Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smurf1971

Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza katılmış olmaktan mutluyum hepinize sevgiler....

hoşgeldin Cankat

Yarışlar her pazar günü yapılıyor . Bazen ertelenme olabiliyor. Yarışta kullanacağın araca sahip değilsen takım arkadaşlarından sana göndermesini isteyebilirsin.
  • Bekir araç için saol..
  • quote:

Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza katılmış olmaktan mutluyum hepinize sevgiler....

Hoşgeldin yeni takım arkadaşım
  • Çaylak pilot Alazayashi , yeni aracını Amerika'ya getiren geminin fırtınaya yakalanması sebebiyle idmanlara eski aracı ile başladı..
    Pistin neye benzediği hakkında hiçbir fikri olmayan Alazayashi tek başına tur atarken objektiflerimize böyle yakalandı ;

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

görüntülerinin alınmasından rahatsız olan çaylak pilot kameralara saldırdı. " attığım tur , tur değil zaten ne çekiyonuz len hee? ne çekiyonuzzz..yeni arac gelsin o zaman çekin bee " diye çemkirerek pistten uzaklaştı.
  • Alaz ve Onur, teşekkür ediyorum..Onur aynı takımdayız hocam, yardım alıcam sizden. bugün aracı alayım, bi tur atayım bakayım nasılız?deneyimlerimi paylaşırım .
  • quote:

Alaz ve Onur, teşekkür ediyorum..Onur aynı takımdayız hocam, yardım alıcam sizden. bugün aracı alayım, bi tur atayım bakayım nasılız?deneyimlerimi paylaşırım .

Bu haftaki pistte çok fazla antreman turları atamıycam misafirlerden dolayı o yüzden bu hafta Bekir abi Eren ve sen takımın puan yükünü sırtlıycaksınız...Size güveniyorum RedDevilslar, saldırınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 21 Nisan 2011; 17:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

Bekir araç için saol..

Rica ederim abi, kazasız belasız güle güle kullan
  • quote:

Hoşgeldin yeni takım arkadaşım, RedDevils forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Efkan abi bende aynı arabadan 2 tane var yollıyım mı birini

Valla süper olur :) Ben de sana karşılığında Xanavi Nismo ya da Arta NSX yollayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Yeni düzenlemeler ile beraber farklı bir boyut kazanan GT500 serisinde, takımlar Amerika'ya doğru hareket etmeye başladı.
    İlk yarış TSİ ile 22:00'de 24 Nisan Pazar akşamı yapılacak. Yerel saat ile 15:00'te başlayacak olan yarış DHTV'den naklen yayınlanacak

Takım Pilotları İndianapolis'in caddelerinde gezip alışveriş yaparak stres attı.

Lexus gibi bir araçtan Nissan GT-R marka bir araca terfi eden çaylak pilot Alaz , " ben daha bir önceki arabayı yolda tutamazken altıma daha hızlı bir araç verdiler. Bunlar benden ne bekliyor anlamış bile değilim" diyerek akıllara zarar bir açıklama yaptı. sözlerine " tamam biraz daha iyi araba olabilir. ama ben henüz çaylaklık dönemimi atlatamadım..eğer bu araç aerodinamik olarak yere biraz daha sağlam basıyorsa elimden geleni yaparım " diyerek soğuk havayı bir nebze olsun dağıttı.

zaytung.com haberi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

quote:

Hoşgeldin yeni takım arkadaşım, RedDevils forever

sğl bekir,Allah utandırmasın.

• PSN gümlemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

PSN gümlemiş.

yeni aracını Amerika'ya getiren geminin fırtınaya yakalanması sebebiyle idmanlara eski aracı ile başladı..
    Çaktırma üstad arac bana gönerildi ve PSN'e giremediğim için aracı teslim alamadım. o yüzden eski arac
  • Tüh be tam da pratiğe başlıyorduk nerden çıktı şimdi bu PSN hatası
  • ben arabayı aldım ve antremanlara başladım. bütün yardımlar kapalımı arkadaşlar.açık olanlar varmı?
  • quote:

ben arabayı aldım ve antremanlara başladım. bütün yardımlar kapalımı arkadaşlar.açık olanlar varmı?

Evet her yardım kapalı, sadece ABS serbest. Oyunun antrenman bölümündeki sürüş dinamiği ile açık lobi'nin sürüş dinamiği arasında farklılıklar var, açık lobide 2 saniye kadar fazla zaman farkı oluyor tur zamanında. Antrenmanları her zsaman açık lobide yap abi sen (tabi şu an PSN çökmüş durumda olduğunda antrenman bölümünde yapıyorsundur mecburen).

Saygılar.
  • Efkan abi sıfırını tam anlamıyla sıfır parca falanda da takılmadı psn bu gece acılırsa yollarım
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,

Çok yakında hepiniz ile paylaşacağım ciddi bir iş üzerinde çalışmalar yapıyorum. Şaka değil gerçek para kazanmaktan bahsediyorum. Şu an Türkiyede çok yeni olan bu organizasyon normal iş saatlerimin dışında neredeyse tüm zamanımı alacak gibi Tabi sadece tam anlamıyla işi öğrenene kadar...

Bu sebepten dolayı sanırım turnuvaya katılım sağlayamayacağım. Çünkü şu an istanbul'da çarşamba ve Pazar günleri akşam saat 19.00 ile 22.00 saatleri arasında seminerler veriliyor. Detayları anlatmam telefonla yada mail ile mümkün değil. Eğer nedir bu iş bende merak ediyorum?? , şu an çok acil değil ama ilerde her ay düzenli olarak bir para kazansam her ay hesabıma durup dururken para yatsa fena olmaz diyenler varsa biraz daha sabretmelerini rica edeceğim. Bu iş gerçekten çok sağlam insanlar tarafından bana ulaştı işin içinde iş var anlayacağınız.

Umarım yer ve zaman bilgilerini öğrendiğimde sadece 2 - 3 saatinizi bu yerlere gidip seminerlere katılarak ayırabilirsiniz. Unutmayın 3 sene sonra ya bu adam bişeyler demişti dinlemedik demekten iyidir. Sadece gidip dinlemeli ve kararı siz vermelisiniz.

Efkan ile görüştüm başka bir turnuva daha varmış sanırım ... yurtdışı katılımlı... eğer saatleri ve günleri uyarsa ona katılmayı düşünüyorum. Oda olmazsa bir süre en azından dediğim gibi bu işi tam anlamıyla anlayana ve her sorulan soruya cevap verecek düzeye gelene kadar bulduğum boş zamanlarda en azından lobby'de bulduğum online yarışlara girip gazlayabilirim.

Sizlerle gazlamak çok isterdim ama yaklaşık 1 hafta önce öğrendiğim bu iş 35 yaşında olduğumu düşünürsek önceliklerimi biraz değiştirdi. Eğer planlar tutar ve bu işten alnımızın akıyla çıkarsak ( Çıkarsak diyorum Alper'de bu işe katıldı artık ekip arkadaşıyız oda sanırım yarışlara Pazar günü olması nedeniyle katılım sağlayamayabilir) inanın bakın şaka yapmıyorum İstanbul Park'ta gt500 arabası olmasada en kral spor arabayla gerçek sürüş keyfi ile gazlamamızı sağlayabilir...

Biliyorum nasıl bir iş diye şimdiden düşünüp duruyorsunuz ben de ilk duyduğumda aynı şeyleri düşünüyordum. Dediğim gibi merak eden ve ilgi göstermek isteyen arkadaşlarım bana düşüncelerini lütfen özel mesaj göndererek belirtsinler. Bu arkadaşlarımı Türkiyenin hangi şehrinde olursa olsun bu seminerlerden birine yönlendirebilirim ve orda durumu analiz edip kendi kararınızı kendiniz verebilirsiniz.

Unutmayın bu iş için kaybedeceğiniz 3 saat sonrasında yıllarca niye gitmedim dinlemeye diyeceğiniz uzun yıllara yansıyabilir. Sizleri dostum ve arkadaşlarım olarak gördüğüm için bunları paylaşıyorum benide böyle gören çok büyük pozisyonlardaki insanlarda bu yüzden benimle paylaştılar. Ve unutmamanız gereken bir konuda 14 yıldır Coca-Cola şirketinde çalıştığım gerçeği..

Yarışlara katılamayacağım için gerçekten üzgünüm nasıl üzülmemki zaten içerde Thrustmaster GT 500 RS dururken.... ama merak etmeyin her zaman yanınızda olmaya çalışacağım her soruya cevap verebilirim GT5 ile ilgili lütfen sormaktan çekinmeyin. Ayrıca bundan sonraki turnuvaya kadar dediğim gibi işler rayına oturmuş olacak bir dahaki turnuvada eğer yer olursa tabiki mutlaka buralarda olacağım.

Sağlıcakla kalın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***GTO*** -- 21 Nisan 2011; 23:49:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Efkan abi sıfırını tam anlamıyla sıfır parca falanda da takılmadı psn bu gece acılırsa yollarım

Tamamdır ben de sana bişe yollarım karşılığında :) Teşekkür ederim :)
  • Arkadaslar pazar yarıslarına bende katılamayacığım.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.