Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ***GTO***

quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

şaka bir yana Volkan hocam yeni işinde başarılar vede hakkaten bu işi merak ediyoruz.?

Arkadaşlar meraklar İstanbul için son buluyor yarın saat 18.30 da Mecidiyeköyde toplantı var gelmek isteyenleri beklerim Ali Semi Yen'e girdiğimiz sokakta katlı otopark var buranın en üst katındaki kültür merkezinde olacağım yer bu kadar basit ..

Hayallerinizi gerçekleştirmeye bu kadar yakınsınız gelin kendiniz görün başka diyecek bişeyim yok...

Kayseri'den zor be hocam..

• arkadaşlar buda en son sistemim. 102 ekranın hdmı bağlantısında problem çıktı, ben nasipse bu sistemle oynıyacağım

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

• Herkese merhaba vede hoşbulduk diyip teşekkürlerimi sunuyorum Konuya çok fazla mesaj yazmamıs olabilirim ama hergün takip ediyorum gelişmelerden haberdarım. Okulum yüzünden aksamları online olabiliyorum ama katılımımda herhangi bir sorun yaratmaz.Şimdi takım aracı ile ilk turlarımı atıcam süreleri yazarım 1-2 saate

Pist vede araçla ilgili bilgili birisi beni pm den bilgilendirebilirse sevinirim. Teşekkürler...

Herkese başarılar...

Psn:ImOguz__ (2 tane alt çizgi var)

• Selam Oğuz. Ben Erdinç. Psn: CARSI_BURADA

Şu psn açılsın hele, acele etme. Yarına açılırsa 4'lü bir antrenman moduna girmeyi düşünüyoruz. Şimdilik turlamaya devam et. Mikrofondan hallederiz yarın akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

Üstat, ben yeni gelen arkadaşların nasıl kullandıkları konusunda çok fazla fikre sahip değilim. Fikir sahibi olduğum konular şöyle:

* Eray: Arda'nın dediğine göre drift yapabilecek kapasitede bir arkadaş, Alper kadar yetenekli olduğunu düşünerek o takıma yazıldı.
    * Oğuz: Net kaynak veremesem de mesajlardan anladığım kadarı ile üst düzey bir arkadaş (ki Volkan abinin yerine o yüzden alındı).
    * Sinan: Orta halli bir pilotum diyor ama Alaz'ın kefilliği ile iyi bir pilot olduğu anlaşılıyor (o da Tezcan kadar yetenekli diyelim).
    * Cankat: Onun da Sinan'ın kapasitesinde biri olduğu içime doğuyor (müneccim miyim sanki ), başka ne denebilir ki bilmiyorum

Yazacaklarımı kimse yanlış anlamasın sakın, sadece üç aşağı beş yukarı bugüna kadar alınan yarış derecelerinden bir kıyaslama yapmak adına bu şekilde yazıyorum (yeni arkadaşları da yazılanlardan ve söylenenlerden tahmin ederek yazıyorum):

* Her takımın 1. pilotu: Efkan, Oğuz, Onur, Umut (burada Efkan bariz farklı kabul ediyorum, ama yapıcak birşey yok)
    * Her takımın 2. pilotu: Özkan, Erdinç, Bekir, Hakan
    * Her takımın 3. pilotu: Eray, Bilal, Eren, Mustafa
    * Her takımın 4. pilotu: Mehmet, Alaz, Cankat, Sinan

Tahminim sadece 4. kısımda farklı bir şekilde Cankat ve Sinan ön plana çıkabilir, o da turnuvanın beklenen sürprizi olsun . Onun dışında ilk 3 çekişmesi bana göre gayet normal, tabi sizin görüşünüz farklı olabilir arkadaşlar.

Bu konudaki yorumlarınızı alalım

Saygılar sevgiler.

Sinan'ı forumdan tanıyorum. o da takip ettiğim konulardan. nasıl kullandığını hiç bilmiyorum.
    takımları bireysel olarak değerlendirmekten ziyade markalar klansmanı olarak düşününce denge yok gibime geldi. neyse bakıp görücez. Umarım yanılıyorumdur.
    ama unutmamak lazım ki nasıl olduğunu bilmediğimiz 4 yeni arkadaş katılıyor aramıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

Üstat, ben yeni gelen arkadaşların nasıl kullandıkları konusunda çok fazla fikre sahip değilim. Fikir sahibi olduğum konular şöyle:

* Eray: Arda'nın dediğine göre drift yapabilecek kapasitede bir arkadaş, Alper kadar yetenekli olduğunu düşünerek o takıma yazıldı.
    * Oğuz: Net kaynak veremesem de mesajlardan anladığım kadarı ile üst düzey bir arkadaş (ki Volkan abinin yerine o yüzden alındı).
    * Sinan: Orta halli bir pilotum diyor ama Alaz'ın kefilliği ile iyi bir pilot olduğu anlaşılıyor (o da Tezcan kadar yetenekli diyelim).
    * Cankat: Onun da Sinan'ın kapasitesinde biri olduğu içime doğuyor (müneccim miyim sanki ), başka ne denebilir ki bilmiyorum

Yazacaklarımı kimse yanlış anlamasın sakın, sadece üç aşağı beş yukarı bugüna kadar alınan yarış derecelerinden bir kıyaslama yapmak adına bu şekilde yazıyorum (yeni arkadaşları da yazılanlardan ve söylenenlerden tahmin ederek yazıyorum):

* Her takımın 1. pilotu: Efkan, Oğuz, Onur, Umut (burada Efkan bariz farklı kabul ediyorum, ama yapıcak birşey yok)
    * Her takımın 2. pilotu: Özkan, Erdinç, Bekir, Hakan
    * Her takımın 3. pilotu: Eray, Bilal, Eren, Mustafa
    * Her takımın 4. pilotu: Mehmet, Alaz, Cankat, Sinan

Tahminim sadece 4. kısımda farklı bir şekilde Cankat ve Sinan ön plana çıkabilir, o da turnuvanın beklenen sürprizi olsun . Onun dışında ilk 3 çekişmesi bana göre gayet normal, tabi sizin görüşünüz farklı olabilir arkadaşlar.

Bu konudaki yorumlarınızı alalım

Saygılar sevgiler.

Sinan'ı forumdan tanıyorum. o da takip ettiğim konulardan. nasıl kullandığını hiç bilmiyorum.
    takımları bireysel olarak değerlendirmekten ziyade markalar klansmanı olarak düşününce denge yok gibime geldi. neyse bakıp görücez. Umarım yanılıyorumdur.
    ama unutmamak lazım ki nasıl olduğunu bilmediğimiz 4 yeni arkadaş katılıyor aramıza.

heyecan ve sürprizler de burda işte üstat, yeni arkadaşlar

• ben fazla agresif sürmem. genelde iyi bir durumdayken o sırayı korumaya çalışırım. sonlardaysam ( ki o kadar sona düşmedim) gazlarım. ama genelde kimseye zarar vermem. önceki yarışlarınızı takip ettim 2 kişi kopup gidiyomuş genelde. diğerleri arasındaki çekişmede ben de olmaya çalışacağım. ben direksiyon kullanamadığım için ds3 le yarışacağım. şampiyona tarzında olduğundan puan için ( takım için ) oynuycam.
    yalnız ayar konusundan takımın 1. pilotundan yada ayar iyi olan başka bi arkadaştan yardım almak isterim. 2-3 saniyede olsa tur zamanlarını
    geliştirmek isterim.
    şimdi bunları yazmamın nedeni yarış zamanı yaw sinanı çok abartmışız fos çıktı dememeniz için. ( belkide tam tersi)

• ben de şunu söylüym. oguz ve cankatla yarışmıştım. oğuz çok iyi. 8 kişilik gurupta uçup gidiyodu. cankatla ben hemen hemen eşit sayılırız gibi hatırlıyorum. bismillah yeni geldi yoruma başladı zannetmeyin bu 3 lü hakkında bilgi vermek amaçlı söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteangel206 -- 25 Nisan 2011; 23:30:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

ben de şunu söylüym. oguz ve cankatla yarışmıştım. oğuz çok iyi. 8 kişilik gurupta uçup gidiyodu. efkanın yanında canavar gibi olurlar.
    cankatla ben hemen hemen eşit sayılırız gibi hatırlıyorum.
    bismillah yeni geldi yoruma başladı zannetmeyin bu 3 lü hakkında bilgi vermek amaçlı söylüyorum.

sinan dediğin doğru hocam yalnız o yarışlarda herkes tekti şimdi takım var,mesela bi yarışta son 3 tur kağnı gibi gitmiştim ortalardaydım birden son sıralara düştüm (pite girmediğim için)bu yarışlarda sanırım öyle olmayacak.benden önde üstatlar var. Onur olsun, Bekir olsun, Eren olsun onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağım.mesela Bekir in ayarlarıyla 2 sn daha tur zamanını geliştirdimki Onur un ayarlarını hayal edemiyorum.. velhasıl durum bundan ibarettir. sevgiler.

• en buyuk suprızı Umut abı yapabılır dıye dusunuyorum bu sefer..cunku artık onunda altında GTR olucak..gecen turnuvada Lexus onu zorlamıstı..En buyuk cıkısı Umut Mutlu yapabılır...
    Ve Ozkan son'u unutmayalım..herkesın GTR surmesı cok seyı degıstırıcek..Ben bı daha Y. Luk gorebılıcegımı sanmıyorum mesela :)
  • Cankat abı bu arada ozel mesajlarımda problem var gonderemıyorum hata verıyor o yuzden sana cevap veremıyorum onun ıcın psn ın acılmasını beklemekten baska care yok..
  • Eren de çok sağlam gelecek kanımca
  • arkadaşlar hiçkimseyi tanımıyorum sürüş olarak. acaba deneyenler tur zamanlarını yazabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt35 -- 25 Nisan 2011; 23:50:49 >
  • antrenman odasında şimdilik 1.26.800 attım.
  • şu ayarları biz çömezlere de yazsanız ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

şu ayarları biz çömezlere de yazsanız ya

Alaz kardeşim bekir in ayarları çok farkettirdi.araba hiç ayar yapmadan kayma eğilimindeydi şimdi ise kayma minimuma indi. ona burdan teşekkür ediyorum.Onur senin pm atamayacağını biliyorum sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum sana, ama senin ayarları mutlaka alacağım,tabiki erenin ayarlarınıda.
  • quote:

antrenman odasında şimdilik 1.26.800 attım.

bekir efkana yaklaşmışın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

antrenman odasında şimdilik 1.26.800 attım.

bekir efkana yaklaşmışın hocam?

abi kimse kolay kolay Efkan'a yaklaşamaz acı gerçek, o da süresini çok iyi bi yere çekicektir daha
  • Efkanın sırrını çözdüm
    youtube videosundan sonra cwalk videoları çıktı Efkan'ın..Adamın ayak hareketlerine bakın çok hızlı
    Ondan yetişemiyoruz kesin
    Bekir abi iyi süre yapmışsın..Ben henüz istediğim ayarları tutturamadım rahat değilim araçla..Senin mühendisliğini denemek isterim.. Tabi bi daha online yarışmak nasip olursa..Bu gidişle sony halledemicek bu işi..

• günaydın. dün ayar falan yapmadan 2 tur attım. birinci 1,35 ikinci 1,30 yalnız viraj çıkışlarında e biraz fazla basınca hemen kayıyo. valla siz daha önce sert lastikle yarışıyodunuz.
    iyiki değiştirmişsiniz. yoksa hiç zaptedemezdim. ayar konusunda bende yardım isterim.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.