Şimdi Ara

GT5 Tavsiyeler ve İpuçları Başlığı (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
13
Favori
91.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSN hesabı aldıktan sonra Seasonal Event'lerle para sorunum kalmadı
    10 dakikada 100K küsür para, fena değil...

Ama şu save yedekleme konusunda gaza geldim, 70 model Camaro'ydu galiba, onu aldım, sonra Chevrolet Malibu S/S buldum, onu niye almadım diye eski save'i yükledim, şimdi her iki arabayı da bulamıyorum Şu araç bulma olayına bir çare bulmalılar...

Online Collector's diye araç satılan yerde de sürekli aynı araçlar duruyor, bunları değiştirme imkanı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkoskay

PSN hesabı aldıktan sonra Seasonal Event'lerle para sorunum kalmadı
    10 dakikada 100K küsür para, fena değil...

Ama şu save yedekleme konusunda gaza geldim, 70 model Camaro'ydu galiba, onu aldım, sonra Chevrolet Malibu S/S buldum, onu niye almadım diye eski save'i yükledim, şimdi her iki arabayı da bulamıyorum Şu araç bulma olayına bir çare bulmalılar...

Online Collector's diye araç satılan yerde de sürekli aynı araçlar duruyor, bunları değiştirme imkanı yok mu?

online collector's uptade ya da sezonluk etkinliklere yeni yarış gelince güncellenir hocam

• Ya arkadaşlar birkaç şey soracağım
    1- )Online'da bir odayı seçiyorum oyuna giriliyor diyor çok azı doluyor sonra katılım başarız diyor tüm odalarda yapıyor bunu bir kaç saattir hiç odaya giremedim sorun internet yavaşlıgı falan olabilirmi
    2-) hızlı para nasıl kasabilirim bir yarıştan 24 bin kredi vermişti amg de ama onlar bronzla bitti altın bitirsem aynı yeri, yine verirmi? siz 2 milyon kredi falan yapıyorsunuz online da çok oynamaktanmı kasıyorsunuz çok zor :(
    3-)şu en az kayan lastik sertmi ortamı yumuşakmı birde yarış lastiğimi alayım ,virajı bitip düz yola geçecekken gaza basıyorum ama araba baya bir kayıyor ve spin atıyor herkes dümdüz gidiyor hızlı lastikten dolayıdır diye düşündüm hangisini alayım :S Araba mclaren 12. seviye arabası.

SORULARIMA LÜTFEN BAKARMISINIZ :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boeing737 -- 11 Mart 2012; 20:58:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boeing737

Ya arkadaşlar birkaç şey soracağım
    1- )Online'da bir odayı seçiyorum oyuna giriliyor diyor çok azı doluyor sonra katılım başarız diyor tüm odalarda yapıyor bunu bir kaç saattir hiç odaya giremedim sorun internet yavaşlıgı falan olabilirmi
    2-) hızlı para nasıl kasabilirim bir yarıştan 24 bin kredi vermişti amg de ama onlar bronzla bitti altın bitirsem aynı yeri, yine verirmi? siz 2 milyon kredi falan yapıyorsunuz online da çok oynamaktanmı kasıyorsunuz çok zor :(
    3-)şu en az kayan lastik sertmi ortamı yumuşakmı birde yarış lastiğimi alayım ,virajı bitip düz yola geçecekken gaza basıyorum ama araba baya bir kayıyor ve spin atıyor herkes dümdüz gidiyor hızlı lastikten dolayıdır diye düşündüm hangisini alayım :S Araba mclaren 12. seviye arabası.

SORULARIMA LÜTFEN BAKARMISINIZ :(

1- Bağlantı hatası olmuştur ana menüye dönüp tekrar girersen düzelir
    2- Kariyer yarışları iyi para vermez, sezonluk yarışları dene
    3- Yarış yumuşak en iyisidir, mclaren kullanması zor bir arabadır viraj çıkışında dengeli olmak için yardımları aç, mesela TCS ve ASM

• Bu haftasonu ilk online yarışımı yaptım. İlkinde Nurburing'in tarihi pistine Honda NSX (520PP) ile 550PP'lik yarışta Lamborghini'den 7 dakikalık yarışta 25 saniye fark yedim (2 kazayla tabii ki) Nereden bakılacağını bilmediğim için onun Performans puanını görmemiştim
    Sonra Cote d'azur'da yine Honda NSX ile biraz da süspansiyon ayarı yaparak şansıma Mercedes 190 2.5'le yarıştım. Fena yendim, araç da tam istediğim gibi oldu hani...Ama tabii performans puanı yüksek bir araç olunca ne yapsan fayda etmiyor...
  • Teşekkür ederim arda :) . Bu arada ferrari 458 italia aldım şu oyunun kendi yardım ayarları nerden yapılıyor bulamadımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boeing737 -- 12 Mart 2012; 22:40:07 >
  • arkadaşlar bu oyunda 1000 tane araba var deniliyor ama galiba yok.rakiplerimdeki gibi arabalar almak istiyorum fakat galeride bulamıyorum. dandik arabalar var hep. begendiğim arabalarada para karşılığı eklenti kurmamı istiyor. çok sinir oldum.. ayrıca arabalara her zman en iyi parçaları takıyorum falat bu parçaların ayarlamalarını neye göre yapacağımı bilmiyorum. mesela ayarlanabilir süpansiyon taktırdım, bunun ayarını neye göre ve neden değiştireceğim yarışlarda? ben hiç ayarları ellemeden direk yarısa geciyorum normalde :S
    bu arada PSN hesabım: UtkuCan35
    yardımlaşmak isteyen arkadaşlar ekleyebilir
  • Garajda Change Car düğmesinin yanında Settings düğmesi var, buraya basınca araç üzerine takılı tüm sistemlerin ayarları yapılabiliyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Elinde Collectors Edition ile birlikte verilen Apex kitabının türkçe pdf dosyası olan varsa paylaşabilir mi acaba? Internetten ingilizcesini buldum ancak türkçe versiyonunu bir türlü bulamadım.
  • Ayarlardan yardımları açtım çok işe yarıyor gerçekten ferrari 458 italia ile keskin virajlarda hızlı geçebiliyorum ama bir an önce kredi kasmam gerek millet mercedesle geçiyor valla birde full eklenti var en fdazla 206 basıyor.Ya enzo ferrari alıcam yada daha çok biriktirip daha iyi birşey sizce ne alayım f1 hariç iyi bir araba ?
  • boeing737 ingilizce kullanıyosan oyunu seasons events a gir türkçeyse sezonluk eventlere gir oradan bi yariştan 1 milyon alıyorum :D
  • Evet orda cok fena veriyorda 1. olamıyorum sorun orda gelişmem lazım :) Birde beyler şu videodaki map'in adı ne ?http://www.youtube.com/watch?v=JLL8CLQ-pgE&feature=fvwrel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boeing737

Evet orda cok fena veriyorda 1. olamıyorum sorun orda gelişmem lazım :) Birde beyler şu videodaki map'in adı ne ?http://www.youtube.com/watch?v=JLL8CLQ-pgE&feature=fvwrel

Circuit de la Sarthe 2009 (Şikansız)
  • Arkadaşlar, season events'lerle 5 milyon krediyi geçtim. Şimdi bir yanım Formula Gran Turismo aracını al diyor bu parayı verip ama elim cebime gitmiyor Siz ne dersiniz, bu araç işe yarıyor mu? Yoksa garajda yatacak mı?

Bu arada oyun ilk kez takıldı. Profesyonel'in 5 yarışlık bir Championship'i vardı, ilk yarış 1., ikinci yarış 2.oldum üçüncü yarışa geçerken 15 dakika bekledim, bar doldu ama hiçbir hareket olmadı. Kapatınca da baştan başlattı, iki yarışım heba oldu, birisi De La Sarthe, ikincisi Nurbring Schleife... idi...Sizin başınıza böyle birşey geldi mi?
  • quote:

Arkadaşlar, season events'lerle 5 milyon krediyi geçtim. Şimdi bir yanım Formula Gran Turismo aracını al diyor bu parayı verip ama elim cebime gitmiyor Siz ne dersiniz, bu araç işe yarıyor mu? Yoksa garajda yatacak mı?

Bu arada oyun ilk kez takıldı. Profesyonel'in 5 yarışlık bir Championship'i vardı, ilk yarış 1., ikinci yarış 2.oldum üçüncü yarışa geçerken 15 dakika bekledim, bar doldu ama hiçbir hareket olmadı. Kapatınca da baştan başlattı, iki yarışım heba oldu, birisi De La Sarthe, ikincisi Nurbring Schleife... idi...Sizin başınıza böyle birşey geldi mi?

Bence alma yani cok işine yarar ama

Gt5 ana konusunda veya araç paylaşımda sana bu aracı yollarlar

• quote:

Arkadaşlar, season events'lerle 5 milyon krediyi geçtim. Şimdi bir yanım Formula Gran Turismo aracını al diyor bu parayı verip ama elim cebime gitmiyor Siz ne dersiniz, bu araç işe yarıyor mu? Yoksa garajda yatacak mı?

al tabi ki hocam ama oyunda yeni isen iş para biriktirmekse arkadaşların paylaşsın REDBULL u bende var istersen ekle benden al 5 tane var hemde

• slm dostum 24 seviye bilet verebilirim sana f1. 10. 07. bide formula gt çıkıyor şansına ne gelirse istersen ekleyebilirsin yardımım dokunursa ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

quote:

al tabi ki hocam ama oyunda yeni isen iş para biriktirmekse arkadaşların paylaşsın REDBULL u bende var istersen ekle benden al 5 tane var hemde

Sağolasın. Bu akşam eklerim, çok makbule geçer. Bu arada Save dosyamı yedekleyip aldım...Tur bindirerek Professional Gran Turismo şampiyonasını kazandım, biraz etik dışı oldu ama ne yapalım... Diğer araçlar hatayı affetmiyor, özellikle Nurbring Nordschleife ve De La Sarthe'de kesin hata yapıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

slm dostum 24 seviye bilet verebilirim sana f1. 10. 07. bide formula gt çıkıyor şansına ne gelirse istersen ekleyebilirsin yardımım dokunursa ne mutlu

Sağolasın, şu an 26.seviyedeyim, her türlü yardıma açığım...
  • Arkadaşlar, bu arada biraz cahil sorusu soracağım. Yani inanmak istemiyorum ama Endurance yarışlarında bildiğiniz 24 Saat araç mı kullanacağız? Eğer öyleyse aralarda çıkıp sonra direkt yarış içine dönüyoruzdur herhalde...
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.