Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilers96
    Öncelikle EfkanBirkiye arkadaşımızı tebrik ediyorum.

Competus, psn'den mesaj atsaydında o an görüşseydik keşke..

Kesinlikle bilerek ve isteyerek sana aracı yaslama gibi bir durum olmadı onu belirteyim.
    Eğer sana yaslayarak virajı dönmek isteseydim emin ol ortadan sana çarpar ve pist dışına fırlatırdım.
    10 sn pist dışına itme cezasını alırdım ama senin o pist dışından içeri dönüşün 30sn'den önce olmazdı.
    Kaldı ki o pozisyonu böyle yorumlamanda çok ilginç ikimizn aracıda yola paralel durumdaydı.
    Tıpkı senin sıkıştığın gibi arkadan da bana dokunan vardı o pozisyonda ki olabilir bu tip şeyler. Bunlar yarış içinde olabilecek şeyler. Zaten sisteme cezayı bırakmamızın sebebide bu. Başka şansımız yok.
    Kendime yapılmasını istemediğim bir olayı (ki geçen hafta aynı şekilde bana tam göbekten aracını yaslayarak beni pist dışına iten oldu. Daha geçen hafta yazdım bu hafta aramızda olmayan bir arkadaş.) emin ol başkasına yapmam.
    Arkamdan bana çarpanın sen olduğundan haberim yok ama önümde ani bir frenaj olduğu için durmak zorundaydım.
    O noktada hızlanmaman gerektiğini biliyorsun yada dikkat edemedin sanırım ani frenaj yapmak zorunda kaldığıma.
    "Ortalık temizlense" kısmında ise komik duruma düşmüşsün. Buradaki bazı arkadaşlar hariç eminim kimse seriye 5 ile başlamamıştır.

Bir sonraki turda virajı düzgün alamadığım için yol verdiğimden 3 sıra kaybettim ama senin bunun algılayamadığın bile çok aşikar.
    Hatta bir tanesi yanılmıyorsam rockturk nickli arkadaşaydı. Sonrasında 2. turda ilk virajdan hemen sonra maalesef lobi bağlantısı kesildiği için yarış dışı kaldım.
    Hemde tam yolun ortasındayken koptu eğer arkadan çarpan vs. olduysa cidden özür dilerim. Chat' e de yazdım koptuğumu Competus ama onuda kaçırdın herhalde yada chat odasında değildin bilemiyorum.
    Haliyle sinirlenip çıktım oyundan.

Ne kadar ironik; buradan kimbilir kaç arkadaşa port açma konusunda yardımcı olmuşumdur (delitez ve birkaç kişi vs.) ama çat diye bağlantım koptu maalesef. Kısmet..
    2 haftadır şanssızlıklar bırakmadı yakamı bir önceki hafta kalibrasyon problemi, bu hafta bağlantı kopması vs..

Önümüzdeki hafta bende maçta olacağımdan muhtemelen katılamayacağım bu arada.

Bilerek ve isteyerek yaslamamış olsanızda aracınızı yaslayıp geçtiniz. Keşke bana da pozisyonumu geri verseydiniz. Geçen yarış birileri (kimdir bilmiyorum) headsetten 'araçlar birbirine dokunuyor, ufak ufak pist dışına itiliyoruz' diye inlerken haklı görülüp, şimdi araçları başkasına yaslayarak geçmek normal karşılanıyor. Garip bir durum.

"Ortalık temizlense" lafını genele söyledim. Yine 16 kişi başladık 7 kişi bitirdik. 2 kişinin bağlantısı koptu. 7 kişi kafasına göre çıktı gitti. Ayrıca corkscrew virajı öncesi rampada en az 5 kez daha aracını önüme kıranlarla uğraşmak durumunda kaldım. Ama siz de üstünüze alınmışsınız.

Birde benim yazdıklarımın bu kadar ofansif algılanması ilginç. Ben uyarı yapıyorum. Sizin belki 3 yarışta-5 yarışta bir kere yaptığınız bir yanlışın yansımasını paylaşıyorum burda. Bir dahaki yarışlarda herkes daha dikkatli olsun lütfen.

• Sizlere Trulli treni deyimini hatırlatmak isterim arkadaşlar :)
  • Bende diyorumki ufak temastan başka bir yaslama durumu olmadı Computeus. Eğer o pozisyonda yavaşlamadan senin kastettiğin gibi yaslasaydım aracı cezayı ben alırdım ve sende pist dışına çıkardın. Önüne geçtiğimde de önümdeki araç nedeniyle ani frenaj yapmak durumunda kaldım. Ne eksik ne fazla yaşanan durum bu..

Delitez, aklıma Trulli Schumi'nin nasıl delirdiği geldi.. Trene takılmamak için az hamle yapmazdı..
    Şimdiki yarışlarda o dönemdeki kadar çekişme ve zevk kalmadı maalesef.. 2 yıldır takip bile edesim gelmiyor bu yüzden formula'yı..
  • Computeus, mikrofonun yok sanırım galiba senin. Eğer varsa lütfen yarış esnasında açık tut. Yksa bir tane edin lütfen. Çoğu arkadaşımız böyle yapıyor. Bir durum olduğunda da konuşabiliyoruz. 3 haftadır sesini duymuyoruz dostum. Dün akşamki olayı mikrofondan aktarabilirdin mesela... Muhabbetle...
  • Mikrofon var. Dün şarjdaydı. Önceki haftalarda problem olmadığı için konuşma ihtiyacım olmadı. 10 sn ceza aldıktan sonra konuşmak birşey ifade etmiyor. Hataların gerçekleşmeden engellenmesi lazım. Ben bu hafta uyarımı yapıyorum. Önümüzdeki haftalarda herkes daha dikkatli olur umarım.
  • Ewet bende yarışla ilgili kendi fikirlerimi paylaşıyım..
    Benim açımdan çok iyi bi yarış oldu diyebilirim..Computeus,Arda,Efkan,Carşı.High_summoner gibi yarışçıların arasında 3. lük alabilmek benim adıma sevindirici bi durum..
    Yarışta 3 kez kestirme cezası yedim 2 kezde pite girdiğimde iş bittikten sonra beni çok beklettiler pit görevlileri..Bunları yaşamasam Carşı ile daha çekişmeli bi 2. lik mücadelesi verebilirdik heralde..Ufak tefek dokunmalarım olmuştur mutlaka geçiş esnalarında, oyununu bozduysam geçerken o kişilerden özür dilerim...
    Yukarıdaki mesajlarda Computeusun yazdığı şeyler aslında her yarışta arkada olanların yaşadığı şeyler ..
    Usta sen arkada pek kalmadığın için bilmiyosun biz neler yaşıyoruz her yarış o kalabalıkta...
    Şaka bi yana herkes senin ne kadar iyi bi sürücü olduğunu biliyor zaten..şanssızlıklar yaşamış olabilirsin kimsenin kasti bişey yapmaya çalıştığını sanmıyorum...Pistin durumu kalabalık bi yarış için çok uygun değildi..Geçişlerde ne kadar iyi oyuncu olursa olsun dokunmadan geçebilmek imkansız..İllaki ufak dokunmalar olmak zorundaydı bu pistte...Birbirimizi kırmayalım bu ortam bozulmasın..
    Arda'ya da bikaç şey söyliyelim..Bi trlü gerçek arda gibi sürmüyor turnuva yarışlarında nedense Bildiğimiz Arda bu değil ama formsuz bu aralar..
    High_summoner ve rockturk yarıştan kopmasalardı üst sıraları değiştiribilecek isimlerdi..
    Son tebiriklerim her zaman olduğu gibi o kadar tur farkı yemelerine rağmen yarışı bırakmayıp sonuna kadar götüren Memorey ve delliteze..Sağolun arkadaşlar...
    Arada değişik isimlerin kazanmasıda ayrı bi renk tabi..Üst sıralar değiştikçe her yarış daha heycanlı daha agresif olucaktır..
    Yarıştan sonra Erdinç abiyede söyledim..Pist seçimini yaparken daha geniş geçisin daha rahat olabileceği pistler seçersek sorunlar en aza iner..Herkesin eline sağlık tekrardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 24 Ocak 2011; 13:31:38 >

• Bakın arkadaşlar hepinizden tekrar tekrar özür dilerim. Bu seferde affedin, gerçekten hiçnirşeyi bilerek yapmadım. Bilsemde yapmam, insanların zevkine afedersiniz eden bir insan değilimdir, olmadım da.
  • Autumn Ring pistini de pek sevmem. Neyse bu vesileyle bu pisti de biraz öğrenmiş olcaz :)
  • Dar, hızlı ve virajlı bir pist. Curcuna çok olacak gibi.
  • Ya amma kasiyorsunuz alt tarafi yaris bir oyun yani, oyunda gecerken yanlisliklada olsa yaslanmalar, arkadan vurmada olucak yada taktik amaciyla yol vermeyende olabilir, virajda gecerken dayanarak gectigine bu kadar laf yapiliyorsa, gercek yariscilar baskasi yuzunden yaris disi kaldiginda birbirlerini vurmasi gerekiyor herhalde, (:
  • Trabzonu yenersek kazanırım bu yarışı..Yenilirsek o moralle ilk virajda dalarım allah ne verdiyse önüme çıkan yandı..
  • Stada gelecek misin sen de :)
  • Yenersek yarışta en arkadan yavaş yavaş gider fonda " formanda teeeer olmaya geldiiiik " tezarühatıyla aheste aheste takılırım.
  • Arkadaşlar ben bu yarışa katılamayabilirim. Bugün DFGT yi servise vericem daha önceden sabitleme bacaklarından birini kırdım bir arkadaş forumda vermişti aynı problemden onun kini bugün ücretsiz onarıp geri vermişler bakalım bende deneyeyim şansımı sanırım bir 15 20 gün GT5 kutuda kalacak ama konu takibi ve puan durumu güncellemelerini aksatmayacagım
  • aşağıda ismi geçen arkadaşlarımız bu haftaki yarışta yer alamayacaklarını bildirmiş. Delitez'in kesin olmamakla birlikte katılma ihtimali var.
    2 kişilik yedek kontenjan açılmıştır.

Delitez
    devilers96
    J_constantine
  • pazar günü saat seçimine gore katılabilme ihtimalim var yarışa

haftasonları çalıştığımdan sıkıntı oluyor biraz
  • Bu haftaki piste hiç çalışamadım henüz..Deneme yapan oldumu? deneyen olduysa En iyi tur zamanları ne oldu yazabilirmi ? Kendimizi hazırlayalım ona göre
  • Ben birkaç tur attım. Şimdi hatırlamıyorum ama akşama yazarım.
  • bu akşam bende deniycem..Anreman yapmak çok faydalı oluyo herkese tavsiye ederim...En azından yarıştan önce 1 saat antreman yapmak lazım..Tur başına 2-3 saniye geliştirilebiliyo bu sayede..
  • Bu hafta epey kötü derece yapabilirim, tabii net kopmazsa
    Kesintisiz güç kaynağım bozulduktan sonra epey sık yaşar oldum bu bağlantı kopmalarını, bir an önce yenisini almam lazım
    Dün farklı bir araçla pistte yarıştık ve son derece yabancıymışım piste onu anladım.
    Onur, akşama birkaç tur atarız seninle kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.