Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
91.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amatörce gelebilir ama birşey sormak istiyorum, yola sıfır sürüş seçeneğinden başka seçenek yokmu ( arabayı dışdan görmek gibi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: equartis

amatörce gelebilir ama birşey sormak istiyorum, yola sıfır sürüş seçeneğinden başka seçenek yokmu ( arabayı dışdan görmek gibi )

Standart ve Premium araçların kamera açıları arasında tek fark standart araçlarda incar yani araç içi görüntü olmazken premium araçlarda araç içi kokpitten görünümle oynamak mümkün. Arabayı dıştan görerek kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

Orijinalden alıntı: equartis

amatörce gelebilir ama birşey sormak istiyorum, yola sıfır sürüş seçeneğinden başka seçenek yokmu ( arabayı dışdan görmek gibi )

Standart ve Premium araçların kamera açıları arasında tek fark standart araçlarda incar yani araç içi görüntü olmazken premium araçlarda araç içi kokpitten görünümle oynamak mümkün. Arabayı dıştan görerek kullanabilirsin.
    teşşkkrler
  • Beyler ben de birşey sorucam bu Vettel'in yarışlarını nasıl geçicez bi ipucu gibi bişi alabilir miyim? O arabaya istiyorum :D
  • her bölümü geçmek için ideal araç vardır diye düşünüyorum
    acaba bunların listesine ulaşmak mümkünmü?
    çünkü ben hep ideal araçları araştırıp bulup gerekiyorsa ikinci elini bekleyip aldıktan sonra rahatca yarış kazandım ve B-spec leri geçtim.

aksi takdirde bu iş imkansız daha doğrusu hepsini altınla bitirmek imkansız gibi. ....

böyle bir liste varmı ?? yada sizin listeniz nedir.????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennisz-

Beyler ben de birşey sorucam bu Vettel'in yarışlarını nasıl geçicez bi ipucu gibi bişi alabilir miyim? O arabaya istiyorum :D

Direksiyon yoksa biraz zor olabilir TCS açmak faydalı olur, 3 yarışta da bronz yapınca arabayı veriyor eskiden süre daha zordu şimdi kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: Dennisz-

Beyler ben de birşey sorucam bu Vettel'in yarışlarını nasıl geçicez bi ipucu gibi bişi alabilir miyim? O arabaya istiyorum :D

Direksiyon yoksa biraz zor olabilir TCS açmak faydalı olur, 3 yarışta da bronz yapınca arabayı veriyor eskiden süre daha zordu şimdi kolay

Direksiyon var ama ben hepsini altın bitireceğiz sandığım için sorun yok o zaman bronzla devam ederiz öle veriyorsa o arabayı.TCS de en sevmediğim şeydir aslında ya
  • beyler 6.seviyeyim 63 bin küsür para var z4 03 kullanıyorum ama adamları geçerken çok zorlanıyorum diyebilirim daha hızlı bi araba tavsiye edicek olan varmı ? yada bana bu oyunun save dosyasını atabilicek tabi eğer atılıyorsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

beyler 6.seviyeyim 63 bin küsür para var z4 03 kullanıyorum ama adamları geçerken çok zorlanıyorum diyebilirim daha hızlı bi araba tavsiye edicek olan varmı ? yada bana bu oyunun save dosyasını atabilicek tabi eğer atılıyorsa..

Sezonluk etkinliklere bak. Orada katılabileceğin en uygun etkinlik mini etkinliğidir. Bir mini al modifiye et sonra para sıkıntın kalmaz.
  • Merhaba arkadaşlar

Büyük bir sorunum var.
    Oyunda internetsiz ve updatesiz ilk alındığı günkü gibi oynayarak %80 lere geldim. Şimdi ise internet aldım bugün bütün güncellemeleri otomatik yaptı. Çevrim içi yarışlar için psn almak gerekiyormuş ama alamadım. PS3 menüsünde ’’Sign Up For the Playstation Network’’ bölümü yok 'sign in' bölümü var. Yeni kullanıcı oluşturduğumda ise Sign Up For play network bölümü geliyor.
    GT5 save dosyasını yeni kullanıcıya kopyalıyorum,oyuna giriyorum uyarı ile karşılaşıyorum. Bu tasarruflu save dosyasını kullananazsınız, yeni save üstüne yazılsın mı diyor. OK. den başka bir seçenek yok. OK. diyorum. herşey sıfırdan başlıyor. Kaldığım yerden devam edip psn hesabı alabilirim umarım. Online yarışlar benim için önemli.
    Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum. Herkese iyi oyunlar

• Biri bana nasıl save dosyası atıcamı söyleyebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT 5

Merhaba arkadaşlar

Büyük bir sorunum var.
    Oyunda internetsiz ve updatesiz ilk alındığı günkü gibi oynayarak %80 lere geldim. Şimdi ise internet aldım bugün bütün güncellemeleri otomatik yaptı. Çevrim içi yarışlar için psn almak gerekiyormuş ama alamadım. PS3 menüsünde ’’Sign Up For the Playstation Network’’ bölümü yok 'sign in' bölümü var. Yeni kullanıcı oluşturduğumda ise Sign Up For play network bölümü geliyor.
    GT5 save dosyasını yeni kullanıcıya kopyalıyorum,oyuna giriyorum uyarı ile karşılaşıyorum. Bu tasarruflu save dosyasını kullananazsınız, yeni save üstüne yazılsın mı diyor. OK. den başka bir seçenek yok. OK. diyorum. herşey sıfırdan başlıyor. Kaldığım yerden devam edip psn hesabı alabilirim umarım. Online yarışlar benim için önemli.

Save dosyası farklı hesaba aktarılamıyor, oyunu oynadığın hesapta sonradan psn hesabı oluşturursan olurmu olmazmı bilemiyorum çünkü ilk kez böyle birşey soran olmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: GT 5

Merhaba arkadaşlar

Büyük bir sorunum var.

Save dosyası farklı hesaba aktarılamıyor, oyunu oynadığın hesapta sonradan psn hesabı oluşturursan olurmu olmazmı bilemiyorum çünkü ilk kez böyle birşey soran olmamıştı

Gt5 oynamak istiyorum çok zor 40.seviye falan olamam online oynıcam da save atmam lazım

• arkadaşlar g27 için yapılacak düzenlenecek bir ayar varmı.

birde şu race car olayını nasıl yapıcaz. ben race car alacak parayı bir türlü toplayamıyorum. yada hediye şeyi flaan var mı . yada race carların içine girip kazanabileceğimiz bir araç. bende viper var 993 bg 1001 tork. 1300 kiloya düştü. düz yollarda falan bütün race carları tokatlayıp geçiyor ama ilk virajda hoop hemen gelip geçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

arkadaşlar g27 için yapılacak düzenlenecek bir ayar varmı.

birde şu race car olayını nasıl yapıcaz. ben race car alacak parayı bir türlü toplayamıyorum. yada hediye şeyi flaan var mı . yada race carların içine girip kazanabileceğimiz bir araç. bende viper var 993 bg 1001 tork. 1300 kiloya düştü. düz yollarda falan bütün race carları tokatlayıp geçiyor ama ilk virajda hoop hemen gelip geçiyorlar.

direksiyon için kendin kullanarak karar verebilirsin yarışırken direksiyonun zor döndüğünden şikayetçi isen biraz geri besleme gücünü düşürebilirsin acemi isen de amatörle başlayıp simülasyona doğru geçebilirsin.

online bağlı değilsen biraz uğraşacaksın.
    online bağlı isen sezonluk etkinliklerden 4 dk da 500.000cr kazanabileceğin yarışlar var ama bu yarışlarada girecek arabam yok dersen listende ekli arkadaşlardan araçlarını paylaşıma koymalarını isteyebilirsin bu sekilde araçlarını ödünç alıp online hariç tüm yarışlarda kullanabirsin.

• Şuan A-spec 'te 8. seviyedeyim bana yarışlara göre hangi arabaların gerekli olduğunu anlatabilecek biri var mı bi araba alıyorum onla 2 yarış yaptıktan sonra sürekli başka arabaları gerektiren yarışlar çıkıyor hangi arabaları almalıyım :( Birde özel etkinliklerdeki mercedes etkinliğini bir türlü bronzdan yukarı çıkaramıyorum acaba bi taktiği olan varmı ? Yardım ederseniz sevinirim
  • Şuan A-spec 'te 8. seviyedeyim bana yarışlara göre hangi arabaların gerekli olduğunu anlatabilecek biri var mı bi araba alıyorum onla 2 yarış yaptıktan sonra sürekli başka arabaları gerektiren yarışlar çıkıyor hangi arabaları almalıyım :( Birde özel etkinliklerdeki mercedes etkinliğini bir türlü bronzdan yukarı çıkaramıyorum acaba bi taktiği olan varmı ? Yardım ederseniz sevinirim
  • Şuan A-spec 'te 8. seviyedeyim bana yarışlara göre hangi arabaların gerekli olduğunu anlatabilecek biri var mı bi araba alıyorum onla 2 yarış yaptıktan sonra sürekli başka arabaları gerektiren yarışlar çıkıyor hangi arabaları almalıyım Birde özel etkinliklerdeki mercedes etkinliğini bir türlü bronzdan yukarı çıkaramıyorum acaba bi taktiği olan varmı ? Yardım ederseniz sevinirim
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownPlayerX -- 5 Şubat 2018; 8:51:24 >
  • Ya bende Logitech Momo direksiyon var, ds3 le yandaki kırmızı beyaz şeritte (adı herneyse :D) titreşim alıyorum ama direksiyonda tık yok. Ayrıca düz yolda direksiyon sürekli sağa sola yalpa yapmaya çalışıyor. Bu olanlar normalmi yoksa direksiyonumda mı bir sorun var?
    Zaten iki şık var benim aklımda ya direksiyon pc için olduğundan ps3 te kafayı yedi ya da daha yeni birine emanet ettim o geribesleme motorunu veya aksamını halletti. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Yalnız direksiyon araba kontrolü kaybettiğinde boşalma, dönüşlerde sertleşme gibi efektleri tam yansıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdicem61 -- 30 Kasım 2011; 22:25:52 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.