Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. High_Summoner: Bekir
    2. erendemirbakan: Eren
    3. memoreysUK : Mehmet Demir
    4. Reventon_TR : Alaz
    5. EfkanBirkiye : Efkan
    6. CARSI_BURADA: Erdinç
    7. Ozkan_Son : Özkan Sonugelen
    8. rockturk : Hakan
    9. delitez : Tezcan
    10. Volkan_Kurdoglu: Volkan
    11. O_Kale : Onur
    12.Umut_Mutlu : Umut
    13.Mr_Turkel :Alper
    14.turkbill : Bilal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***GTO*** -- 18 Nisan 2011; 19:16:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

Black katılmayacaksa yerine Momento Mori girebilir..Dün bekir /black /delitez odada yarışıyorlardı..Acaba black' e durumdan bahsettilermi??
    Bekir siz konuştunuzmu Black le?

Az önce PSN'den Mustafa abiye (black6167) turnuva daveti yolladım ve foruma katılması gerketiğini söyledim, yüksek olasılık gelecektir.
    Memento Mori pazarları tam gün çalıştığını belirtti birkaç mesaj önce; turnuva da pazar akşamları düzenlendiği için katılabileceğini sanmıyorum. Eğer konuyu takip ediyorsan katılıp katılamayacağını tekrar teyid eder misin abi, ona göre 16. kişiyi belirleyeceğiz.

16. kişi adayı olarak konuyu takip eden smurf1971 ve Fesih hocamız var. Yukarıda yazdığım konular netleşince son değerlendirmeyi yaparız.

Saygılar.

• Adam lazımsa ben de birini çağırabilirim :)
  • Mustafa katilacaksa bir an once mesaj yazsa cok iyi olur. Bu pazara ilk yari$i yapalim. Ara fazla sogumasin.
  • Arkada$lar isterseniz 5 takim 3 pilot yapabiliriz.
    Benim GT500 araclarinin tork,motor hacmi,beygir,agirlik,uzunluk degerleri ile ilgili hazirladigim bir liste vardi. $u an di$ardayim cep telden koyamiyorum o tabloyu..ordan birbirine en yakin 5 araci secip kura ile dagitabiliriz.
  • Sadece ilk turu izledim adamlar aşmış

• Turnuva hangi araçlarla oluyor bu pazar ve hangi pist ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK
    Turnuva hangi araçlarla oluyor bu pazar ve hangi pist ??

15 ki$i mi 16 ki$i mi belli olsun ustad.
    Araclar GT500...lastik sinirlamali.yari$ sert lastiklerle.
  • zala pistler belli oldumu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Sadece ilk turu izledim adamlar aşmış

Volkan abiyle Efkan olsa kopar giderdi yine merak etme
    GTHQ lar sanırım takım..hepsinin psnsi Gthq ile başlıyo..Bunları psn ye ekleyip yarın öbürgün mahalle maçı yapmak lazım

• 1. Deep Forest Raceway 56 TUR
    2. Special Stage Route 53 TUR (GECE YARIŞI)
    3. Autodromo Nazionale Monza 35 TUR
    4. Nürburgring GP/D 55 TUR
    5. High Speed Ring 50 TUR (YAĞMUR YARIŞI)
    6 .Grand Valley Speedway 41 TUR
    7. Daytona Roadway 35 TUR
    8. Madrid (TUR SAY
    ISI BELİRLENEC
    EK)

İLK 8 PİST BUNLAR.. iki tane daha ekleriz. 10 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Sadece ilk turu izledim adamlar aşmış

Volkan abiyle Efkan olsa kopar giderdi yine merak etme
    GTHQ lar sanırım takım..hepsinin psnsi Gthq ile başlıyo..Bunları psn ye ekleyip yarın öbürgün mahalle maçı yapmak lazım

Kopmak kolay değil :) Dün benim eski turnuvadakilerle yarış yaptık o da böyleydi uzun bi süre dip dibe gittik :) Sonra 9. oldum :) Çok keyifli ve zor oluyor böyle resmen kan ter içinde kalıyor insan.

• Mustafa abi psn'den yazdı bana ve katılacağını söyledi, foruma bakacaktı ama fırsatı olmadı herhalde.
    16. kişiyi alacak mıyız almayacak mıyız onu kesinleştirelim. Farklı araçlar olursa yine şikayet eden olcaktır. O nedenle 4 adet GTR ile turnuvaya başlayalım derim.
    Takımlara dağılımı hızlandırmak için de; GTR dışında araç kullanan arkadaşları mevcut GTR'lı takımlara dağıtırız.
    Pist seçimi konusunda şöyle bir önerim olacak: herkes sevdiği 12 adet pisti yazsın, bu pistlerden en çok istenen 10 tanesini alırız, ne dersiniz?
    Hasar ağırda kalsın derim yoksa ciddiyetsiz bir sürüş yapılır. Ha illa ki hasarı hafif yapalım derseniz de lastikleri Yarış Sert'e çekelim.

Saygılar sevgiler.
  • Beyler , bu DTM araçlarından kaç tane var oyunda.. DTM'ler ile yapsak olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

Mustafa abi psn'den yazdı bana ve katılacağını söyledi, foruma bakacaktı ama fırsatı olmadı herhalde.
    16. kişiyi alacak mıyız almayacak mıyız onu kesinleştirelim. Farklı araçlar olursa yine şikayet eden olcaktır. O nedenle 4 adet GTR ile turnuvaya başlayalım derim.
    Takımlara dağılımı hızlandırmak için de; GTR dışında araç kullanan arkadaşları mevcut GTR'lı takımlara dağıtırız.
    Pist seçimi konusunda şöyle bir önerim olacak: herkes sevdiği 12 adet pisti yazsın, bu pistlerden en çok istenen 10 tanesini alırız, ne dersiniz?
    Hasar ağırda kalsın derim yoksa ciddiyetsiz bir sürüş yapılır. Ha illa ki hasarı hafif yapalım derseniz de lastikleri Yarış Sert'e çekelim.

Saygılar sevgiler.

Bekir , turnuvaya katılım mesajlarını bile 3-4 günde zor topladık :) şimdi bir de pist listesi beklersek halimiz harap.. benim 3-4 mesaj yukarıda yazdığım liste ilk turnuvadaki pistler ve bir kaç tane daha yeni ekleyerek oluşturacağımız bir liste.
    onun üzerinden yarışalım. pazara 4-5 gün kaldı. daha takım belirlencek .

• Bende DTM derim.Gt500'ü kullandık değişiklik olsun
  • merhaba arkadaslar ben mustafa (black6167). turnuvaya katılmak isterim fakat hakan la henüz görüsmedim o katılacakmı bilmiyorum. ben de yarıslarla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağım sizler benden daha tecrübelisiniz. forum olyına ilk defa giriyorum dolayısı ile gerginlikler olmus gibi hissettim umarım her şey yolundadır. iyi bir yarışçı olmadığım için açıkçası çok istekli değilim. eğer ihtiyaç varsa katılayım. görüşmek üzere.
  • Katılıyorum LA!!
  • TAKIM ARKADAŞIN VARMI
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.