Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw madem herkesin bi ayar sorunu var. iyi bilen bi arkadaş vardı içinizde. takip ettiğim kadarıyla. çıksın ortaya. neden sessiz kalıyor.
    imam olarak böyle yapın desin, cemaat olarak uyalım. ben 1.25-1.30 arası her dereceye kabulüm. çünkü yarış bambaşka olacak.
    bir tıklama (duvara yada araca) gitti dereceler. dereceyi bırak pisttte tutunmaya çalışmakla geçecek. o yüzden tur zamanı benim için
    önemli değil.
    efkan bana ayarları pm attı zaten. kimseye söyleme dedi
  • bak hele bak. espiri yaptım yaw. efkan pm falan atmadı. ama bu msj üstüne bişeyler bekliyorum.
  • Ah Sinan ahh.. Sazan gibi atladim :D
    Efkan kamu hizmeti bekliyorum senden .
  • şimdilik bekir in ayarı üstüne tanımam..
  • Beyler cidden ayarlari payla$sak ? Ceki$me istiyorsak payla$alim ne olur ki ? Nasilsa herkes ayni $ekilde suremez.
  • Ya siz beni çıldırtmak içinmi yazışıyorsunuz beyler yapmayın fena gaz açasım geliyor gözünüzü seveyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Beyler cidden ayarlari payla$sak ? Ceki$me istiyorsak payla$alim ne olur ki ? Nasilsa herkes ayni $ekilde suremez.

bu konuda efkan öncü olması lazım.
  • Sıkı durun paylaşıyorum temel olarak aracın arkasını önden alçak yapın. Bu aracın oversteer eğilimde olmasına neden olur. Abartmayn ama Mesela ben araç yükseliğini en son -10 -13 yaptım. Süspansiyonu sertleştirin biraz. Damperleri de 6ya getirdim. Denge çıbıkları da 4te. Kamberle oynamadım. Toe da +0.20 ve 0.00. Aero full. Umarım işe yarar
  • Efkan tam tersi degil di mi bu ayarlarla yolda durabilcez mi kaptan .
  • Aha sırları aldık, işin bitti dostum Efkan akşama ben de şöyle 1.25 yapayım da alem derece görsün
    Sağol Efkan umarım genel olarak işe yarar bu ayar ve çekişmeli bir yarış yaparız.
    Dereceyi yaparken araçları kaydırmamaya da çalışın arkadaşlar, biliyorsunuz ki bu hafif bir endurance yarışı, pitleri ona göre hesap edin, lastikleri yemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 26 Nisan 2011; 15:19:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Efkan tam tersi degil di mi bu ayarlarla yolda durabilcez mi kaptan .

• quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Efkan abi sen varya çok yanlış insansın Burda takımının gelişmekte olan pilotuna ayar vermiyorsun ya

Şu psn açılsın EfkanBirkiye online yazdımı kitliyicem seni herşey takım için

Sen çöpçü de olsaan emniyet sana o işi vermeyecek. Sen var ya iyi ki öyle bi insan değilsin

http://www.youtube.com/watch?v=FRZWsL0VMOs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfkanBirkiye -- 26 Nisan 2011; 18:24:02 >

• 1.26.147 şimdilik ama pist feci tehlikeli, çok hızlı virajları var, azıcık bir zamanlama hatası çimi öptürür
    1.25 yapanlara helal olsun vallahi bu pistte 1 saniye çok büyük bir zaman
  • bude benim sistem telif hakkı saklıdır

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

1.26.147 şimdilik ama pist feci tehlikeli, çok hızlı virajları var, azıcık bir zamanlama hatası çimi öptürür
    1.25 yapanlara helal olsun vallahi bu pistte 1 saniye çok büyük bir zaman

Yo you're a G man! keep it up yo! check it out
  • Arkada$lar , Sony'den beklenen aciklama geldi. Ancak durum pek parlak degilmi$.
    PSN'in 1 hafta icinde online olacagini umuyorlar ( kesin demiyorlar ). Bu sebeple 1 Mayis Pazar gunu bile yari$amayabiliriz (ki boyle gozukuyor).
    Cumartesi sabahi geldiginde PSN hala aktif olmaz ise yari$i 8 mayis Pazar gunune erteleyecegiz.
    $imdiden duyuralim.
  • O zaman biz de diğer pistlerde antrenmana geçeriz napalım :)
  • kısmet. aslında aynı memlekette olsak gidip go kart yapardık. nasıl olurdu.
  • Valla istanbulda olanlarla her zaman yaparim :)
  • efkan gece gece tur videonu izliyodum. abi direksiyon çok farkettiriyo. o virajları ben ds3 le kesintisiz dönemiyorum.
    çek bırak çek bırakla olmuyo. ayarları yaptım. dün 1,31 le dönmüştüm bugün 1,34 çıktı gelişme var
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.