Bu seferde katılacağım ama yarım bırakmamaya çalışacağım. Kaçta başlıyor yarış ve hangi araba olacağı kesin mi?
ilk mesajda bilgiler mevcut yine de tekrarlayayım.
Deep Forest Raceway - Subaru Impreza STI '10 - 42 tur
Yalnız sedan yazacağına sedat yazmışsın.
Yeni model bu impreza Sedat
Nasılsınız beyler ? 9 saate yakın bir zaman kaldı. pistte antrenman namına bir tur atmışlığım yok Computeus az tur bindir üstad
20:30'da görüşürüz arkadaşlar.
Antrenmanımı yaptım büyük geceyi bekliyorum arkadaşlar, Computeus yine şovunu yapıcak bence Arda'dan da ses çıkmıyor hiç, yarışa katılamayacak mı acaba, bi ses ver yahu üstat
Araçlar gine otomatik gelecek değil mi?
otomatik gelecek evet
@High , sürelerin nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: TarkanBassoy
İlk iki hafta sevgili finallerim dolayısıyla yokum. Size iyi eğlenceler..
Beni ana listeden düşürmüşsünüz bir daha görünmüyor diyerek ama ben 2 iki yarışa katılamayacağımı baştan belirtmiştim.
Belimdeki ağrı azaldı ama tam geçmediği için zorlamak istemiyorum, size iyi yarışlar
quote:
Orijinalden alıntı: arda_tirmas
Belimdeki ağrı azaldı ama tam geçmediği için zorlamak istemiyorum, size iyi yarışlar
Geçmiş olsun Arda abi. Napalım bir dahaki sefere İnşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: arda_tirmas
Geçmiş olsun dostum, dikkat et kendine, sonraki yarışlarda görüşmek dileğiyle
quote:
Orijinalden alıntı: Zala
otomatik gelecek evet
@High , sürelerin nasıl?
1:21:00 ve 1:22:00 arasında takılıyorum şimdilik tabi bu değerler ortalama değerler, daha iyi yaptığım da oluyor
Sağolun siz de dikkat edin kendinize
Arkadaşlar bu akşamki yarışa ben de katılmak istiyorum. High_Summoner söyledi sağolsun tesadüfen haberim oldu. Boş yer varsa kabul ederseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye
Arkadaşlar bu akşamki yarışa ben de katılmak istiyorum. High_Summoner söyledi sağolsun tesadüfen haberim oldu. Boş yer varsa kabul ederseniz sevinirim.
@Zala Arkadaş güzel oynuyor üstat, Deep Forest'ta Impreza ile 22 turluk bir yarış yaptık az önce, onu da grubumuza alsak iyi olur bence
bende sabahdan beri oynuyorm ama hiç denemedim pisti bakalım akşam görecegiz
2 saatimiz kaldı beyler 20:30da görüşürüz pistte
8'de başlayalım yav.
quote:
Orijinalden alıntı: H-Shifter
quote:
@Zala Arkadaş güzel oynuyor üstat, Deep Forest'ta Impreza ile 22 turluk bir yarış yaptık az önce, onu da grubumuza alsak iyi olur bence
tamam kardeşim. kapımız herkese açık. yeter ki devamlılık olsun benim PSN'imi ekleyebilir mi ? ( alazdogu)
quote:
Orijinalden alıntı: Zala
quote:
Orijinalden alıntı: H-Shifter
quote:
tamam kardeşim. kapımız herkese açık. yeter ki devamlılık olsun benim PSN'imi ekleyebilir mi ? ( alazdogu)
Ben ekledim sanki seni ama hala pending :) Sizler de beni ekleyin. PSN: EfkanBirkiye