Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar sağolsun bizlerden mutluluk verici cümlelerle bahsetmiş övmüş ama söylemeden edemeyeceğim Dünya zaman sıralaması yarışlarında kendisine en fazla 1 saniye yaklaşabilmişimdir. Gerçekten bu işi çok seven ve her konuda bilgi sahibi olan ve bilgisini kimseden esirgemeyen çok değerli bir kardeşimiz. Umarım yakın zamanda herkes ile tanışır ve yarışlarda aramıza katılır. Efkan'la başa çıkamıyoruz bide Fesih gelirse işimiz zor benden söylemesi

Fesih elin nasıl oldu ne zaman direksiyon başı yapıyosun usta ?
  • Kubica Kaza yaptı!!

Formula 1 takımlarından Renault'nun1. pilotu Robert Kubica İtalya'da katıldığı rallide aşırı hız nedeniyle kilisenin duvarına çarptı. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Kubica'nın durumunun ciddi olduğu açıklandı..

Kazanın ardından araçta sıkışan Kubica'yı itfaiye ekiplerinin kurtardığı, tecrübeli pilotun itfaiye helikopteriyle Cenova'daki Santa Corana hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Doktorların yaptığı ilk kontrollerde, Kubica'nın çok yönlü travma geçirdiği ve vücudunda iç organ yaralanmalarının tespit edildiği açıklandı.

Kubica'nın durumunun ciddiyetini koruduğu ve sürekli gözetim altında tutulacağı da gelen haberler arasında yer aldı.

Renault pilotunun yapmış olduğu şiddetli kazanın ardından çıkan ilk söylentilerde, elini kaybedebileceği de iddia edilmişti.

Geçmiş olsun..
  • Hoşgeldiniz Mehmet abi ..

Dünki yarış bağlantısında sıkıntının neyden kaynaklandığını tam olarak bilen varsa yardımcı olabilirmi? 1 saatlik bi arayıştan sonra Odayı bulmakta çok zorlandım saat 22:15 gibiydi efkanbiriye adlı odaya girdim volkan abiyi de gördüm tam seviniyodum buldum derken sunucuyla bağlantıız kesildi dedi ve bidaha odayı bile bulamadım ? 1mb ve sınırsız internet kullanıyorum kesilmemeli diye düşünüyorum ama olan oldu ,birde kurulan odayı daha rahat bulmak için bi oda numarası belirlediniz mi yada belirlenmiş olabilir benim haberim olmayabilir?Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim..
  • Aranızda yarışmayı cok istesemde yarısların genelde pazar günleri olmasından işim dolayısıyla katılamıyorum. Diğer günlerde forumdan bir cok arkadasla zevkli yarıslar yapıyoruz.. Burada yazılanları zevkle okuyup takip ediyorum. Aramızda bu işi gercekten bilen profesyonel arkadaslar var. Bu arada bişey itiraf etmek istiyorum Efkanı başınıza bela eden benim. Efkan belki okur ve teyit eder:) Oyun ile ilgili arkadas listemde kimse yokken yabancı bi serverde Efkanı görüp kişi listeme ekleyen benim. Sonrasında GT5 ile dolan arkadas listeme virüs gibi yayılmıstır kendisi:)

Bu arada foruma yeni katılan fikirlerini paylaşan tüm arkadaslara hoşgeldiniz demek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 7 Şubat 2011; 15:01:27 >
  • İptal olan yarışın başlangıcında bendeki görünrü 1 saniye geç gelmişti, yarın 21.30 gibi evde olucam

Fesih abi hoşgeldin prologue daki derecelerinden tanıyorum seni, aynı hesabı kullanıyorsan eklerim
  • Korkuyorum yakinda Volkan ISIK, Coulthard falan bizi duyacak diye
  • Az önce Gran Turismo oynarken direksiyonun motoru yandı sanırım, yarın garantiye göndereceğim, ALLAH bilir ne zaman gelir..

Dolayısıyle turnuvadan çekiliyorum benim yerime bir arkadaşı alabilirsiniz.(Biliyorum katılmak isteyen düzgün arkadaşlar var.)

Çok canım sıkıldı bu işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Kubica Kaza yaptı!!

Formula 1 takımlarından Renault'nun1. pilotu Robert Kubica İtalya'da katıldığı rallide aşırı hız nedeniyle kilisenin duvarına çarptı. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Kubica'nın durumunun ciddi olduğu açıklandı..

Kazanın ardından araçta sıkışan Kubica'yı itfaiye ekiplerinin kurtardığı, tecrübeli pilotun itfaiye helikopteriyle Cenova'daki Santa Corana hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Doktorların yaptığı ilk kontrollerde, Kubica'nın çok yönlü travma geçirdiği ve vücudunda iç organ yaralanmalarının tespit edildiği açıklandı.

Kubica'nın durumunun ciddiyetini koruduğu ve sürekli gözetim altında tutulacağı da gelen haberler arasında yer aldı.

Renault pilotunun yapmış olduğu şiddetli kazanın ardından çıkan ilk söylentilerde, elini kaybedebileceği de iddia edilmişti.

Geçmiş olsun..

En profesyonelinin bile başına gelen durum !! Çok üzücü allah acil şifalar versin bu adamda Montoyayı geçti ikinci büyük kazası ilk kazayı ucuz atlatmıştı umarım sağsalim döner

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Korkuyorum yakinda Volkan ISIK, Coulthard falan bizi duyacak diye

Alaz'cım,

Turnuvalarımız dahada kaliteli hale geldiğinde (şu kopmalardan falan kurtulmanın bir yolunu bulduğumuzda en azından) Otomobil sporları camiasına katkısı olan çok değerli insanları sizlerle tanıştırmak hatta gazlamak için eve çağıracağım. İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefluc

Az önce Gran Turismo oynarken direksiyonun motoru yandı sanırım, yarın garantiye göndereceğim, ALLAH bilir ne zaman gelir..

Dolayısıyle turnuvadan çekiliyorum benim yerime bir arkadaşı alabilirsiniz.(Biliyorum katılmak isteyen düzgün arkadaşlar var.)

Çok canım sıkıldı bu işe

Üstad çok üzüldüm duruma çok yakın bir zamanda Fesih'inde başına geldi belki sana zararsız olarak nasıl durumu atlatabileceğini anlatır.

Bu arada Mart ayının 10'undan sonra bir adet DfGT boşa çıkacak isteyen arkadaşıma böyle durumlarda kullanması için hemen verebilirim. Thrustmaster yolda

• Sabah sabah ne yazdı bu adam diyeceksiniz ama ne yapayım işe geldim ve sistem çalışmıyor

Pazar günkü yarış videosunu (15 turluk) iki kez seyrettim. Efkan ile yaptığımız mücadelede yaptığım hataları görmek için.
    Arkadaşlar şunu aktarmak istiyorum yarıştan sonra aracı otomatik vites ile kullandım ve 1.24.300 gibi bir zaman attım.
    Hayır otomatik kullanmayacağım eğer merak eden varsa baştan söyleyeyim Sadece aracın akselerasyonunun düz viteste geç ve yüksek devirde atıldığında düştüğünü tespit ettim.
    Yani ne yapıp edip daha erken vites atarak gazlamam gerekiyor. Efkan sağolsun heryerden birşey öğrenmek gerekiyor.

Bunun yanısıra start finish düzlüğünden sonraki tırmanış sol iniş sağ ve tekrar sol virajlarında tüm katılımcılardan yorum almak istiyorum. Bu virajlarda ceza uygulaması pistin dışına 3 - 5 metre taştıktan sonra ortaya çıkıyor ve en az 0.600 zaman kaybı yada kazancı sağlıyor. Tabi bu arada bu riski almakta bir dert aldıktan sonra uçan arabayı yere düzgün kondurmaya çalışmakta.
    15 turluk yarışta tüm kazalar neredeyse bu virajlarda gerçekleşmiş. Bilginiz olsun istedim.

Sistem repaired Güzel bir salı akşama sakin,güçlü ve kaliteli bir yarış diliyorum..

• . edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 8 Şubat 2011; 16:30:52 >
  • oo valla ekip günden güne daha profesyonelleşiyor. Akşama boş koltuk olursa bende katılabilirim. Herkese iyi yarışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 8 Şubat 2011; 9:19:27 >
  • Hoşgeldin Fesih abi. Senden öğrenecek çok şeyimiz var :)
  • Selamlar arkadaşlar.

Volkan , müsait olduğunda bi arasaydım seni aslında. ?

akşama odayı 21:00 gibi açsam uyar mı sizlere de ?
  • Volkan abi DFGT boşa çıkıyorsa almak isterim senden
  • Pazar günkü yarıslara işim dolayısıyla katılamasamda bu akşamki yarışa eger kontenjanda yer varsa katılmak istiyorum.. Ekleyebilirseniz sevinirim.

NOT : TR psn kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 8 Şubat 2011; 12:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***GTO***

quote:

Orijinalden alıntı: mefluc

Az önce Gran Turismo oynarken direksiyonun motoru yandı sanırım, yarın garantiye göndereceğim, ALLAH bilir ne zaman gelir..

Çok canım sıkıldı bu işe

Üstad çok üzüldüm duruma çok yakın bir zamanda Fesih'inde başına geldi belki sana zararsız olarak nasıl durumu atlatabileceğini anlatır.

Bu arada Mart ayının 10'undan sonra bir adet DfGT boşa çıkacak isteyen arkadaşıma böyle durumlarda kullanması için hemen verebilirim. Thrustmaster yolda

sağolasın, bendeki de DFGT idi yazık oldu,ama direksiyonun hakkını da vermem lazım, harbiden çok keyifle sürdüm 4-5 ay boyunca.. veda konuşması gibi oldu ===> "daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin,ne çabuk bozuldun nerde viteesiiin belli ki dönülmeyen uzak yerdeeesin.. " aah aaaah..

• Selamlar arkadaşlar,

Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..

2 gündür yorgan döşek yatıyorum. Akşam bi taraflarımı kaldırabilirsem geçeceğim direksiyonun başına. Kendinize dikkat edin fena salgın var bu aralar..

Saygılar,
    Orçun
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilers96

Selamlar arkadaşlar,

Yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..

2 gündür yorgan döşek yatıyorum. Akşam bi taraflarımı kaldırabilirsem geçeceğim direksiyonun başına. Kendinize dikkat edin fena salgın var bu aralar..

Saygılar,
    Orçun

Orçun Geçmiş olsun bende daha yeni atlatıyorum

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.