Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
91.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba abiler ben aspec lvl 17 yim mercedes-benz slr mclaren(19inc wheel option)09 kullanıyorum modifiyelerle 900 beygir oldu online oynama imkanım yok ama tum guncellemeleri yaptım fakat online oynayamayınca para biriktirmek cokmu zor en cok para kazanacagım yarıslar ne olabilir birde bu arabadan sonra hangi aracı almamı veya arac almamı tavsiy eder misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 11 Aralık 2011; 12:30:21 >
  • yukarıda
  • Online olmayınca para işi zor çünkü kariyer yarışları iyi az para veriyor, 24. levelde 5 turda 100 bin kazanabileceğin bir yarış var o yarışı corvette alıp racemode yaparsan kazanırsın
  • tesekkurler abi onem verip cevap yazdıgın ıcın 20 lvl oldum bir tane bugatti veyron hediye etti iyi arac ama o soyledigin yarısta veyronu yerler mi diyosun birde 1.200.000 param var yetermi ona abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Online olmayınca para işi zor çünkü kariyer yarışları iyi az para veriyor, 24. levelde 5 turda 100 bin kazanabileceğin bir yarış var o yarışı corvette alıp racemode yaparsan kazanırsın

Euro Hot hatch daha karlı.

Çevrimiçi 2. elden s3 alıp modladım.

470 pp'ye düşürdüm.

5 turluk go-kart pisti 58-59 saniyede 1 tur dönülüyor.

200 bin cr ödül var.

%200 bonusla 5 dakika içinde 400 bin cr.

Günlük oyuna 20 dakika anca ayırabiliyorum ama şu an garajda yok yok.
  • su an 2.000.000 um var ve a spec yarıslarını bitiriyorum ama internete baglanma gibi bir imkanim yok iste ah olsa
  • Herkese merhaba;
    benim de oyun ile ilgili bir sorum olacaktı, A spec lvl 19 um - Bugatti Veyron 16.4 gayet güzel sürmekteydim, ancak neden olduğunu anlamadan araba virajlarda dönmemeye başladı, arabaya en son ağırlık azaltma işlemi yapmıştım ancak bununla da alakalı olacağını pek sanmıyorum, bu sorunu başka yaşayan veya nasıl bir çözümü olabileceğini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edemir2

Herkese merhaba;
    benim de oyun ile ilgili bir sorum olacaktı, A spec lvl 19 um - Bugatti Veyron 16.4 gayet güzel sürmekteydim, ancak neden olduğunu anlamadan araba virajlarda dönmemeye başladı, arabaya en son ağırlık azaltma işlemi yapmıştım ancak bununla da alakalı olacağını pek sanmıyorum, bu sorunu başka yaşayan veya nasıl bir çözümü olabileceğini bilen var mı?

git esnemezliğini tamir ettir. lastikleri yumuşaktan serte almış olabilirsin ona bak.
  • arkadaşlar bu oyunu yeni aldım,yükleme ve güncelleme yaptım.GT moduna girip lisans almak istediğimde her seferinde
    ilk aşamanın ya başında yada sonunda oyun donuyor,oyundan çıkmadanda düzelmiyor,neden oluyordur bu durum sizce?
    canım çok sıkıldı bu işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

arkadaşlar bu oyunu yeni aldım,yükleme ve güncelleme yaptım.GT moduna girip lisans almak istediğimde her seferinde
    ilk aşamanın ya başında yada sonunda oyun donuyor,oyundan çıkmadanda düzelmiyor,neden oluyordur bu durum sizce?
    canım çok sıkıldı bu işe

ilk defa senden duyuyorum ben dostum bole bisi sıfır aldın degilmi
  • yok 2.el di ama sanırım oyundanmış aldığım yere geri gönderdim yenisini gönderecekler,bazen
    oluyormuş bu durum,oyun sıfır bile olsa.aslında benimde başıma ilk defa geldi,genelde sıfır oyun alıyorum
    ama arada böyle 2.el temiz bulursam fiyatıda uygunsa alıyorum.bu donma sorunu ilk defa geldi başıma neyse
    aldığım yer geri gönder değiştirelim deyince rahat bir nefes aldım,en azından sorun benim makina ile alakalı
    değil
  • hadi hayırlısı olsun dostum
  • dostlar bana hızlı bir araba tavsiye eder misiniz online oynuyorum ama hep geçiyorlar beni yol tutuşu ıyı olsun mumkunse
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo34

dostlar bana hızlı bir araba tavsiye eder misiniz online oynuyorum ama hep geçiyorlar beni yol tutuşu ıyı olsun mumkunse

karma yaris oyna, daha dengeli oluyor
  • yol tutuşu iyi olan araç toyota minolta race car formula gran turismo çok iyi ama heryerde kullanılmıyor galiba
    touring araçlarından da astra çok iyi
  • vettel yarıslarını cabalarım sonucu gectim ve redbull ile aglatıyorum yarısları :-))
  • hiç param pulum yoktu, 2. el mitsubishi mirage almıştım (stock) onunla yarışıyordum, 3-5 yarış kazandıktan sonra dedim bu online play de neymiş bir girip bakalım.

bir de ne göreyim

bir yarış yaptım, kolayca 1. oldum, eşek yüküyle para ve experience aldım. yanılmıyorsam 60-70k falan para verdi. hemen bir camaro SS aldım, en sarısından

şimdilik 14. seviyeye geldim. o tek yarış hayatımı değiştirdi diyebilirim.
    siz şansa bırakmayın, online mıdır community midir nedir oralarda bir yarışa girin, paraları indirin

Ekleme:

Süper bir örnek vereyim sıcağı sıcağına:

Dün akşam seasonal event vardı bir tane, 3 yarışlık. sanırım süreli oluyor bunlar. B-spec modunda. 400PP, 500PP, 650PP sınırlamalı 3 yarış.

400PP hemen geçiliyor, 200bin kredi veriyor. sürücü zaten leveller üzerinde uçuyor kazanınca. birdenbire 15. lvl oldu bizim Pope.

500PP yarışı çok zor geçtim. 500PP olup yarışa girebilmek için HP'sini downscale ettiğim Camaro SS '10 aracımla en fazla 2. olabildi. genelde 3. oluyordu. Toyota 86 concept'i modladım, Nissan Skyline GT R modladım, fark yedi. Ancak 3-4-5. bile bitirsem, %200 çarpanı ile birlikte yarış başına 200.000Cr. aldım sürücüm de 24. level oldu. En sonunda Honda NSX aldım, upgrade ettim, resmen fark attı diğerlerine. Şöför bu yarışı geçmek için sanırım 10-11 kez yarıştı bu pistte. Bana getirisi 3 milyon! ve 25 level B-spec sürücüsü oldu.

650PP yarışı için parayı basıp 2.9milyona 2. elden 1000km'de Ford GT aldım resmen uçuyor. supra mupra tanımıyor. açık ara, yaklaşık 1dk fark atarak birinci oldu ilk seferinde.

%200 Cr. çarpanı ile birlikte yarış başına 1.000.000 kredi verdi! peşini bırakmadım, 3-4 kez daha yarıştırdım. şu an garajımda Full Camaro SS, Honda NSX, ve FORD GT Race Car var. (tam adını bilmiyorum gri renkli, dışı yapılı bir araç)

ve 6 milyon param var hem de B-spec'ten kazandım. hiç yorulmadan. 26-28 lvl civarı da driver'ım oldu.

sanırım artık tek dert etmem gereken şey sürüşümü geliştirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 2 Mart 2012; 10:57:19 >

• bu arada bir sorunum var:

oyun GT ve siyah ekran şeklinde yükleme yaparken donuyor. resetlemem gerekiyor. veri kaybı olmuyor ancak girip çıkmak can sıkıcı.

B lisansını baştan sona kadar "next step" tuşuna basarak girerek bitirdim. lisansı aldım. ana menüye dönerken dondu. bir kez daha donmuştu lisans'tan çıkarken. menüye dönmeden, yarış sonu çıkan birbirine bağlayan sekme ile, birkaç yarış üstüste yapınca donuyor sanırım.
  • Arkadaşlar, hafta içinde önce GT5, sonra PS3 alarak camiaya katıldım. Bugüne kadar internet bağlantısı olmadan A Spec Level 13'e kadar geldim, B spec'e bulaşmayı düşünmüyorum.

Size birkaç sorum var. Henüz PSN hesabı oluşturmadım. Bu hesap bildiğim kadarıyla PS3 menüsünden açılıyor. Daha sonra GT5'te sorun yaşamam değil mi? Bir arkadaş böyle bir problem yaşamıştı, sıfırdan başlamak istemiyorum.

Bir de şu save dosyasından başka PSN'ye araç gönderip sonra geri almak süper bir fikir, bunu da kesin deneyeceğim. Tecrübelerimi paylaşırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkoskay

Arkadaşlar, hafta içinde önce GT5, sonra PS3 alarak camiaya katıldım. Bugüne kadar internet bağlantısı olmadan A Spec Level 13'e kadar geldim, B spec'e bulaşmayı düşünmüyorum.

Size birkaç sorum var. Henüz PSN hesabı oluşturmadım. Bu hesap bildiğim kadarıyla PS3 menüsünden açılıyor. Daha sonra GT5'te sorun yaşamam değil mi? Bir arkadaş böyle bir problem yaşamıştı, sıfırdan başlamak istemiyorum.

Bir de şu save dosyasından başka PSN'ye araç gönderip sonra geri almak süper bir fikir, bunu da kesin deneyeceğim. Tecrübelerimi paylaşırım...

Arkadaşım GT5'i geç te PSN hesapı almamak çok yanlış hemen al eğer almayı bilmiyorsan forum da var bakarsın
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.