Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Yarın saat 7 ye kadar yapabilirsek yapalım olmazsa akşam yaparız, haftaiçi herkese uygun değil gibi

Yarın için bir toplanma saati belirlensin mesela 17.00 herkese uyarmı

Yarın 17:00 bana uyar
  • Bana da uygun.
  • Bana yarın her saat uygun haber verilsin sadece
  • Alaz abi alarmı verdiğin iyi olmuş gerçekten sanırım yarın akşam bende katılamayabilirim saat 5 dekine de yarın olmadan kesin birşey bildiririm sizlere..
  • Yarın 5te olursa büyük ihtimal katılamam ben.
  • Sanırım yarın 5 teki yarışa bende katılamacağım yinede forumdan takip edicem herkeze iiyi günler..
  • Efkan normal saatinde odayı açsın katılıma göre karar veririz
  • Sevgilimden satış yedim artık zamanın bi önemi kalmadı her saat yarışabilirim :p
  • Arkadaşlar, kimseden ses seda yok, yorumlarınız nelerdir? Yarış saat 17:00'da olamayacak bu gidişle.
    Arda'ya katılıyorum, yarışın sıralama turları normal saatinde bu akşam 21:30'da başlasın.
    Hafta içi 16 arkadaşın 16'sını da aynı günde bir araya yine getiremeyiz. O yüzden bu akşamki yarışı katılamayacak arkadaşlar var diye ertelemenin bir anlamı yok kanımca. Kaldı ki bağlantı problemi yaşayıp istemeyerek de olsa kopan arkadaşlar oluyor, yine tam bir kadroyla yarış yapamıyoruz.
    Bu akşam gelebilen arkadaşlarla yapalım, takımlı turnuva tasarısı ilan edilene kadar puanlama da tutulmadığından erteleme yapmayalım derim, hafta içi iş yorgunluğu üstüne 1 saat 40 dakkalık stresli bir yarış çok zor oluyor.
    Görüşleriniz nelerdir?
  • Benim için haftaiçi olması ile pazar akşamı olması arasında bir fark yok. Fiziksel yorgunluk kısmına katılıyorum.
    1-2 kişi gelemeyeceği için erteleme olması da şu an için mantıklı değil, çünkü ertelendiği zamana da uyamayacaklar olacaktır. Mesela dün yapılsaydı ya da bugün 17:00 olsaydı ben katılamayacaktım(haberim bile olmayacaktı açıkçası).
    Salı günkü yarıştan da kendi isteğimle ayrılmadım, maalesef bağlantım koptu. Sonuncu bile gitsem yarışı tamamlamaya özen gösteriyorum.
  • Tamamdır 21.30da kuralım odayı bence de.
  • Beyler , yarisi benim icin tabii ki ertelemeyin.sevgililer gunu dolayisiyla benim gibi programi olanlar vardir diye yazdim. Yoksa 1 kisi icin yaris ertelenmez.

Aksama yarista iyi eglenceler :)
  • Arkadaşlar , yakında başlamayı düşündüğümüz turnuva konsepti için aşağıdaki 16 kişilik ekip belirlendi. Turnuva kuralları daha yayınlanmadı ama hepinizin kabul edeceğini düşünüyorum. bu arada aranızda direksiyonu olmayan var mı ?

EfkanBirkiye
    VolkanKurdoğlu
    Umut_Mutlu
    Mr_Turkel
    turkbill
    O_Kale
    High_Summoner
    AlazDogu
    Carsı_Burada
    Devilers96
    Arda__Tirmas
    J_Constantine
    Rockturk
    Delitez
    Ozkan_Son
    Erendemirbakan

Turnuvada takımlar belirlenirken şu kriterler esas alınacak ;

* en tecrübeli 5 isim ve en tecrübesiz 5 isim belirlenecek.. (toplam 10kişi)
    * orta seviyedeki 6 isim belirlenecek .. ( 6 kişi )
    * en tecrübeli 5 isim ile en tecrübesiz 5 isim birbiriyle eşleşerek birer takım , orta seviyedeki 6 isim birbiriyle eşleşerek birer takım oluşturacak.

şimdi oturup bu isimleri belirleyeceğiz. tabii ki geçmiş yarışların sonuçlarına bakarak

• Takım olayı çok keyifli olacak.
  • Ben dün gece 2 3 tur döndüm suzuka da cok uzun max 1.30 saat tutacak bir yarış yapsak olmaz mı yarın normal işin üstüne birde okul acılıyor
  • Dikkat **** Dikkat **** Dikkat

Arkadaşlar , geçmiş yarış sonuçlarına dayanarak ortalama bir sıralama çıkarmaya çalıştım. Yeriniz 2 sıra aşağı ya da 2 sıra yukarı olabilir. Ortalama birşeyler yapmaya çalıştım. Sıralamaya herhangi bir itirazı olan varsa tabii ki tekrar gözden geçiririz. Yazacağım sıralamada ilk 5 sıradakiler en tecrübeli pilotlar , 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 no'lu sıradakiler orta seviyeli pilotlar ve son 5 sıradaki pilotlar daha az tecrübeli pilotlar olarak verilmiştir.

1 - EfkanBirkiye
    2 - Volkan_Kurdoğlu
    3 - Umut_Mutlu
    4 - Arda_Tirmas
    5 - TurkBill

6 - Mr_Turkel
    7 - O_Kale
    8 - High_Summoner
    9 - ErenDemirbakan
    10 - Rockturk
    11 - Ozkan_Son

12 - Delitez
    13 - Carsı_Burada
    14 - Devilers96
    15 - Alazdogu
    16 - J_Constanine

Dikkat **** Dikkat **** Dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 14 Şubat 2011; 18:09:37 >

• Ben o zaman bu listede efkan abi veya volkan abiyle eşleşiyorum benim için güzelde takım için kötü bir adım olacak
  • Sıralama gayet mantıklı ama eşleşmeler nasıl olacak onu bilmiyorum :)
  • Kura ile belirlencek beyler :)
    Ne cikarsa bahtimiza artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Kura ile belirlencek beyler :)
    Ne cikarsa bahtimiza artik.

"Tecrübe seviyesi kuralları" çerçevesinde birbirini iyi tanıyanlar kendi aralarında mutabık olup bir grup kurabilirler ama dimi :)
    Kura çekmek birbirini iyi tanımayan arkadaşların gruplarını kolayca belirlemede ideal olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.