Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle EfkanBirkiye'yi galibiyeti ve yüksek konsantrasyonu sebebi ile tebrik ederim.

Computeus kardeşim , bilerek birşey yapmadım. Hatam varsa affola. hatta bir pozisyonda sana çarpmamak için yavaşlayayım derken direksiyonu kırıp kestirme cezası aldım 10 saniye gitti. (gerçi gitmese ne olur ). Senin ceza aldığın pozisyonu hatırladım şimdi. şöyle bir durum var ben orada öndeydim yanlış hatırlamıyosam. virajı alırken birbirimize yaslandık gibi bi durum oldu. sanırım orda ekranında şu yazı çıkmıştır " pist dışına itme cezası".. yanılıyor da olabilirim. Ama inan bilerek birşey yapmadım.

High_Summoner ile olan pozisyonunda ben bişey anlamadım. hatta ben yaptım sandım. ama silik olmam lazım. zira bana tur bindirmiştin. konuşmalarımızı duyduysan anlamışsındır.

devilers96 ile ilgili olan olayını görmedim. ama bana mesaj attı ve bağlantı koptu dedi. bağlantısı kopan kişi yarıştan hemen kopmaz. askıda kalarak belli bir saniye gözükür ve sonra düşer. High'a da öyle oldu. bilerek yaptıklarını sanmıyorum.

Benim de bağlantım koptu. bir dahaki yarışa da kopmalar yaşanırsa HOST OLDUĞUM İÇİN hata bende diye düşüneceğim. ama herşeyden önce lütfen portları açınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Öncelikle EfkanBirkiye'yi galibiyeti ve yüksek konsantrasyonu sebebi ile tebrik ederim.

Computeus kardeşim , bilerek birşey yapmadım. Hatam varsa affola. hatta bir pozisyonda sana çarpmamak için yavaşlayayım derken direksiyonu kırıp kestirme cezası aldım 10 saniye gitti. (gerçi gitmese ne olur ). Senin ceza aldığın pozisyonu hatırladım şimdi. şöyle bir durum var ben orada öndeydim yanlış hatırlamıyosam. virajı alırken birbirimize yaslandık gibi bi durum oldu. sanırım orda ekranında şu yazı çıkmıştır " pist dışına itme cezası".. yanılıyor da olabilirim. Ama inan bilerek birşey yapmadım.

High_Summoner ile olan pozisyonunda ben bişey anlamadım. hatta ben yaptım sandım. ama silik olmam lazım. zira bana tur bindirmiştin. konuşmalarımızı duyduysan anlamışsındır.

devilers96 ile ilgili olan olayını görmedim. ama bana mesaj attı ve bağlantı koptu dedi. bağlantısı kopan kişi yarıştan hemen kopmaz. askıda kalarak belli bir saniye gözükür ve sonra düşer. High'a da öyle oldu. bilerek yaptıklarını sanmıyorum.

Benim de bağlantım koptu. bir dahaki yarışa da kopmalar yaşanırsa HOST OLDUĞUM İÇİN hata bende diye düşüneceğim. ama herşeyden önce lütfen portları açınız.

Aynen o mesaj çıktı hocam. Ama ben mesajımda anlattığım durumlar için ne sana ne de high-summoner'a kızgın değilim. Şans diyip geçtim. Yanlış anlamayın sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r
    @Computeus
    Erken frenaj veya geç frenaj yapan şoförlere bir şey diyemezsin. Adamın sürüş stili bu şekilde olabilir. Senin dikkatli olman lazım. Yapacak bir şey yok dostum. Yarış komple kaydedildi. İzlenilebilir. Yaslandı mı, yaslanmadı mı? Bakılır yani.
    ......

Kimseden şikayetçi değilim. Fakat virajda olan karışıklıktan faydalanmak adına dengesizce aracını süren, karışıklıktan faydalanıp 2 sıra kazanan, bir sonraki virajda 3 sıra kaybeden, 1 tur sonra yarışı bırakan bir kişiye kızarım. Güzel bir PS3 oyunu çıksa da şu GT5'ler takasa girse, ortalık biraz temizlense.

Dostum, bak devilers_96'yı tanırım. Arabasını temiz sürer ve bir o kadarda centilmendir. Onunda bağlantısı koptu. Benim PSN'imde eklidir. Düşünce ben de şaşırdım. İçerden alıyosa kurptan dolayı dışa doğru araç savrulmuştur. Sende yanında olduğun için sana yaslanmış olabilir. Senin bu duruma dikkat etmen gerekirdi ve yakın durmasaydın. Madem iyi sürücüsün bu da demektir ki bir kaç tur sonra geçebilirdin. Ama maalesef düştü adam bu yazdığım olayı gerçekleştiremedin. Şans işte yapacak bir şey yok dostum. Haftaya kaldı artık.

Yanlış anlamıyoruz arkadaşım. Olur böyle olaylar. Keyfimize bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justd33p3r -- 24 Ocak 2011; 0:24:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

@Computeus
    Erken frenaj veya geç frenaj yapan şoförlere bir şey diyemezsin. Adamın sürüş stili bu şekilde olabilir. Senin dikkatli olman lazım. Yapacak bir şey yok dostum. Yarış komple kaydedildi. İzlenilebilir. Yaslandı mı, yaslanmadı mı? Bakılır yani.
    ......

Kimseden şikayetçi değilim. Fakat virajda olan karışıklıktan faydalanmak adına dengesizce aracını süren, karışıklıktan faydalanıp 2 sıra kazanan, bir sonraki virajda 3 sıra kaybeden, 1 tur sonra yarışı bırakan bir kişiye kızarım. Güzel bir PS3 oyunu çıksa da şu GT5'ler takasa girse, ortalık biraz temizlense.

Dostum, bak devilers_96'yı tanırım. Arabasını temiz sürer ve bir o kadarda centilmendir. Onunda bağlantısı koptu. Benim PSN'imde eklidir. Düşünce ben de şaşırdım. İçerden alıyosa kurptan dolayı dışa doğru araç savrulmuştur. Sende yanında olduğun için sana yaslanmış olabilir. Senin bu duruma dikkat etmen gerekirdi ve yakın durmasaydın. Madem iyi sürücüsün bu da demektir ki bir kaç tur sonra geçebilirdin. Ama maalesef düştü adam bu yazdığım olayı gerçekleştiremedin. Şans işte yapacak bir şey yok dostum. Haftaya kaldı artık.

Yanlış anlamıyoruz arkadaşım. Olur böyle olaylar. Keyfimize bakalım...

Valla hocam tanırsın tanımazsın bilmem. Benim ekranımdan görünen, hiç araç geçilmemesi gereken pozisyonda, benim yarışımı katletmiş olması. Ha ona da arkadan başka çarpan vardır, o nedenle savrulmuştur orasını bilmem. Kurp değil kerbdir onun adı. Birde allah aşkına adam bana çarpıyor ben mi takip edeceğim adamı bana çarpmasın diye. Her yanım araçla çevrilmişken nereye kaçacağım. Birkaç tur sonra geçerdim ama benim rakibim o değil. Benim rakiplerim bu yarışı ilk 4'te bitiren kişiler. Aldığım 10sn cezası onlarla yaptığım yarışta bana ağır bir yara verdi. Arkadaşınızı korumaya çalışıyorsunuz ama olayı başka boyuta çekmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 24 Ocak 2011; 0:31:55 >

• 23 Ocak Pazar - Laguna Seca Raceway Yarış Sonuçları

1 - EfkanBirkiye *** 25 puan ***
    2 - CarsıBurada *** 20 puan ***
    3 - O_Kale *** 15 puan ***
    4 - Arda__Tırmas *** 10 puan ***
    5 - Computeus_TR *** 8 puan ***
    6 - Delitez *** 6 puan ***
    7 - Memoreys_UK *** 5 puan ***
  • Hayırlısıyla ilk puanlarımızı aldık :)
    Bir de oyunla ilgili bir tespitimi aktarmak istiyorum.
    Keşke yarış esnasında öndeki ve arkadaki rakiplerle aramızdaki süreyi yazsa...
    Var ama ben bilmiyor olabilirim tabii :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: delitez

Hayırlısıyla ilk puanlarımızı aldık :)
    Bir de oyunla ilgili bir tespitimi aktarmak istiyorum.
    Keşke yarış esnasında öndeki ve arkadaki rakiplerle aramızdaki süreyi yazsa...
    Var ama ben bilmiyor olabilirim tabii :P

O ayrıntı olsa çok güzel olacak ama yok işte.
  • Kurp ve kerbi tartışmayacağım. Kurp, yolun eğimiyle alakalı. Diğer bir adıda virajdır zaten. Bunu söylüyorum. İçe doğru kurp, dışa doğru kurp. Tekrarlıyorum, virajın eğiminden dolayı araç savrulabilir. Kerbden bahsetmiyorum...

Kimsenin, kimseyi koruduğu yok dostum. Şanssız bir olay yaşandı, bunu anlatmaya çalışıyorum. Zaten kendiside geçen haftaki yarışla ilgili birşeyler yazmıştı. Bir mesajlarına bak istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justd33p3r -- 24 Ocak 2011; 0:42:51 >
  • quote:

Kurp ve kerbi tartışmayacağım. Kurp, yolun eğimiyle alakalı. Bunu söylüyorum. İçe doğru kurp, dışa doğru kurp. Tekrarlıyorum, virajın eğiminden dolayı araç savrulabilir. Kerbden bahsetmiyorum...

Doğru diyorsunuz. Benim cahilliğim.

Olayın nasıl olduğu sebepleri pek farketmiyor artık. Ama sizin yerinize onun açıklamasını tercih ederdim.
  • Dostum, tartışmıyoruz. Konuşuyoruz sadece. Sanırım yattı arkadaş. Mesajalrı görünce mutlaka bir şeyler yazacaktır. Ben fikrimi yazdım sadece. Benim korumama ihtiyacı yok. Kendisi illaki birşeyler karalayacaktır. İyi geceler...
  • Computeus ve d33p3r ...
    uzatmaya gerek yok beyler. keyfimizi bozmayalım. kırmayalım birbirimizi.
    devilers96 gelince yazar birşeyler.

Computeus , arkadan çarpmamak için inan bana ben de yavaşlıyorum. sana çarpmamak için de yavaşlayıp ceza aldım dedim ya oyunun ceza tipi bu şekilde. yapabileceğimiz bişey yok. arkadan çarpana ceza veriyor. o kuralu biz koymuyoruz ki bize düşen şey çarpmamaya çalışmak. yani başka alternatifimiz yok.
  • Arkadaşlar yarışı bitirebilen herkesi tebrik ediyorum, katılan tüm arkadaşların da ellerine sağlık.
    Bağlantımın kopmasıyla zaten şanssız bir arkşam geçiren Computeus'a daha da şanssız bir çarpışma yaşattığım için üzgünüm.
    Bağlantısı kopanın aracı keşke silikleşse de bu tip olaylarda mesul hissetmese insan.
    Her yarışta amacım güzel bir rekabet içinde centilmen bir yarış çıkarıp bitiş'i görebilmek, o yüzden lütfen bilerek çıktığımı düşünmeyin arkadaşlar.
    Bağlantımın kopmasıyla istemeyerek zarar verdiğim herkesten özür dilerim.
    Allah herkese Efkan'ınki gibi bi bağlantı versin diyip onu tebrik ediyorum

saygılar
  • 4. YARIŞ - 30 0CAK 2011 , PAZAR GÜNÜ

AUTUMUN RING - - - Nismo 380 RS Super Leggera - - - 386 BG - - - 50 TUR

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI
  • Önümüzdeki yarışta aşağıdaki 16 kişiden gelmeyen olursa yerine birileri katılabilir. Öncelik sırası bu 16 kişidedir.

*Computeus_TR
    *CARSI_BURADA
    *EfkanBirkiye
    *High_Summoner
    *O_Kale
    *Arda__Tirmas
    *Mefluc
    *Ozkan_Son
    *MemoreysUK
    *Alazdogu
    *Delitez
    *Berkan_TR
    *TarıkYıldız
    *Devilers_96
    *Rockturk
    *Black6167
  • Online sorunlar dışında fena yarış olmadı, yarışın başlarında babaannemin yüzünden kuma çıktım bir de üstüne ceza yedim ve pitte 2 kez fazladan zaman kaybedince Efkan' dan tur yemek kaçınılmaz oldu tebrikler Efkan

Fatih son turlarda seni geçerken sorun olmadı merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Yok ben arapça konuşuyorum. Bilerek yapmadım.

Tabiki bilerek yapmamışsındır ama oynadığın oyunun özelliklerini bilmen gerekirdi yani daha önce online yarış yapmadan böyle bir turnuvaya girersen istemeden rahatsızlık vermiş olursun, bu da turnuvadan çıkartılmak için geçerli bir sebeptir
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Yok ben arapça konuşuyorum. Bilerek yapmadım.

Tabiki bilerek yapmamışsındır ama oynadığın oyunun özelliklerini bilmen gerekirdi yani daha önce online yarış yapmadan böyle bir turnuvaya girersen istemeden rahatsızlık vermiş olursun, bu da turnuvadan çıkartılmak için geçerli bir sebeptir

Bu konuda birşey söylemek istiyorum jericho_!4 3 haftadır aynı şeyi yapıyor olabilir fakat hep yaptıktan sonra yarışta söyledik arkadaşta da HS sistemi yok bizi duyamamış olabilir ama hiç burda da uyarı yapmadık 3.sünde herkes çok sinirlendi çünkü ben dahil çoğu arkadaş zaman turu atmamıştı

Ek olarak bu oyunda önündekinin derecelerini gösteren bir sistem olsa süper olacak ama yoksa da HS konuşmalarını dinleyin tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm arkamdaki ceza almış spin atmış hepsi canlı yayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Önümüzdeki yarışta aşağıdaki 16 kişiden gelmeyen olursa yerine birileri katılabilir. Öncelik sırası bu 16 kişidedir.

*Computeus_TR
    *CARSI_BURADA
    *EfkanBirkiye
    *High_Summoner
    *O_Kale
    *Arda__Tirmas
    *Mefluc
    *Ozkan_Son
    *MemoreysUK
    *Alazdogu
    *Delitez
    *Berkan_TR
    *TarıkYıldız
    *Devilers_96
    *Rockturk
    *Black6167

Pazar günü Fenerbahçe-Trabzonspor maçında olacağım için büyük ihtimal yarışa katılamayacağım.
    Yetişebilmek için elimden geleni yaparım.
  • Öncelikle EfkanBirkiye arkadaşımızı tebrik ediyorum.

Competus, psn'den mesaj atsaydında o an görüşseydik keşke..

Kesinlikle bilerek ve isteyerek sana aracı yaslama gibi bir durum olmadı onu belirteyim.
    Eğer sana yaslayarak virajı dönmek isteseydim emin ol ortadan sana çarpar ve pist dışına fırlatırdım.
    10 sn pist dışına itme cezasını alırdım ama senin o pist dışından içeri dönüşün 30sn'den önce olmazdı.
    Kaldı ki o pozisyonu böyle yorumlamanda çok ilginç ikimizn aracıda yola paralel durumdaydı.
    Tıpkı senin sıkıştığın gibi arkadan da bana dokunan vardı o pozisyonda ki olabilir bu tip şeyler. Bunlar yarış içinde olabilecek şeyler. Zaten sisteme cezayı bırakmamızın sebebide bu. Başka şansımız yok.
    Kendime yapılmasını istemediğim bir olayı (ki geçen hafta aynı şekilde bana tam göbekten aracını yaslayarak beni pist dışına iten oldu. Daha geçen hafta yazdım bu hafta aramızda olmayan bir arkadaş.) emin ol başkasına yapmam.
    Arkamdan bana çarpanın sen olduğundan haberim yok ama önümde ani bir frenaj olduğu için durmak zorundaydım.
    O noktada hızlanmaman gerektiğini biliyorsun yada dikkat edemedin sanırım ani frenaj yapmak zorunda kaldığıma.
    "Ortalık temizlense" kısmında ise komik duruma düşmüşsün. Buradaki bazı arkadaşlar hariç eminim kimse seriye 5 ile başlamamıştır.

Bir sonraki turda virajı düzgün alamadığım için yol verdiğimden 3 sıra kaybettim ama senin bunun algılayamadığın bile çok aşikar.
    Hatta bir tanesi yanılmıyorsam rockturk nickli arkadaşaydı. Sonrasında 2. turda ilk virajdan hemen sonra maalesef lobi bağlantısı kesildiği için yarış dışı kaldım.
    Hemde tam yolun ortasındayken koptu eğer arkadan çarpan vs. olduysa cidden özür dilerim. Chat' e de yazdım koptuğumu Competus ama onuda kaçırdın herhalde yada chat odasında değildin bilemiyorum.
    Haliyle sinirlenip çıktım oyundan.

Ne kadar ironik; buradan kimbilir kaç arkadaşa port açma konusunda yardımcı olmuşumdur (delitez ve birkaç kişi vs.) ama çat diye bağlantım koptu maalesef. Kısmet..
    2 haftadır şanssızlıklar bırakmadı yakamı bir önceki hafta kalibrasyon problemi, bu hafta bağlantı kopması vs..

Önümüzdeki hafta bende maçta olacağımdan muhtemelen katılamayacağım bu arada.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.