Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gt35

aranıza katılmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim=) psn=gestordarhand. bide düzelsede oynayabilsek

Hoşgeldin hatırladım seni drift sıralamasında görüyordum mesajlaşmıştık, benim yerime yeni driftçi sen oldun
  • artık bıraktım drifti, yoksa bitiremicem okulu
  • ne psn mıs arkadas yaa..duzelmedı gıttı...
    Bu arada antreman modunda denemıssınızdır heralde..tur zamanlarınız ne durumda? Ben bugun bıraz denedım 1.27 ye kadar ınebıldım..Efkan senın durum ne soylede ona gore calısmaya devam edelım :).
  • bugün yarış yok değilmi?
  • PSN cali$miyor ki yari$alim :)
  • beyler PSN HACKLENMİŞ hala uğraşıyorlar düzeltmek için
  • Arkadaşlar son olarak şunları da belirtip turnuva kurallarına noktayı koymuş olalım:

1. Pazar akşamı yarışın yapılabilmesi için gerekli minimum katılımcı pilot sayısı 12'dir. 12 kişinin katılımı sağlanamaz ise yarış bir sonraki haftaya ertelenecektir. Bir takımın 3 pilotu yarışa gelemez ise (bu durum önceden foruma yazılmak koşulu ile) yarış yine bir sonraki haftaya ertelenecek.
    2. Uzun mesafeli düzlüklerde arkadaki pilotu rüzgar tünelinden koparmak için yapılabilecek savunma kaçış hamleleri tek bir düzlükte en fazla 2 kez yapılabilir (2. hamlenizi yaptıktan sonra yarış çizgisine geri gelmiş olmanız gerekli), 3 ve daha çok kaçış hamlesi yapanlardan yarış sonunda 3 puan kesilecektir.
    3. İsteyerek veya istemeden, bir pilota çarpan/zarar veren pilottan da yarış sonunda 2 puan kesilecektir.
    4. Lag vb. teknik problemlerden dolayı yarışın restart edilmesi, sadece ilk 3 tur içerisinde yapılacak olan toplu şikayetler ve alınacak toplu karar ile mümkün olacak. Aksi bir durumda yarış finish'i görene kadar devam edecektir.

Kural değil ama fairplay amaçlı olarak; lütfen herkes ilk virajda kalkış sırasını korusun, kimse kimsenin önüne geçmeye çalışmasın. Önceki turnuvada bu durumdan çok canı yananlar oldu! Lütfen yarışın ilk virajda üç kişi geçmekle kazanılamayacağını unutmayın. Lastikler soğuk iken ilk virajda tehlikeli hamleler yapmayın, ilk virajı yavaşça ve kalkış pozisyonunuzu koruyarak geçin, ilk viraja yaklaşırken rüzgar tünelinde olduğunuzu da unutmayın ve aklınız gazda değil frende olsun

* 2. ve 3. maddelerin ihlalinde kesilecek puanlar ancak şikayet sonrası komitenin alacağı ortak karar ile olacak. Pilot o yarıştan puan alamaz ise dahi, cezalar toplam turnuva puanından kesilecek.

Tüm şikayetler PM yolu ile yapılacak. PM yolu ile şikayet etmediyseniz hiçbir işlem yapılmayacak.
    Yapılan şikayetin gereksiz olduğu kararına varılırsa, ilgili puan kesilmesi şikayetçi pilottan yapılacak (bu uygulamanın amacı; gerekli gereksiz yere şikayette bulunulmasından kaçınmaktır, emin olduğunuz posizyon için şikayette bulunun, bunu da hangi turda hangi pilot tarafından müdahaleye maruz kaldığınızı yazarak yapın lütfen).

PM atılabilecek ve yarış sonrası değerlendirme komitesindeki isimler şöyle: Efkan, Alaz, Bekir, Hakan
    Şikayetlerinizi lütfen foruma yazmayınız, sadece PM yolu ile şikayette bulunun!
    Komitenin aldığı karara herkesten saygı bekliyoruz, karar ne olursa olsun foruma yazmayın lütfen, birbirimizi kırmadan keyfimizi kaçırmadan gereği neyse o yapılsın.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 24 Nisan 2011; 20:38:08 >

• ellerinize sağlık.yalnız ben bir takımdan 2 kişi eksik olursa ve yarış iptal edilmesse o takım için puan olarak sıkıntı doğacağı kanaatindeyim, bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

ne psn mıs arkadas yaa..duzelmedı gıttı...
    Bu arada antreman modunda denemıssınızdır heralde..tur zamanlarınız ne durumda? Ben bugun bıraz denedım 1.27 ye kadar ınebıldım..Efkan senın durum ne soylede ona gore calısmaya devam edelım :).

Dostum 1.24.8di sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

quote:

Efkan bu yaptığın dereceyi video olarak koyabilirmisin.
  • Bu oyunun BD sini kırmadan biri hayrına F1 arabası ayarlarını yazabilirmi detaylı fuji de beni madara ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

quote:

Tamamdır akşama telefonla çekerim koyarım abi

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah kardeşim, hakkaten güzel bi derece. muhtemelen direksiyonla bütünleşmişsindir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah kardeşim, hakkaten güzel bi derece. muhtemelen direksiyonla bütünleşmişsindir.

Nerdeyse

• Derecelerin fotoğrafı :)

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfkanBirkiye -- 25 Nisan 2011; 9:51:10 >
  • Bu da benim kokpitim

• bu dereceyi yarış yumuşak lastiklerlemi yaptın?
  • quote:

quote:

Efkancım tebrikler yani daha çok çalışmamız lazımmış demekki..Piste biraz yabancıyım bol bol pratik yapmam lazım..
    Cankat abi mesajını gördüm ama ben özel mesaj atamıyorum..Psn işallah düzelirse bi akşam hem tanışırız hemde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

bu dereceyi yarış yumuşak lastiklerlemi yaptın?

Evet abi.
  • Arkadaşlar,
    Üzülerek yarışlara katılamayacağımı belirtmek durumundayım.
    Yeni proje dahilinde Temmuz'a kadar haftasonları dahil fazla mesai yapmam gerekiyor. Bugüne kadar bildiremediğim için özür dilerim. Forumdan organizasyonu takip etmeye çalışacağım. Yarış sonuçlarını aktarırsanız puan durumu tutup, blog sayfasını güncelleyebilirim.
    Bir dahaki turnuvada yanınızda olurum kısmetse...
    Alaz ve Efkan'da telefonum var, mailimi de aşağı ekliyorum. İrtibatı koparmayalım lütfen
    Hepinize iyi yarışlar, bol şanslar.

tezcan.askin@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.