Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burda milleti beklemek yerine bu akşam herkez online olsun ( birbirlerini tanıyan arkadaşlar cep telefonundan haberleşir) oturup tartışalım..Bazı arkadaşlar iş yüzünden giremiyor olabilir..En güzeli akşam ALAZ VEYA BEKİR oda açsın herkezi toplayalım orda..
    Burda yazmaktansa herkez rahat rahat konuşur işler hızlanır..
  • Hakan abiye katılıyorum turnuva başladı yarış var akşam diye haberi yayınladık mı tamamdır herkes aksam psn de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Bekir , bu ak$ama kadar biraz bekliyoruz ustad. Hicbir$ey ilan etmeye gerek yok.
    Turnuvada olanlar bile sayfaya ugramami$ken , bir karar almak icin cok erken. Bugun gecsin.

Barcelona-Real Madrid maçından sonra karar anı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

burda milleti beklemek yerine bu akşam herkez online olsun ( birbirlerini tanıyan arkadaşlar cep telefonundan haberleşir) oturup tartışalım..Bazı arkadaşlar iş yüzünden giremiyor olabilir..En güzeli akşam ALAZ VEYA BEKİR oda açsın herkezi toplayalım orda..
    Burda yazmaktansa herkez rahat rahat konuşur işler hızlanır..

Bu akşam saat 22:00'a kadar PSN'de olurum ben, oda açılır birşekilde. Turnuvadaki tüm arkadaşlar gelsin, konuşalım, oylayalım

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Bekir , bu ak$ama kadar biraz bekliyoruz ustad. Hicbir$ey ilan etmeye gerek yok.
    Turnuvada olanlar bile sayfaya ugramami$ken , bir karar almak icin cok erken. Bugun gecsin.

Barcelona-Real Madrid maçından sonra karar anı

Eyvallah karde$im.
    O dakikadan sonra ikimiz geri kalan konulari ve tablolari falan hallederiz.
  • bende 9,30 da psn deyim
    herkez haber versin tanıdıklarına
  • quote:

Takımlar konusunda itirazı olan yok sanırım arkadaşlar. Fesih'ten de en ufak bir haber olmadığı için smurf1971'i 16. kişi olarak ilan ediyorum (eğer kendisi de olur derse tabii ki).
    Smurf1971, ismin ve PSN'in nedir hocam, takım listesini güncelleyeğim.

Lastik konusunda, az da olsa araç hakimiyeti sıkıntısı olan arkadaşları yarışta madur etmemek adına Yarış Yumuşak lastik olarak bırakıyorum. Dolayısı ile hasar Ağır ve HP 540'ta kalıyor.
    Puan farkı açılmasın diyenler çoğunlukta olduğu için yeni puanlama sistemini: 20-18-16-14-12-10-8-6-4-2 olarak ilan ediyorum.

Belirlemeler biraz hızlı bir şekilde oldu ama boş boş salınmaktansa bir karar almak en iyisidir, forumda fikir beyan eden pek yok. Bu kararlara itirazı olan varsa belirtsin arkadaşlar kimsenin hakkını yemek istemem

Geriye sadece bazı pistlerin eklenip çıkarılması konusundaki öneriler kaldı. O konu da netleşince yarış pratiklerine başlarız.

Saygılar.

hocam memnuniyetle katılırım,ismim Cankat. psn: Cankat71, tabi itirazı olan varsa yada fesih arkadaşımız katılırsa yine memnuniyetle çekilirim.iddialı değilim ama takımıma sonuna kadar destek olurum.bende g25 var, 1 ay önce talihsizlik yaşamıştım gt5 te save dosyam silinmişti onun için araba almam gerekicek tabiki biraz kasmam gerekecek. bu akşam arabayı alırım.sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Takımlar konusunda itirazı olan yok sanırım arkadaşlar. Fesih'ten de en ufak bir haber olmadığı için smurf1971'i 16. kişi olarak ilan ediyorum (eğer kendisi de olur derse tabii ki).
    Smurf1971, ismin ve PSN'in nedir hocam, takım listesini güncelleyeğim.

Lastik konusunda, az da olsa araç hakimiyeti sıkıntısı olan arkadaşları yarışta madur etmemek adına Yarış Yumuşak lastik olarak bırakıyorum. Dolayısı ile hasar Ağır ve HP 540'ta kalıyor.
    Puan farkı açılmasın diyenler çoğunlukta olduğu için yeni puanlama sistemini: 20-18-16-14-12-10-8-6-4-2 olarak ilan ediyorum.

Belirlemeler biraz hızlı bir şekilde oldu ama boş boş salınmaktansa bir karar almak en iyisidir, forumda fikir beyan eden pek yok. Bu kararlara itirazı olan varsa belirtsin arkadaşlar kimsenin hakkını yemek istemem

Geriye sadece bazı pistlerin eklenip çıkarılması konusundaki öneriler kaldı. O konu da netleşince yarış pratiklerine başlarız.

Saygılar.

hocam memnuniyetle katılırım,ismim Cankat. psn: Cankat71, tabi itirazı olan varsa yada fesih arkadaşımız katılırsa yine memnuniyetle çekilirim.iddialı değilim ama takımıma sonuna kadar destek olurum.bende g25 var, 1 ay önce talihsizlik yaşamıştım gt5 te save dosyam silinmişti onun için araba almam gerekicek tabiki biraz kasmam gerekecek. bu akşam arabayı alırım.sevgiler.

Tamamdır Cankat hocam, birkaç mesaj üstte bahsettiğimiz gibi bu geceyi bekleyip kararları açıklayacağız, ben yine de seni PSN'den ekleyeceğim, akşama müsait olursan odaya gelirsin, arkadaşlarla da tanışırsın. Hani belli olmaz, olur da bu turnuva dışında dahi kalsan diğer yarışlarda gazlarız Herşey bu akşam kesinleşecek. Dosyanı yanlışlıkla oğlun silmişti sanırım değil mi, öyle bir şey hatırlıyorum ama

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 20 Nisan 2011; 16:01:49 >

• evet hocam aynen, şeriatın kestiği parmak acımaz. nasıl isterseniz.
  • Bekir abi ben bu akşam olmayabilirim 3-4 gündür makineyi bile açamıyorum doğru düzgün..Ewde misafir var ananeler geldi, biliyosun salondaki tv yi kullandığım için milletin önüne geçip oturamıyorum..Senin bütün görüşlerine katılırım biliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Bekir abi ben bu akşam olmayabilirim 3-4 gündür makineyi bile açamıyorum doğru düzgün..Ewde misafir var ananeler geldi, biliyosun salondaki tv yi kullandığım için milletin önüne geçip oturamıyorum..Senin bütün görüşlerine katılırım biliyosun

Tamamdır kardeşim
  • Beyler ;

Ilk yari$ bu pazar gunu saat 21:30'da siralama turlari ve saat 22:00'de yari$ olacak $ekilde , daha once hic yari$madigimiz Indianapolis Motor Speedway pistinde yapilacaktir.
    Antrenmanlara ba$layabilirsiniz.
  • Veee bugün son vizemi de olup sınav döneminden kurtulmuş bulunmaktayım. Akşama toplanalım konuşalım herşeyi netleştirelim ve pazar günü lastik yakalım :D Mavi Calsonic'imi almak için biraz para kasayım. Yeniden GTR'a dönmek çok güzel bir duygu.
  • Değerli DH540 pilotları ,

Yeni turnuvamız ile ilgili yaptığımız anket sonuçları aşağıdaki şekildedir:

Turnuva lastikleri çoğunluk oyu: Yarış Yumuşak olarak belirlendi.
    Turnuva hasar tipi çoğunluk oyu: Ağır Hasar olarak belirlendi.
    Turnuva puan tipi çoğunluk oyu: 20-18-16-14-12-10-8-6-4-2 olarak belirlendi.
    Turnuva HP çoğunluk oyu: 540 HP olarak belirlendi.
    Turnuva 16. yeni pilot olarak: cankat71 (Cankat) olarak belirlendi.

Resmi Takımlar:
    1. Takım: Efkan, Özkan, Mehmet, Alper --> Nissan Calsonic IMPUL GT-R' 08
    2. Takım: Volkan, Erdinç, Alaz, Bilal --> Nissan Yellowhat YMS Tomica GT-R '08
    3. Takım: Onur, Bekir, Eren, Cankat --> Nissan Xanavi Nismo GT-R' 08
    4. Takım: Umut, Hakan, Mustafa, Tezcan --> Nissan Woodone Advan Clarion GT-R' 08

Oylamaya katılan her arkadaşıma teşekkür ederim.
    Yeni turnuva hayırlı olsun.
    Pazar günü Indianapolis Motor Speedway pistinde Efkan'ın deyimi ile "lastikleri güzelce yakmak" dileğiyle, sağlıcakla kalın dostlar

Saygılar ve sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 21 Nisan 2011; 1:28:27 >

• Hadi bakalım hayırlısı olsun
    İlk yarışı kaçırmam umarım..
  • Bekir aracı gönderdinmi ??
    quote:

Değerli DH540 pilotları ,

Resmi Takımlar:
    4. Takım: Umut, Hakan, Mustafa, Tezcan --> Nissan Woodone Advan Clarion GT-R' 08

Pazar günü Indianapolis Motor Speedway pistinde Efkan'ın deyimi ile "lastikleri güzelce yakmak" dileğiyle, sağlıcakla kalın dostlar

Saygılar ve sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

Bekir aracı gönderdinmi ??
    quote:

Değerli DH540 pilotları ,

Resmi Takımlar:

Saygılar ve sevgiler.

Gönderdim dün gece

• Efkan abi bende aynı arabadan 2 tane var yollıyım mı birini
  • Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza katılmış olmaktan mutluyum hepinize sevgiler....
  • Yeni düzenlemeler ile beraber farklı bir boyut kazanan GT500 serisinde, takımlar Amerika'ya doğru hareket etmeye başladı.
    İlk yarış TSİ ile 22:00'de 24 Nisan Pazar akşamı yapılacak. Yerel saat ile 15:00'te başlayacak olan yarış DHTV'den naklen yayınlanacak

Takım Pilotları İndianapolis'in caddelerinde gezip alışveriş yaparak stres attı.

Lexus gibi bir araçtan Nissan GT-R marka bir araca terfi eden çaylak pilot Alaz , " ben daha bir önceki arabayı yolda tutamazken altıma daha hızlı bir araç verdiler. Bunlar benden ne bekliyor anlamış bile değilim" diyerek akıllara zarar bir açıklama yaptı. sözlerine " tamam biraz daha iyi araba olabilir. ama ben henüz çaylaklık dönemimi atlatamadım..eğer bu araç aerodinamik olarak yere biraz daha sağlam basıyorsa elimden geleni yaparım " diyerek soğuk havayı bir nebze olsun dağıttı.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.