Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dünden beri ne çalışması bu yaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

başlıcam bu PSN e haaa
    dünden beri ne çalışması bu yaa..

Bu planlı bir bakım falan değilmiş okuduğum biryerden anladığıma göre, saldırı tabanlı bir çökme olma ihtimali yüksek olduğu için işimiz zor, bekleyeceğiz ... fatal error
  • Bence psn çok iyi şekilde dönüp bütün soru işaretlerini silecek heyecanla bekliyorum

Efkan abi senin araba da sony'i bekliyor
  • PSN ile ilgili sorunun saldırı olduğunu düşünüyorlardı ama Anonymous adlı grup bu saldırıyı üstlenmemiş Sorun Japonya kaynaklı sanırım. Sonyciler uğraşıyorlarmış böyle => Bi de Anonymous "biz saldırırsak kullanıcıları mağdur etmeyiz işimiz Sonyle, herkes ayık olsun" demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfkanBirkiye -- 22 Nisan 2011; 18:57:51 >
  • @F0rtress,Efkan : Teşekkürler sizin kadar olmasamda idare ediyoruz :) Organizasyon şartlarını okudum Pazar günleri olucagı icin pek sorun cıkartıcagını sanmıyorum.Yanlız headset yok vede gamepad ile oynuyorum sizin için sorun olmazsa katılmak isterim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImOguz_

@F0rtress,Efkan : Teşekkürler sizin kadar olmasamda idare ediyoruz :) Organizasyon şartlarını okudum Pazar günleri olucagı icin pek sorun cıkartıcagını sanmıyorum.Yanlız headset yok vede gamepad ile oynuyorum sizin için sorun olmazsa katılmak isterim ?

Merhaba Oğuz, headset sadece yarışın başında bir sorun olursa hızlı müdahale etmek için gerekli, yoksa yarış sırasında zaten konuşulmuyor (en azından ben kulaklığı kapatıyorum), edinsen iyi olurdu ama edinmesen de problem değil
    Gamepad şöyle sakıncalı olabilir; gaz ve fren hassasiyeti pek iyi olmadığı için GT500 gibi güçlü araçların kontrolünde sıkıntı yaşayabilirsin (tabii ki eğer daha önce tüm yardımlar kapalı kullanabiliyorsan problem olmaz senin için), maksat senin yarışta kalıp keyif alman ve diğer pilotlara keyif vermen, yoksa gamepad ile oynamışsın direksiyon ile oynamışsın önemi yok benim için diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyordur zaten, değil mi arkadaşlar

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

quote:

Orijinalden alıntı: ImOguz_

@F0rtress,Efkan : Teşekkürler sizin kadar olmasamda idare ediyoruz :) Organizasyon şartlarını okudum Pazar günleri olucagı icin pek sorun cıkartıcagını sanmıyorum.Yanlız headset yok vede gamepad ile oynuyorum sizin için sorun olmazsa katılmak isterim ?

Merhaba Oğuz, headset sadece yarışın başında bir sorun olursa hızlı müdahale etmek için gerekli, yoksa yarış sırasında zaten konuşulmuyor (en azından ben kulaklığı kapatıyorum), edinsen iyi olurdu ama edinmesen de problem değil
    Gamepad şöyle sakıncalı olabilir; gaz ve fren hassasiyeti pek iyi olmadığı için GT500 gibi güçlü araçların kontrolünde sıkıntı yaşayabilirsin (tabii ki eğer daha önce tüm yardımlar kapalı kullanabiliyorsan problem olmaz senin için), maksat senin yarışta kalıp keyif alman ve diğer pilotlara keyif vermen, yoksa gamepad ile oynamışsın direksiyon ile oynamışsın önemi yok benim için diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyordur zaten, değil mi arkadaşlar

Saygılar.

• arkadaşlar ben mustafa abinin arkadaşıyım. 4 gün önce falan mustafa abiyle oynamıştık oda bana bahsetmişti turnuvadan. çarşamba günüde aradı böyle böyle diye anlattı. bende o gün üye oldum ve bu başlığın son 3 4 sayfasını bayağ bi okudum bilgiliyim yani =) bende sizinle yarışmak isterim hemde çok istekli olarak, tabiki çekilicek kura sonunda çıkarsam. teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 23 Nisan 2011; 4:13:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt35

arkadaşlar ben mustafa abinin arkadaşıyım. 4 gün önce falan mustafa abiyle oynamıştık oda bana bahsetmişti turnuvadan. çarşamba günüde aradı böyle böyle diye anlattı. bende o gün üye oldum ve bu başlığın son 3 4 sayfasını bayağ bi okudum bilgiliyim yani =) bende sizinle yarışmak isterim hemde çok istekli olarak, tabiki çekilicek kura sonunda çıkarsam. teşekkürler şimdiden...

hoşgeldiniz...Bekir, dediklerine katılıyorum.
  • Arkadaşlar şimdiden 2 adet gönüllü arkadaşımız var (ImOguz_ ve gt35), başka katılmak isteyen arkadaşınız yoksa hiç kura vb. çekmeden yarınki yarışa da yetişebilmek için yeni arkadaşların takımlara dağılımını yapalım mı, ne dersiniz? Kararı hızlandırmak adına sadece 1 ve 2 şeklinde yazarsanız çoğunluğa göre hareket ederiz:

1. Bekleyelim, aday olacak arkadaşım var.
    2. Yeni arkadaşların takımlarını belirleyelim.

Benim oyum 2.

Saygılar.
  • PSN bakımının sebebini öğrendim, yeni turnuva öncesi bağlantı sorunu olmasın diye bütün sistemi yeniliyorlarmış
    Bütün dünya mağdur oldu iyimi
  • benim oyumda "2." olacak fakat bu PSN bakımı bitecek gibi gözükmüyor tam yeni aracımıza ısınmışken bu hiç iyi olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

PSN bakımının sebebini öğrendim, yeni turnuva öncesi bağlantı sorunu olmasın diye bütün sistemi yeniliyorlarmış
    Bütün dünya mağdur oldu iyimi

• Arkadaşları takımlarına dağıtabilir bencede.. benimde oyum 2. şıkka..
    PSN bakımı henüz bitmedi sanırım..Yarın yarış saatine kadar düzelirse yarışıcakmıyız? Yoksa bu saatten sonra düzelsede ilk yarışı haftayamı erteliycez?
  • beyler , daha yeni aracımı alamadım bile Aracı bana Erdinç gönderdi . PSN olmadığı için aracı da alamadım. açık lobide idman da yapılmadı.
    PSN bu gece de gelmezse yarışı ertelemeyi düşünmemiz lazım maalesef.

Bu arada oyum 2'den yana. hemen dağıtalım arkadaşları .
  • e dağılalım bizde o zaman artık
  • PSN işi uzayacak galiba.
  • Bana da oyle geliyor.
  • O zaman Volkan abinin yerine Oğuz ;
    Alper abinin yerinede gt35 i yazalım listelere..
  • benim oyum var değilmi arkadaşlar? o halde 2.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.