Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştaki gerginliklerin sebebi de ben oldum büyük ihtimal tekrar burdan da özür dileyeyim.

En hızlı tur 1.19 iken ben 1.22 ile tur atıyorum beni en başta çıkardı anlam veremedim oda açılmadan madrid pisti vardı erken gelip orda takılıyordum ondan oldu sanırım ilk odaya Alaz abi girmeliydi ben balıklama daldım sonra ben çıktım jericho ahmet i başa attı isminin yanında taç işareti oluyor geçen yarış orda alaz abi oluyordu sorun olmuyordu.

birden bire kendimi en önde bulunca da hem ne oluyor ile milletin arkadan bam bam larıyla birkaç kontrolsüz işlerim oldu ama inanın benden kaynaklanan birşey değildi

tekrar özür diliyorum

Birde şu bağlantı olayını çözsek tam olacak ben bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama önümde atlayanlar çoktu bene üzerime düşüneyi yapıp akşam eve gidince port acacagım

• Competus'u tebrik ediyorum..

Biraz problemli bir yarış oldu. İlk başladığımızda sıralama turları geçerli olmadı nedense looby ayarı düzgün olmasına rağmen. Ve birde nedense aracın geçemeyeceği pozisyonda bile öndekini sıkıştıran, virajda diğer araca kendini yaslayıp viraj dönmeye çalışanlar oldu. Lütfen bu tip konulara dikkat edelim. Bu grupta kimsenin o şekilde yarışmak için burada olmadığına eminim

Ben maalesef pedalın kalibrasyon problemine kurban gidip yarış dışı kaldım. 1 haftadır kenarda duruyordu dün akşam apar topar kurup daldım yarışa. 14'üncü tura kadar farketmemiştim sonradan dikkat ettim ki; 120'nin üzeri bir hıza ulaşınca fren pedalı 1 milimlik fren yapıp yapıp duruyor. Fotosunu çekmeye çalıştım ama olmadı. O şekilde pek devam etmenin mantığı yoktu o yüzden çıkmak zorunda kaldım.

Erdinç sağolsun yardımcı oldu sonrasında sorun çözüldü (ps3'ü kapatıp, açarken direksiyon dönmeden önce fren pedalına yarım basmak gerekiyormuş kalibrasyon için) Allah'tan fiziksel bir sorun olmamış pedalda ama benim yarışta gitti tabi.

Yarışı izlemek için odaya geldiğimde son 2 tur kalmıştı Özkan ile Erdinç'in çekişmesini izledim son virajdan önce güzel bir atak yaptı Erdinç ama olmadı..

Yarışa katılan her arkadaştan ricam lütfen eğer yapmadıysanız modemde port açma veya en azından ps3'ün ip'sini dmz'ye alma işlemlerini yapalım. Nasıl yapılacağını bilmeyen arkadaşlar var ise ben her türlü yardımcı olurum. Modemin marka ve modelini yazın yeter.

Selamlar,
    Orçun

• Bu hafta süper lim maçları başlıyo yarış programını ona göre ayarlıycaz dimi ?
  • tabii ki Onur

Yarış başlangıç saatini 21:30 ya da 22:00'ye kaydıracağız artık.
  • Computeus tebrik ederim kardeşim. Güzel yarış oldu gerçekten ama benim için biraz erken bitti. Yanlışlıkla pite girmenin telaşıyla yine yanlışlıkla sert lastikleri taktım sonra yavaş kaldım falan filan neyse sağlık olsun :) Çok güzel etkinlik inşallah sonuna kadar devam ettiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

tabii ki Onur

Yarış başlangıç saatini 21:30 ya da 22:00'ye kaydıracağız artık.

Yarın yarış mı var? Yapma Zala, okulumuz var.
  • yarın yarış yok.
    pazar günleri artık maçlar olacak. futbol ligi 2.devre başlıyor. beşiktaş fenerbahçe , galatasaray , trabzonspor maçları olabilir. pazar günleri maçlar 19:00'da başlar. 21:00'de anca biter. oda kurulması 21:15 yarış başlaması da 21:45 - 22:00 arasını bulabilir.
  • quote:

yarın yarış yok.
    pazar günleri artık maçlar olacak. futbol ligi 2.devre başlıyor. beşiktaş fenerbahçe , galatasaray , trabzonspor maçları olabilir. pazar günleri maçlar 19:00'da başlar. 21:00'de anca biter. oda kurulması 21:15 yarış başlaması da 21:45 - 22:00 arasını bulabilir.

Off yarışı yarın diye okumuşum.. 2. yarış puanlarını falan girmeyecek misin 1. sayfaya?
  • Yarışları Cumartesi akşamları 22.00 de yapsak nasıl olur? Ertesi günü erken kalkıcak olmanın olumsuz piskolojisinden kurtar bizi Zala Cumartesi gecesi bence katılımda daha yüksek olur herkes rahat oluyo Cumartesi akşamları..
  • Zala, cuma ve cumartesi akşamları maalesef dükkanlarında çalışıyor. O yüzden yok.

Ayrıca, benim gibi evli arkadaşlar bazen aileleriyle cumartesi akşamları gezmeye gidebiliyoruz.
  • Resmi sonuçlar açıklanınca listeyi güncelleyeceğim
  • 16 OCAK 2011 DEEP FOREST RACEWAY YARIŞ SONUÇLARI

1 - Conputeus_TR *** 25 puan ***
    2 - EfkanBirkiye *** 20 puan ***
    3 - High_Summoner *** 15 puan ***
    4 - Ozkan_Son *** 10 puan ***
    5 - Carsı_Burada *** 8 puan ***
    6 - O_Kale *** 6 puan ***
    7 - el_jericho *** 5 puan ***
    8 - rockturk *** 3 puan ***
    9 - alazdogu *** 2 puan ***
    10 - black6167 *** 1 puan ***
    11 - memoreysuk
    12 - Berkan_Tr
    13 - devilers96
    14 - mefluc
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Zala, cuma ve cumartesi akşamları maalesef dükkanlarında çalışıyor. O yüzden yok.

Ayrıca, benim gibi evli arkadaşlar bazen aileleriyle cumartesi akşamları gezmeye gidebiliyoruz.

Ok abi ben sadece bi söyliyim dedim cumartesi akşamları daha kalabalık olduğu için...Sorun yok ne gün olsa ayarlar geliriz 3. yarış bilgilerini merakla bekliyoruz..
  • Arkadaşlar ,

3. Yarış 23 Ocak Pazar günü saat 21:30'da oda kurulması ile başlayacak. yarış başlangıç saati 22:00

Laguna Seca Raceway - - - Mitsubishi Lancer Evolution - - - 44 TUR
  • Yalnız hangi model lancer? 99'mu 2006'mı ?
  • Sürücüler Sıralaması güncellendi İlk sayfadaki linkten takip edebilirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar ,

3. Yarış 23 Ocak Pazar günü saat 21:30'da oda kurulması ile başlayacak. yarış başlangıç saati 22:00

Laguna Seca Raceway - - - Mitsubishi Lancer Evolution - - - 44 TUR

Bende tam bununla ilgili soru sormak için girmiştim belli oldumu diycektim...Bu pistten nefret ediyorum yaa yaktın beni Alaz abi
  • Onur sen yine ilk 5 içinde olursun

asıl ben kendimi yaktım bu pistteki yokuş virajdan nefret ediyorum.
  • ben de katılmak istiyorum,
    psn im redragon95tr
    yaş 16
  • quote:

Onur sen yine ilk 5 içinde olursun

asıl ben kendimi yaktım bu pistteki yokuş virajdan nefret ediyorum.

ben de bu zorluğun iyi yönünden bakıyorum şimdiye kadar seçilen her pist turnuva öncesinde beni öyle ya da böyle zorlayan pistlerdi, turnuva vesilesi ile nerede nasıl daha iyi döneceğimi öğrenmiş oluyorum Onur, merak etme pazar günü bolca çalışırız yine, her zaman dediğim gibi sen iyi kullanıyorsun ama biraz daha şansın yardımıyla daha iyi dereceler yapabilirsin bence

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.