Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erendemirbakan

quote:

Orijinalden alıntı: ***GTO***

Arkadaşlar yazacağım konunun dışında bu mesajdan sonra lütfen bir şey yazmayın rica ediyorum. Amacım sadece gazlamak....... İsterseniz sizlerle isterseniz sizsiz..

ama bu tartışmalardan ve gereksiz gerginliklerden bıktım.....

Aşağıdaki soruya cevaplarınızı belirtebilirseniz bu işe çözümü getireceğim. Lütfen cevaplar tamamlanana kadar başka bir konu içeriği taşıyan mesaj atmayın sadece bu mesajı cevaplayın tekrar rica ediyorum....

Binlerce kelime yazdınız ama şu mesaja bir isminizi yazmadınız....

1. Mevcut turnuva aynı şartlar ile devam etsin.

PSN:Volkan_Kurdoglu İsim: Volkan
    PSN:CARSI_BURADA İsim: Erdinç

2. Yeni bir turnuva düzenlensin.

PSN:Mr_Turkel isim: Alper
    PSN:Reventon_TR İsim: Alaz
    PSN:Umut_Mutlu İsim:Umut
    PSN:memoreysUK İsim:Mehmet Demir

3. Her duruma uyarım.

PSN: EfkanBirkiye İsim: Efkan
    PSN: turkbill4 İsim: Bilal
    PSN: erendemirbakan isim:Eren
    PSN: O_Kale isim: Onur
    Lütfen gt500 pilotları dışında oylamaya katılmayın ve oylama yapan pilotlar hem psn hemde gerçek isimlerini yanyana belirtsinler.

• Bişe yazmamamız gerekiyor ama bugün karşılaştığım bir olayı paylaşmak istiyorum. Japonlarla GT500 yarışı yapıyordum elemanın biri 530 beygir Raybrig NSX ile 1.51.118 attı gözümün önünde Çok sinir bozucu.
  • SON DURUM

1. Mevcut turnuva aynı şartlar ile devam etsin.

PSN:Volkan_Kurdoglu İsim: Volkan
    PSN:CARSI_BURADA İsim: Erdinç

2. Yeni bir turnuva düzenlensin.

PSN:Mr_Turkel - isim: Alper
    PSN:Reventon_TR - İsim: Alaz
    PSN:Umut_Mutlu - İsim:Umut
    PSN:memoreysUK - İsim:Mehmet Demir
    PSN : High_Summoner - İsim : Bekir

3. Her duruma uyarım.

PSN: EfkanBirkiye - İsim: Efkan
    PSN: turkbill4 - İsim: Bilal
    PSN: erendemirbakan - isim:Eren
    PSN: O_Kale - isim: Onur

Orçun ve Arda katılamayacağı için oy kullanacak Pilot sayısı : 14
    Özkan , Hakan ve Tezcan da oy kullanacak.

Yanılmıyorsam Hakan yeni bir turnuva yapılsın diyordu. Yanlışım varsa düzeltin.
    Hakan oyunu bu yönde kullanırsa YENİ BİR TURNUVA yapılması oy çokluğu ile kabul edilmiş olacak.

Yeni bir turnuva yapılmasından hareketle hemen konsepti oturtmamız lazım. GT300 araçları oyunda az sayıda galiba. Yine GT500 'lere mi devam ? Aşağıdaki fikirlere ufak birer cevap yazarsanız iyi olur.

* Yarış lastikleri kaldırılsın. Spor lastiklerle yarışılsın (Lastik Kısıtlaması )
    * Hata denetimi ile kalkış kaldırılsın
    * Pist listesinde bir iki ufak değişiklik yapalım (sollamanın çok zor olduğu R246 gibi pistler çıkartılsın)
    * Takımlar kaç kişilik olacak kararlaştırılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 15 Nisan 2011; 12:35:44 >

• Alaz, Hakan'ın takım arkadaşı Mustafa (Black6167)'da var. Hakan bağlantıya geçip vereceği oyu öğrenebilirse iyi olur. Mustafa'ya foruma üye ol, mesaj at demiştim Daytona yarışından önce ama hiç ses seda çıkmadı sonra.

* Yarış lastikleri kaldırılsın. Spor lastiklerle yarışılsın (Lastik Kısıtlaması )... Farketmez.
    * Hata denetimi ile kalkış kaldırılsın. Hayır, kaldırılmasın.
    * Pist listesinde bir iki ufak değişiklik yapalım (sollamanın çok zor olduğu R246 gibi pistler çıkartılsın).. Hayır, çıkartılmasın.
    * Takımlar kaç kişilik olacak kararlaştırılsın. 4 kişi olsun.

DTM araçlarını düşünür müsünüz arkadaşlar? Mercedes-Benz, Opel, Audi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d33p3r -- 15 Nisan 2011; 12:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Alaz, Hakan'ın takım arkadaşı Mustafa (Black6167)'da var. Hakan bağlantıya geçip vereceği oyu öğrenebilirse iyi olur. Mustafa'ya foruma üye ol, mesaj at demiştim Daytona yarışından önce ama hiç ses seda çıkmadı sonra.

* Yarış lastikleri kaldırılsın. Spor lastiklerle yarışılsın (Lastik Kısıtlaması )... Farketmez.
    * Hata denetimi ile kalkış kaldırılsın. Hayır, kaldırılmasın.
    * Pist listesinde bir iki ufak değişiklik yapalım (sollamanın çok zor olduğu R246 gibi pistler çıkartılsın).. Hayır, çıkartılmasın.
    * Takımlar kaç kişilik olacak kararlaştırılsın. 4 kişi olsun.

DTM araçlarını düşünür müsünüz arkadaşlar? Mercedes-Benz, Opel, Audi gibi...

Abi DTM araçları güzel ama sanki standart araç fiziklerinde bir gariplik var. O yüzden standart araçlara hiç ısınamadım. Premiumların olduğu bir turnuva yapsak daha iyi olur bence.

Hata denetimi bence güzel birşey. GT500lerle devam edersek spor lastikler olmaz bence ama yarış sert olabilir. Pist listesini bence baştan düzenleyelim. Indianapolis gibi güzel pistleri de ekleyelim. Hatta turnuva sonuna bir special event tarzı birşey de ekleyebiliriz. Mesela Nordschliefe pistinde time trial gibi. Öncelikle şimdiki durumu bir halledelim bunları konuşuruz gerçi

• Henuz konuyu okuyamayanlar var.
    Ozkan foruma neredeyse hic yazmiyor.Hakan yoktu dun hic.

Ivedilikle yeni turnuva yapiacak mi yapilmayacak mi konusunu halletmemiz lazim. Yapilacak gibi gorunuyor. Bu sebeple bir an once yeni takim sistemi ve pistler hakkinda konu$alim. Herkes konuya katilim gostersin.
    Pist listesinde 1-2 degi$iklik yapilabilir. Ama bu sefer yari$madigimiz pistlerden ba$layalim.
    Lastik konusuna bir aciklik getirelim. Lastikler spor yumu$ak veya yari$ sert kisitlamali olsun.
    Acilen cevaplarinizi yazin ki haftaya pazar hemen ba$layalim.
  • Benim pist listesi önerim:

Nürburgring
    Madrid (ters)
    Grand Valley
    High Speed Ring (yağmurlu)
    Special Stage 5
    Fuji
    Laguna Seca
    Tokyo
    Indianapolis (yol versiyonu)
    Suzuka (yağmurlu)
    + olarak special event olarak Nordschliefe time trial

Yarış formatı için de bence 4 takım iyi olur. Araçlar arasında dengesizlik olmaz en azından. (16 kişi harbiden oyunu kasıyor ama sabah oynarken yeniden gördüm) Lastik olarak da yarış sert. Araçların beygir gücünü de biraz düşürebiliriz kontrolü biraz daha kolay olsun diye.
  • Efkan timetrial etkinliği yapıyoruz zaten bizim gruptan derece yapanlar var Fesih Abi beni geçmiş, sen ve diğer arkadaşlardan da derece bekliyorum, sezon yarışlarında monza da gallardo ile spor lastik çok zevkli oluyor sadece arkadaşlarımızın derecelerini görebiliyoruz, perşembeye kadar devam ediyor rally de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

* Yarış lastikleri kaldırılsın. Spor lastiklerle yarışılsın (Lastik Kısıtlaması )
    * Hata denetimi ile kalkış kaldırılsın
    * Pist listesinde bir iki ufak değişiklik yapalım (sollamanın çok zor olduğu R246 gibi pistler çıkartılsın)
    * Takımlar kaç kişilik olacak kararlaştırılsın.

* Spor lastik kullanmak GT500 araçlarının doğasına aykırı bence, o yüzden yarış sert kısıtı getirmemiz yeterli olur. İsteyen yine spor yumuşağı seçer ayrı mesele.
    * Ben ne olur ne olmaz hatalı başlangıcı kaldıralım derim.
    * Şehir pistleri kaçacak yer olmadığı için epey zorlayıcı ve kırıcı oluyor, benim önerim ne seçersek seçelim herhangi bir şehir pisti içermesin.
    * 4er kişilik takımlardan ve eşitlik olması açısından da 4 adet GTR araçtan oluşan bir turnuva ideal olur.

Ayrıca hasarın ağır olması taraftarıyım. Geçenlerde yine tanıdık arkadaşlarla yarışıyordum ve hasar hafifteydi, hiçbir ciddiyeti yoktu yarışın. Herkes birbirine çarpıyordu ve sürtüyordu (ne de olsa hasar hafifti ). Şahsen hiç zevk almadığım bir yarış oldu. Ben çarpmasam başkası bana çarpıyordu, sonunda ben de kervana uydum ve çapra çarpa bir yarış bitirdim, en ufak bir heyecan hissetmedim hasar ağırda kalsın.

saygılar ve sevgiler.

• Konuya katılım yok arkadaşlar

Herkesin oy kullanmasını bekleyene kadar 3-5 gün kaybedeceğiz.

Yeni turnuva yapılması için hemen çalışmalara başlanmasını öneriyorum. Bu mesajıma da 3-5 günde cevap verilecekse kapatalım gidelim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Konuya katılım yok arkadaşlar

Herkesin oy kullanmasını bekleyene kadar 3-5 gün kaybedeceğiz.

Yeni turnuva yapılması için hemen çalışmalara başlanmasını öneriyorum. Bu mesajıma da 3-5 günde cevap verilecekse kapatalım gidelim valla

katılım yapmayanlardan medet umuyorsunuz,katılıma istekli arkadaşları dışlıyorsunuz, iyi valla.devam edin....(genel konuştum).

• Katılımda önceliği olanlar var. Mesaj yazmadılar diye bir kalemde silinecek kişiler değil. Sadece yer olmazsa katılabilirsiniz.

Yarışlar her halükarda Pazar günleri olacak.
  • Araçlarda bir değişiklik yok ise klasman olarak GT500 de devam edilecek ise var olan turnuvamızdaki nissanı olan takımları olmayan arkadaşlarla birleştirelim ona devam edelim o zaman hem vakit kaybını da minimum da tutarız.

Ek olarak DTM'e neden sıcak bakılmıyor ?
  • Cevap yazılsa DTM'e sıcak bakılıp bakılmadığını öğreniriz

GT500'ler ile devam edilcekse de şu mavi beyaz Lexus'dan kurtulayım da ne olacaksa olsun.
  • Hmm akşam maçtan sonra az çok şekillenir bu iş diye düşünüyorum
  • 3.Her duruma uyarım

Psn:Ozkan_Son

Özkan Sonugelen
  • Ozkan , biraz daha aktif olabilirsen forumda cok iyi olur dostum. Ya da atiyorum mail adresini falan ver pm ile , ula$mamiz gerekince mail atayim sana.
  • Adamım Webber bugün biraz bizim turnuvamızı da ilgilendiren çok iyi bir ders verdi bence; 18. başlayıp 3. bitirerek podyuma çıkılabileceğini ve yarışın 6 tur değil de 56 tur olduğunu tekrar hatırlattı herkese
  • Sezonun en iyi yarışıydı resmen.. Çin GP sinin gönlümün birincisi Webber e tebrikler valla çok iyi yarış çıkardı herif..
  • Webber muhteşem bir iş çıkardı gerçekten. Genel olarak da son yıllarda izlediğim en iyi yarıştı diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.