Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black61

merhaba arkadaslar ben mustafa (black6167). turnuvaya katılmak isterim fakat hakan la henüz görüsmedim o katılacakmı bilmiyorum. ben de yarıslarla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağım sizler benden daha tecrübelisiniz. forum olyına ilk defa giriyorum dolayısı ile gerginlikler olmus gibi hissettim umarım her şey yolundadır. iyi bir yarışçı olmadığım için açıkçası çok istekli değilim. eğer ihtiyaç varsa katılayım. görüşmek üzere.

Abi çok iyi olmak gerekmiyor ve kaldı ki gördüğüm kadarı ile sen yeterince iyi bir yarışçısın, yeter ki elden geldiğince yarış kaçırma ve yarışta başına ne gelirse gelsin finishe kadar mücadele et, tek beklentimiz bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

Mustafa abi psn'den yazdı bana ve katılacağını söyledi, foruma bakacaktı ama fırsatı olmadı herhalde.
    16. kişiyi alacak mıyız almayacak mıyız onu kesinleştirelim. Farklı araçlar olursa yine şikayet eden olcaktır. O nedenle 4 adet GTR ile turnuvaya başlayalım derim.
    Takımlara dağılımı hızlandırmak için de; GTR dışında araç kullanan arkadaşları mevcut GTR'lı takımlara dağıtırız.
    Pist seçimi konusunda şöyle bir önerim olacak: herkes sevdiği 12 adet pisti yazsın, bu pistlerden en çok istenen 10 tanesini alırız, ne dersiniz?
    Hasar ağırda kalsın derim yoksa ciddiyetsiz bir sürüş yapılır. Ha illa ki hasarı hafif yapalım derseniz de lastikleri Yarış Sert'e çekelim.

Saygılar sevgiler.

Bekir , turnuvaya katılım mesajlarını bile 3-4 günde zor topladık :) şimdi bir de pist listesi beklersek halimiz harap.. benim 3-4 mesaj yukarıda yazdığım liste ilk turnuvadaki pistler ve bir kaç tane daha yeni ekleyerek oluşturacağımız bir liste.
    onun üzerinden yarışalım. pazara 4-5 gün kaldı. daha takım belirlencek .

Olur üstat söylediğin gibi olsun, 2 yeni pist olarak da Cape Ring (Dış) ve Indianapolis Yol pistini ekleyelim olsun bitsin
    DTM araçları bana uyar, onlar da seri araçlar. Fakat kim hangi DTM aracını alacak derken bu pazar da geçer benden söylemesi

Saygılar.

• 16. pilot kim olacak? Fesih hocam katılacak mı belli değil, forumda görünmüyor pek. Tanıyanlar sorabilir mi, eğer aday olacaksa smurf1971 ile ikisi hakkında oylama yapmamız gerekir, adil olması açısından.

Saygılar.
  •  GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

Arkadaşlar , daha fazla bulandırmadan hemen halledelim şu işleri..
    Bu listeden birbirine en yakın 4 aracı secelim.. (16 kişi olacaksak )
    Yok eğer 16 kişi olacaksak 5 araç seçelim..
  • ŞU 4 ARAÇ AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP.. HEM DE TÜMÜYLE.

Nissan Xanavi Nismo GT-R' 08
    Nissan Calsonic IMPUL GT-R' 08
    Nissan Woodone Advan Clarion GT-R' 08
    Nissan Yellowhat YMS Tomica GT-R '
    08

Bu araçları 4 takıma (16 pilota) verelim ve hemen bu pazar gazlayalım..

Efkan , Volkan , Onur ve Umut ayrı takımda olsun (Seri başı olarak) Uyar mı beyler ???
  • pistlerde bi kaç oynama yaparsan sorun yok..Suzuka.fujı,Laguna Seca gibi pistleri şehir pistlerinin yerine ekleyebilirsin..
  • 1. Deep Forest Raceway 56 TUR
    2. Special Stage Route 53 TUR (GECE YARIŞI)
    3. Autodromo Nazionale Monza 35 TUR
    4. Nürburgring GP/D 55 TUR
    5. High Speed Ring 50 TUR (YAĞMUR YARIŞI)
    6 .Grand Valley Speedway 41 TUR
    7. Daytona Roadway 35 TUR
    8. Madrid (TUR SAYISI BELİRLENECEK)
    9. Suzuka Circuit 35 TUR
    10 . Laguna Seca ( TUR SAYISI BELİRLENECEK)

bir tane şehir pisti kalsın.. böyle başlayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 19 Nisan 2011; 18:06:42 >
  • Mevcut GTR'lı takımları bozmadan diğer arkadaşları o takımlara dağıtalım derim. Yeni bir GTR alacak parası olmayan olabilir, hem elde varken yeni bir GTR almaya da gerek yok.
    Bu nedenle takımların dağılımı konusunda şöyle bir önerim olacak:

1. Takım: Efkan, Özkan, Mehmet, Alper --> Nissan Calsonic IMPUL GT-R' 08
    2. Takım: Volkan, Erdinç, Alaz, Bilal --> Nissan Yellowhat YMS Tomica GT-R '08
    3. Takım: Onur, Bekir, Eren, 16. pilot --> Nissan Xanavi Nismo GT-R' 08
    4. Takım: Umut, Hakan, Mustafa, Tezcan --> Nissan Woodone Advan Clarion GT-R' 08

Görüşleriniz nelerdir?

Saygılar.
  • Benim için OK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

1. Deep Forest Raceway 56 TUR
    2. Special Stage Route 53 TUR (GECE YARIŞI)
    3. Autodromo Nazionale Monza 35 TUR
    4. Nürburgring GP/D 55 TUR
    5. High Speed Ring 50 TUR (YAĞMUR YARIŞI)
    6 .Grand Valley Speedway 41 TUR
    7. Daytona Roadway 35 TUR
    8. Madrid (TUR SAYISI BELİRLENECEK)
    9. Suzuka Circuit 35 TUR
    10 . Laguna Seca ( TUR SAYISI BELİRLENECEK)

bir tane şehir pisti kalsın.. böyle başlayalım..

Deep Forest yerine Fuji Speedway F olması taraftarıyın. Monza'da da şikan kesme olayları olduğundan orda yarışmak da iyi değil bence. Orası yerine de gözden kaçan ama aslında çok güzel mücadelelerin olabileceği Indianapolis pistini öneriyorum. Her ne kadar şimdiye kadar pist konusundaki hiçbir önerim dikkate alınmadıysa da ben yine de söyleyeyim dedim.

• quote:

Mevcut GTR'lı takımları bozmadan diğer arkadaşları o takımlara dağıtalım derim. Yeni bir GTR alacak parası olmayan olabilir, hem elde varken yeni bir GTR almaya da gerek yok.
    Bu nedenle takımların dağılımı konusunda şöyle bir önerim olacak:

1. Takım: Efkan, Özkan, Mehmet, Alper --> Nissan Calsonic IMPUL GT-R' 08
    2. Takım: Volkan, Erdinç, Alaz, Bilal --> Nissan Yellowhat YMS Tomica GT-R '08
    3. Takım: Onur, Bekir, Eren, 16. pilot --> Nissan Xanavi Nismo GT-R' 08
    4. Takım: Umut, Hakan, Mustafa, Tezcan --> Nissan Woodone Advan Clarion GT-R' 08

Görüşleriniz nelerdir?

Saygılar.

İyidir

• Bana da uyar..pıst konusunda Efkan'a katılıyorum..
  • specıal stage yerıne, fujı speedway f
    madrıd yerınede ındıanapolıs daha ıyı olur..agır hasarda sehır pıstlerınde cok zorlanmıstık..
  • Puanlama sistemi nasıl olsun:

1. Orjinal Super GT puanlama sistemi: 20-15-11-8-6-5-4-3-2-1

2. Puan farkı çok açılmasın derseniz: 20-18-16-14-12-10-8-6-4-2

Oylarken 1. veya 2. şeklinde yazmanız yeterli olur

Benim son düzenleme önerim de şu :

A. Hasar Ağır, lastik Yarış Yumuşak, Beygir Gücü 540
    B. Hasar Hafif, lastik Yarış Sert, Beygir Gücü 500

Not: Eğer lastik sert olursa aracı tutmak epey zorlaşıyor, önceki turnuvada araç kontrolünde sorun yaşayan arkadaşlar çok daha kötüsüne hazırlasınlar kendilerini, oylamanızı yaparken iyi düşünün arkadaşlar

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 19 Nisan 2011; 20:09:38 >

• Haklisin Onur. $ehir pistleri nanay. Ama bi monaco koysak hani bonus race..
  • Alaz,

Yarın akşam noktayı koyalım ve akılları daha fazla meşkul etmeyelim, pratiklere geçelim artık
    Sen pist nabzını tut yarına kadar, ben de oylamaya sunduğum konuların sonuçlarını net olarak yazayım yarın akşam (16. kişi belli olsun, takımlar belli olsun, puanlama sistemi belli olsun ve hasar/lastik/HP durumu belli olsun).

Arkadaşlar, sizden de ricam yarın akşama kadar ilgili konularda oylamanızı yapmanız ve itirazınız olabilecek konularda fikir beyan etmeniz.
    Yarın akşam bitirelim bu işi

Saygılar.
  • quote:

Puanlama sistemi nasıl olsun:

1. Orjinal Super GT puanlama sistemi: 20-15-11-8-6-5-4-3-2-1

2. Puan farkı çok açılmasın derseniz: 20-18-16-14-12-10-8-6-4-2

Oylarken 1. veya 2. şeklinde yazmanız yeterli olur

Benim son düzenleme önerim de şu :

A. Hasar Ağır, lastik Yarış Yumuşak, Beygir Gücü 540
    B. Hasar Hafif, lastik Yarış Sert, Beygir Gücü 500

Not: Eğer lastik sert olursa aracı tutmak epey zorlaşıyor, önceki turnuvada araç kontrolünde sorun yaşayan arkadaşlar çok daha kötüsüne hazırlasınlar kendilerini, oylamanızı yaparken iyi düşünün arkadaşlar

Saygılar

2 ve B. Yarış yumuşak iyi değil cidden.

• 16.Ki$i Fesih olsun.
    Puanlama sistemi 20-18-16 sekilinde olsun.
    Yari$ sert lastik kisitlama $art olsun .
    Araclar kolay zaptedilmesi bakimindan 500 HP olarak kisitlansin.
  • 2. puanlama sistemini ve A tipi yarış düzenlemesi yönünde benim oyum.

Lanet olası deep forest ı kaldırın da abi köy yarışımı koyarsınız şehir mi koyarsınız uzay mı koyarsınız ne koyarsanız koyun

Birde bu kestirmesi olan pistler vardı bir yerden uçulan kısımlar virajı kesen kısımlar böyle olan pistleri ya almayalım yada bilen arkadaşlardan rica edelim kullanmasınlar herşeyi eşitledik madem bu gözden kaçmasın .
  • 2. Ve A seceneklerı benım ıcın uygundur..Sert lastık denemedım ama cok zorlastıgını tahmın edebılıyorum..bu sekılde konrol saglamak usta pılotların ısı.. benı ve bıcok kısıyı cok zorlar gıbı gelıyo..yıne herseye uyarım, nasıl butun yardımlar kapalı kullanmayı ogredıysek bunuda ogrenırız..
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.