Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zala

16.Ki$i Fesih olsun.
    Puanlama sistemi 20-18-16 sekilinde olsun.
    Yari$ sert lastik kisitlama $art olsun .
    Araclar kolay zaptedilmesi bakimindan 500 HP olarak kisitlansin.

ben çekiliyorum arkadaşlar zorlamaya gerek yok, sizleri dışardan takip edeceğim..iyi yarişlar
  • 1. Indianapolis Motor Speedway (TUR SAYISI BELİRLENECEK)
    2. Fuji Speedway F 44 TUr
    3. Autumn Ring ( TUR SAYISI BELİRLENECEK )
    4. Nürburgring GP/D 55 TUR
    5. High Speed Ring 50 TUR (YAĞMUR YARIŞI)
    BT . Côte d’Azur (Bonus Track )
    6 .Grand Valley Speedway 41 TUR
    7. Daytona Roadway 35 TUR
    8. Madrid (TUR SAYISI BELİRLENECEK)
    9. Suzuka Circuit 35 TUR
    10 . Laguna Seca ( TUR SAYISI BELİRLENECEK)

Deep Forest çıkartıldı.
    Monza çıkartıldı.

Indianapolis ve Fuji eklendi.
  • PS3 açık olmadığı için soruyorum ;
    Indianapolis pisti bu di mi arkadaşlar ? biraz viraj olsun yani !
     GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

16.Ki$i Fesih olsun.

ben çekiliyorum arkadaşlar zorlamaya gerek yok, sizleri dışardan takip edeceğim..iyi yarişlar

Smurf, hemen çekilme derim, konuşuluyor ama daha Fesih'in katılıp katılmayacağı bile belli değil.

Fesin hocam, eğer konuyu takip ediyorsan yarın akşama kadar birşeyler yaz ki 16. kişiyi belirleyelim, turnuvaya katılacak mısın? Eğer katılmayacaksan Smurf'ü 16. kişi olarak eklemek durumundayım, turnuva ile ilgili olduğu için bunu hakediyor kanaatimce.

Saygılar.

• quote:

PS3 açık olmadığı için soruyorum ;
    Indianapolis pisti bu di mi arkadaşlar ? biraz viraj olsun yani !
     GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

Budur
  • Takımdaki pilotlar konusunda OK.

Puan farkı fazla açılmasın bu yüzden 2 numara. Lastik konusunda da yine yarış yumuşak yapalım derim yani A seçeneği. Sert lastik benim gibi beceriksiz bir pilot için epey zorlayıcı. İllaki sert lastik olacak derseniz de ona da uyarım.

Pist konusunda Tokyo R246 pisti çok güzel bir pistti bence. Bu pistin çıkartıldığına üzüldüm. Seviyordum o pisti.

Daytona roadway acaba geçen yarıştığımız pist mi? İsmi Daytona Speedway diye geçen başka bir pist daha mı vardı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Arkadaşlar , konuya çok uzak kalanlar var. Lütfen günde bir kere bile olsa forumu kontrol edin. Başka türlü nasıl iletişime geçebiliriz ki ?

Takımlar konusunda ne düşünüyorsunuz ?

1. Takım: Efkan, Özkan, Mehmet, Alper --> Nissan Calsonic IMPUL GT-R' 08
    2. Takım: Volkan, Erdinç, Alaz, Bilal --> Nissan Yellowhat YMS Tomica GT-R '08
    3. Takım: Onur, Bekir, Eren, 16. pilot --> Nissan Xanavi Nismo GT-R' 08
    4. Takım: Umut, Hakan, Mustafa, Tezcan --> Nissan Woodone Advan Clarion GT-R' 08

Puanlama sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

1. Orjinal Super GT puanlama sistemi: 20-15-11-8-6-5-4-3-2-1

2. Puan farkı çok açılmasın derseniz: 20-18-16-14-12-10-8-6-4-2

Fazla kurcalamamak adına ilk yarışta olduğu gibi Hasar : Ağır, Lastik : Yarış Yumuşak, Beygir Gücü : 540 HP olarak düzenlenecektir

Pist listesinde de ufak bir iki değişiklik yapıldı. fazla kurcalanmadı .

Yarın akşam 23:59'a kadar cevap yazın. O saate kadar yazılan cevaplarda çoğunluk ne dediyse ona göre hareket edeceğiz.

***Alaz ,Erdinç , Bekir , Onur , Efkan ve Mehmet görüş bildiren 6 isim...

• quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Takımdaki pilotlar konusunda OK.

Puan farkı fazla açılmasın bu yüzden 2 numara. Lastik konusunda da yine yarış yumuşak yapalım derim yani A seçeneği. Sert lastik benim gibi beceriksiz bir pilot için epey zorlayıcı. İllaki sert lastik olacak derseniz de ona da uyarım.

Pist konusunda Tokyo R246 pisti çok güzel bir pistti bence. Bu pistin çıkartıldığına üzüldüm. Seviyordum o pisti.

Daytona roadway acaba geçen yarıştığımız pist mi? İsmi Daytona Speedway diye geçen başka bir pist daha mı vardı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Daytona Speedway Nascar için olan versiyon, Roadway önceki turnuvada yarıştığımız pist.

• Yarış sert bence daha uygun.Araçlar daha gerçekçi oluyor ve lastikleri korumak önem kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

16.Ki$i Fesih olsun.

Smurf, hemen çekilme derim, konuşuluyor ama daha Fesih'in katılıp katılmayacağı bile belli değil.

Fesin hocam, eğer konuyu takip ediyorsan yarın akşama kadar birşeyler yaz ki 16. kişiyi belirleyelim, turnuvaya katılacak mısın? Eğer katılmayacaksan Smurf'ü 16. kişi olarak eklemek durumundayım, turnuva ile ilgili olduğu için bunu hakediyor kanaatimce.

Saygılar.

Smurf konuya ilgisi ve foruma katılımıyla 16. pilot olmayı en çok hakeden isim..16. Pilot olarak onu eklemeliyiz..
    Sadece yarışlar sırasında değil forumada katkı yapılmalı herkes tarafından..

• Bekir, teşekkür ederim. İsim karışıklığı olmuş. Hatırlıyorum öyle bir pist, demek ki NASCAR içinmiş.

Roadway güzel pist. Tokyo R246 için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? O pisttede güzel yarış oldu.
  • tokyo ve monza olsun bence..
    Lastik konusunda net bir şey belirlensin artık..
    Ayrıca alacağımız araç ların fiyatı konusunda bilgi verebilirmisiniz..
  • aynı takımdayız mustafa..Sende Nissan Woodone Advan Clarion GT-R' 08 aracı varmı? Bende yok walla..Bu araçla yarışacağız..

quote:

Orijinalden alıntı: black61

TAKIM ARKADAŞIN VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

tokyo ve monza olsun bence..
    Lastik konusunda net bir şey belirlensin artık..
    Ayrıca alacağımız araç ların fiyatı konusunda bilgi verebilirmisiniz..

Monza zevkli bi pisttir güzel mücadeleler olabilir haklısın..Daytona'nın kasvetli ortamında yarışmıştık sıkıcı gelmişti kasvetli bi ortamı var..Onunla değiştirilebilir aslında..Baya bi değişiklik yaptık ama olsun..
    Pist sıralaması yapılırkende bi önceki turnuvada yarıştığımız yerleri sona atalım..Yeni yerleri başlara çekelim bence..
  • Aynen katılıyorum
  • Beyler , pistleri cok kurcaladik ama.kimi Monza'da $ikan kesme yapiliyor ciksin diyor, kimi kalsin diyor. Artik pist listesini gecin. Autumn Ring'i cikartip bi pist koyalim ve artik pist muhabbeti kapansin.Herkesi memnun edemeyiz ayni anda. Daha onemli konular var ve foruma ugrayan yok !!!
  • Takımlar konusunda itirazı olan yok sanırım arkadaşlar. Fesih'ten de en ufak bir haber olmadığı için smurf1971'i 16. kişi olarak ilan ediyorum (eğer kendisi de olur derse tabii ki).
    Smurf1971, ismin ve PSN'in nedir hocam, takım listesini güncelleyeğim.

Lastik konusunda, az da olsa araç hakimiyeti sıkıntısı olan arkadaşları yarışta madur etmemek adına Yarış Yumuşak lastik olarak bırakıyorum. Dolayısı ile hasar Ağır ve HP 540'ta kalıyor.
    Puan farkı açılmasın diyenler çoğunlukta olduğu için yeni puanlama sistemini: 20-18-16-14-12-10-8-6-4-2 olarak ilan ediyorum.

Belirlemeler biraz hızlı bir şekilde oldu ama boş boş salınmaktansa bir karar almak en iyisidir, forumda fikir beyan eden pek yok. Bu kararlara itirazı olan varsa belirtsin arkadaşlar kimsenin hakkını yemek istemem

Geriye sadece bazı pistlerin eklenip çıkarılması konusundaki öneriler kaldı. O konu da netleşince yarış pratiklerine başlarız.

Saygılar.

• Bekir , bu ak$ama kadar biraz bekliyoruz ustad. Hicbir$ey ilan etmeye gerek yok.
    Turnuvada olanlar bile sayfaya ugramami$ken , bir karar almak icin cok erken. Bugun gecsin.
  • quote:

Beyler , pistleri cok kurcaladik ama.kimi Monza'da $ikan kesme yapiliyor ciksin diyor, kimi kalsin diyor. Artik pist listesini gecin. Autumn Ring'i cikartip bi pist koyalim ve artik pist muhabbeti kapansin.Herkesi memnun edemeyiz ayni anda. Daha onemli konular var ve foruma ugrayan yok !!!

Yerine Monza yı ekleyip sıralamayıda yarıştığımız pistleri sonlara atarak değiştirirsen başkada bişey söyliyen kalmaz heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

Black katılmayacaksa yerine Momento Mori girebilir..Dün bekir /black /delitez odada yarışıyorlardı..Acaba black' e durumdan bahsettilermi??
    Bekir siz konuştunuzmu Black le?

Az önce PSN'den Mustafa abiye (black6167) turnuva daveti yolladım ve foruma katılması gerketiğini söyledim, yüksek olasılık gelecektir.
    Memento Mori pazarları tam gün çalıştığını belirtti birkaç mesaj önce; turnuva da pazar akşamları düzenlendiği için katılabileceğini sanmıyorum. Eğer konuyu takip ediyorsan katılıp katılamayacağını tekrar teyid eder misin abi, ona göre 16. kişiyi belirleyeceğiz.

16. kişi adayı olarak konuyu takip eden smurf1971 ve Fesih hocamız var. Yukarıda yazdığım konular netleşince son değerlendirmeyi yaparız.

Saygılar.

Evet pazar günleri tam gün çalısıyorum maalesef cok istememe ragmen katılamayacagım. Saygılar. Yarışacak arkadaşlara başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 20 Nisan 2011; 13:28:40 >

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.