcam off
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.