Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende katılmak istiyorum nasıl katılıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Arkadaşlar şöyle bir önerim olucak ama, ısınma turlarını 20:45 de yarışıda 21:15 de başlatsak artık, malüm lig maçları başladı fikriniz nedir ? yarış saatleri konusunda bir düzenleme yapsak mı ?

Zaten oda 21:30'da kurulacak.22:00'de yarışa başlayacağız.
    Liglerin başlaması ile 19:00'da başlayan maçlar , devre arası ve uzatma dakikaları ile neredeyse 21:00'de bitiyor. 21:00'de paldır küldür giremeyebilir çoğu kişi ( misal ben )
    Bu sebeple 21:30 veya en erken 21:15'te oda kurulacak.

Güzel bir karar 21:30da görüşmek üzere :)

• Yarış saatinde 16 kişi tamamlanmazsa katılabilirsin.

PSN adresin nedir ? yer olmazsa PSN listeme eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Yarış saatinde 16 kişi tamamlanmazsa katılabilirsin.

PSN adresin nedir ? yer olmazsa PSN listeme eklerim.

psn: oset34

benide çağırırsanız çok sevinirim.
    kapışırız

anahtarına filan mıı oynasak yoksa
  • eklediniz mi?
  • eve geç kaldım malum pazar yetişemedim sanırım :(

psn onursumer bidahakine ;)
  • Bende katılmak istiyorum.Pazar günü müsait oluyorum.
    PSN : OnerTR
    internetimde sorun yoktur 10 megabittir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Bende katılmak istiyorum.Pazar günü müsait oluyorum.
    PSN : OnerTR
    internetimde sorun yoktur 10 megabittir :)

8 mbit olan da var önemli olan modem deki portların açık olması

Yarış güzeldi yine başlarda çarşı karıştı hemşerim durumları vardı sanırım tam algılayamadım

15 kişi başladık sonra 10 oldu 8 oldu derken 7 kişi bitirdik hayırlısı Efkan abiyi de tebrik ederim her turda arkasındakine rahat 2 saniye fark atıyordu resmen otomatik mesajlarda yazak lets kick the pedalss olayını başarıyla yerine getiriyordu

• Tebrikler Efkan kardeş...
  • Benim kıçım ağrıdı, bi yarım kilo da vermişimdir :)
    Son dakikada gelip yarışınca rakip olamıyoruz.
    Biraz antrenman yapmak lazım, doğru ayarları tutturmak lazım :P
    Efkan'ı tekrar tebrik ederim. Gerçekten çoğumuza göre uçtu resmen :)
  • Beyler kusura bakmayın. Banyodan çıktım, grip oldum yav. Halsizlik vs.
  • Benim açımdan çok kötü bir gündü. İsimleri bilmediğim için PSN kullanıcı adları ile hitab edeceğim.

Yarışı bitiren herkesi tabrik ederim. İnanılmaz hızı nedeniyle EfkanBirkiye'yi ayrı olarak tebrik ederim.

ARDA__TIRMAS: Son turlardaki kapışmada ikimizin aracıda silik olduğu için birbirimize çarpmayacağımızı düşündüm. Eğer aracımı önüne kırdıysam, sıkıştırdıysam bu sebepten oldu, kusura bakma.
    Alazdoğu: Hocam sana da belki rahatsızlık vermişimdir. Sen de kusura bakma.

Sıralama turlarında takip ettiğim ve ceza almadığım çizgiyi yarış içinde takip edip 2 kere 10sn cezası aldım. Bu durum için acayip sinirliyim. Yarışın ilk turunda aracını benim aracıma aracını yaslayarak beni geçen ve önümde çok erken fren yapması nedeniyle kendisine çarpıp 10sn cezası almama sebep olan devilers_96'ya burdan selam ederim. Kendisi 2. turda yarışı bırakınca da kızgınlığım 2 katına çıktı. Yine alazdoğu ile Corkscrew virajında viraj içerisinde olan benim aracım ile onun aracı dokundu (benim ekranımdan görünen dokunmaydı). Sağolsun oyun anında 5 sn cezayı yapıştırdı. Yine High-summoner'ın bağlantısının kopması nedeniyle, pistin en sağında duran aracı, ne gerek varsa yengeç gibi yan yan pistin soluna kayarken aracımı kaçıramadım ve arkasından çarptım ve 10sn cezası daha aldım. 10 sn bitmeden High-Summoner'ın aracının pistten kalkmasıyla kızgınlığım 3 katına çıktı (Kazu'dan başlayıp TTNET'e kadar sövdüm)

Asla kazanamayacağım bir yarıştı. Yeterli hızı yakalayamadığım için yarış-yumuşak olmasına rağmen lastikleri koruyabildim ve tek pit stopla yarışı bitirdim. Ama malesef aldığım cezalar yaptığım taktiğin işe yaramasını engelledi. Eğlenmekten çok gerginlikle geçen bir yarış oldu benim için.

Son bir not'ta el_jericco'ya: Arkadaş 3 haftada da yarışı sen başlattın. Her seferinde uyardık. Geçen hafta ve bu hafta yarışı tekrar başlatmak zorunda kaldık. Artık haftaya yarışı başlatmazsın umarım.

• Hocam kusura bakmayın, ben yarışı başlat diyince onay verip başlıyor sanıyordum. Kusura bakmayın.
  • @Computeus

Erken frenaj veya geç frenaj yapan şoförlere bir şey diyemezsin. Adamın sürüş stili bu şekilde olabilir. Senin dikkatli olman lazım. Yapacak bir şey yok dostum. Yarış komple kaydedildi. İzlenilebilir. Yaslandı mı, yaslanmadı mı? Bakılır yani. High_Summonerla olan olayınızı gördüm hemen arkandaydım. Adamın bağlantısı koptu ve araç birden ortadan kaybolmadı... Askıda kaldı senin anlayacağın. Eğer yarışı bırakıp, çıkacak arkadaşlar varsa LÜTFEN ARABANIZI YOL DIŞINA ÇEKİP ÇIKINIZ.

jericho_!4 dediğin gibi 3 haftadır aynı şeyi yaptı ve sıkıntı yaşadık. Bazı şikayetlerde geldi. ALAZ arkadaşımız bunu zaten yarış içinde söyledi. Bundan dolayı yarışlardan çıkartıldı. Gerekli açıklamayı ALAZ arkadaşımız yapacak.

Bende bir viraja girerken erken frenaj yaptım ve O_KALE arkadaşımızda bana çarptı ve o da ceza aldı. Ama herhangi bir şey demedi. ÇARŞI'ya çarptım dedi sadece ve hiçte sinirli bir tonda değildi söylerken. Helal olsun diyorum. Budur olay.

Son olarak EFKAN arkadaşımızı tebrik ederim. Allah, bağlantısına bir sonraki yarışta zeval vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justd33p3r -- 24 Ocak 2011; 0:01:45 >

• Yok ben arapça konuşuyorum. Bilerek yapmadım.
  • Teşekkürler arkadaşlar :) Allah bağlantımı korusun ne diyeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Yok ben arapça konuşuyorum. Bilerek yapmadım.

Arapça veya Fransızca. 3 haftadır aynı şey nasıl oluyorda bilerek yapılmıyor. Bu başlığa attığın mesajları bir incele. Daha öncede bir pistle ilgili canının sıkıldığını yazmıştın. Bu kadar oyuncu birşey demiyor. Sana gelince can sıkıntısı oluyor. Tebrikler, ne diyeyim...
  • Ben o pisti sevmek zorundamıyım? Bilerek yapmıyorum, zevk mi alıyorum sanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r
    @Computeus
    Erken frenaj veya geç frenaj yapan şoförlere bir şey diyemezsin. Adamın sürüş stili bu şekilde olabilir. Senin dikkatli olman lazım. Yapacak bir şey yok dostum. Yarış komple kaydedildi. İzlenilebilir. Yaslandı mı, yaslanmadı mı? Bakılır yani.
    ......

Kimseden şikayetçi değilim. Fakat virajda olan karışıklıktan faydalanmak adına dengesizce aracını süren, karışıklıktan faydalanıp 2 sıra kazanan, bir sonraki virajda 3 sıra kaybeden, 1 tur sonra yarışı bırakan bir kişiye kızarım. Güzel bir PS3 oyunu çıksa da şu GT5'ler takasa girse, ortalık biraz temizlense.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.