Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mr_Turkel (Alper) ve Volkan katilamiyor arkada$lar.

Bekir , acilen bir cozum bulmaliyiz.
    Bu cozum 2 ki$i bulmak da olabilir ( onemli olan duzenli katilmalari ve centilmen olmalari ) . Ya da takimlarda duzenleme yapmak da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 22 Nisan 2011; 0:39:09 >
  • Yeni turnuva hayırlı olsun herkeze, düzenlemeler yapılmış umarım keyifli yarışlar çıkar..Volkan abi sana da başarılar umarım gönlünce olur herşey katılmamana çok üzüldüm biran önce yarışlara dönersin inşallaH..
    Turnuvanın yeni pilotu cankat hocam hayırlı olsun hoşgeldiniz..
  • sağol eren teşekkürler,hayırlısı olsun.
  • Volkan abi ve Alper hocam, sizin için hayırlısı olur inşallah, biz burdayız biliyorsunuz, ne zaman gelirseniz kapımız açık bunu da biliyorsunuz

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 22 Nisan 2011; 7:46:32 >
  • Alaz,
    Efkan bir arkadaşından bahsediyordu birkaç mesaj öncesi, onu alalım 1. kişi olarak hocam. Benim tanıdığım ve yarışmayı seven bir arkadaşım var ama katılabilir mi bilmiyorum, ona bugün soracağım.
    PSN hala çalışmıyor, okuduğum bir habere göre de birkaç gün sürebilirmiş sorun. Yeni arkadaşları geç bulursak ve PSN patlak olursa antrenman için süre az olacak, oylama ile belki yarışı ertelemeyi düşünebilir, tabi bu en son isteyeceğimiz şey olcak, ayarlamaya çalışırız

@Efkan, arkadaşına bir sor bakalım katılmak ister mi?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter
    Alaz,
    Efkan bir arkadaşından bahsediyordu birkaç mesaj öncesi, onu alalım 1. kişi olarak hocam. Benim tanıdığım ve yarışmayı seven bir arkadaşım var ama katılabilir mi bilmiyorum, ona bugün soracağım.
    PSN hala çalışmıyor, okuduğum bir habere göre de birkaç gün sürebilirmiş sorun. Yeni arkadaşları geç bulursak ve PSN patlak olursa antrenman için süre az olacak, oylama ile belki yarışı ertelemeyi düşünebilir, tabi bu en son isteyeceğimiz şey olcak, ayarlamaya çalışırız

@Efkan, arkadaşına bir sor bakalım katılmak ister mi?

Saygılar.

Efkan'in arkada$i da Efkan gibi gidiyorsa gelmesin . $aka bir yana gelirse iyi olur. Volkan bizim takimdaydi. Bizde bir eksik var. Ben de bir arkada$ arayayim. 2 ki$ilik acigi kapatalim.

• Volkan ve Alper abiye bol kazançlar diliyorum..
    Umut ve Bilal abide yakın arkadaşlarınız olduğundan onlarında durumunu merak ettim..3 gün sonra onlarda aynı organizasyona katılıcaksa ve yarışmıycaklarsa ona göre davranmalıyız..
    Umut ve Bilal abi sizler burdamısınız?
    Arda sen çalışmaya evam ediyormusun?Bu saatler sana uygunmu? Eğer uygunsa tekrar aramıza katıl..
    Birde ImOguz diye bi arkadaş vardı..Forumdada görmüştüm yarışmıştımda..Gayet iyi de bi sürücü serbaşı olabilicek kadar..Bu organizasyon şartları eğer sanada uyarsa bi cevap yazmanı rica edicem..
  • Bilal ile $imdi konu$tum. Katilacak. Umut'ta da bir problem olacagini sanmiyorum.
    @Onur , herkesi hemen davet etme.koordineli karar verelim ! Ok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Volkan ve Alper abiye bol kazançlar diliyorum..
    Umut ve Bilal abide yakın arkadaşlarınız olduğundan onlarında durumunu merak ettim..3 gün sonra onlarda aynı organizasyona katılıcaksa ve yarışmıycaklarsa ona göre davranmalıyız..
    Umut ve Bilal abi sizler burdamısınız?
    Arda sen çalışmaya evam ediyormusun?Bu saatler sana uygunmu? Eğer uygunsa tekrar aramıza katıl..
    Birde ImOguz diye bi arkadaş vardı..Forumdada görmüştüm yarışmıştımda..Gayet iyi de bi sürücü serbaşı olabilicek kadar..Bu organizasyon şartları eğer sanada uyarsa bi cevap yazmanı rica edicem..

Evet ImOguz gerçekten iyi sürücüdür. Benim de bahsettiğim kişiyi görmüşsünüzdür belki. Nicki kachkinen. PSN düzelince bir sorarım başka türlü ulaşamam malesef.

• Benim arkadaşım teknik nedenlerden dolayı gelemiyor.
    Bu arada ilk yarışın tur sayısı 48 oluyor, bilginize. Pit stoplarınızı ona göre ayarlayın
  • Volkan abinin olmaması üst sıraları çok etkilycek..Efkan rakipsiz kalabilirsin yarışlarda Canın sıkılırsa bi yerde kenara çek bekle bizi
  • Beyler, PSN $u siralar oldukca sagliksiz. Yari$ gununde olasi kopmalara kar$i $imdiden bir karar almaliyiz.

Ayrica yari$ sonrasi itirazlar forum ustunden yapilmayacak. Sonra tatsiz tarti$malar oluyor. Herhangi bir inceleme isteyen bana veya Bekir'e veya Efkan'a PM atacak.
    Son takimdan bir ki$i daha secip mesaj atilabilecek ki$iler arasina ekleriz. PM harici lutfen foruma "X ki$i bana yandan carpti" , "Y ki$i bana arkadan carpti arabam bozuldu" diye mesajlar atilmasin .
  • quote:

Volkan abinin olmaması üst sıraları çok etkilycek..Efkan rakipsiz kalabilirsin yarışlarda Canın sıkılırsa bi yerde kenara çek bekle bizi

tavşan ile kaplumbağa hikayesi gibi olmasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Volkan abinin olmaması üst sıraları çok etkilycek..Efkan rakipsiz kalabilirsin yarışlarda Canın sıkılırsa bi yerde kenara çek bekle bizi

tavşan ile kaplumbağa hikayesi gibi olmasında...

Valla aynen öyle oluyo genelde...Ona yetişmemiz için daha çook çalışmamız gerek..Tabi seni henüz tanımıyoruz belkide sezonun süpriz ismi sen olursun

• sonuncu olursam sürpriz olur Onur, haklısın. kendimi kaplumbağa yerine koymuştum ama...
  • quote:

Valla Onur araçlar eşitlenince herşey değişebilir :) Sen zaten çok iyi bir ilerleme kaydettin. Araç yüzünden tam olarak verim alamayan çok iyi sürücüler var artık araçlar da aynı olduğuna göre rakipsiz olacağımı hiç sanmıyorum. Öyle bişe olmasını da hayatta istemem. Mücadele oldukça bu işin tadı çıkar Cankat abi umarım hep beraber sağlam mücadelelerin içine gireriz inanılmaz yarışlar yaşarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

quote:

Valla Onur araçlar eşitlenince herşey değişebilir :) Sen zaten çok iyi bir ilerleme kaydettin. Araç yüzünden tam olarak verim alamayan çok iyi sürücüler var artık araçlar da aynı olduğuna göre rakipsiz olacağımı hiç sanmıyorum. Öyle bişe olmasını da hayatta istemem. Mücadele oldukça bu işin tadı çıkar Cankat abi umarım hep beraber sağlam mücadelelerin içine gireriz inanılmaz yarışlar yaşarız.

inşallah efkan.

• BLACKIN arkadaşı varmış onu alabiliriz turnuvaya..Bekir sen kontak kurabilirsen black le iyi olur..Akşam PSN düzelirse black e msj atarım..
  • Arkadaşlar,

Bahsettiğim iş ile ilgili tanıtım toplantısı İstanbul için 23.04.2011 Cumartesi günü (yani yarın) saat 18,45 te Maltepe Camisinin hemen yakınındaki Leylandi Cafe'de gerçekleştirilecek. Gelmeyi düşünen tüm arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Toplantılar sürekli olarak yapılıyor ama ne kadar erken öğrenirseniz size o kadar faydası olacağını belirtmek istiyorum.

İrtibat için benimle iletişim kurabilirsiniz... 0533 295 29 68 Volkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

BLACKIN arkadaşı varmış onu alabiliriz turnuvaya..Bekir sen kontak kurabilirsen black le iyi olur..Akşam PSN düzelirse black e msj atarım..

PSN çalışmıyor olabilir, bilgisi olan var mı PSN'nin durumu hakkında?
    Mustafa abinin arkadaşı bence foruma üye olsun ki takip de edebilsin, ben yine de konuşurum Mustafa abiyle.
    Yeni gelecek adayları bir belirleyip kura çekeriz ama önce bir liste ortaya çıkmalı.
    Bu nedenle ilgilenen arkadaşlar bizzat foruma mesaj yazıp adaylıklarını açıklasınlar derim.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.