Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buda benim sistemim

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

buda benim sistemim

güzel sistem sinan...yinede ds3 le derecen bayağı iyi.

• Harbi fena sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

buda benim sistemim

valla aynı sistemden bendede var çok uğraştım bu sisteme sahib olabilmek için ama derece biraz farklı 1.25.3 yaptım ayarları yapan saolsun =) efkanın ayarları=)
  • 1.25.3 çok iyi zaman. Hele ds3le yaptığını düşünürsek Tüm yardımlar kapalı değil mi? (patinaj önleme dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

1.25.3 çok iyi zaman. Hele ds3le yaptığını düşünürsek Tüm yardımlar kapalı değil mi? (patinaj önleme dahil)

kapalı kapalı=)
  • O zaman harika dostum
  • saolasın ayarlar için=)
  • bu arada bg sınırlaması 540 sanırım ben dün aracı sıfır aldım 500 bg di. moda gittim sadece 1 parça mod. yaptım 522 oldu. sonra yağını değiştirdim. 548 bg çıktı.
    şimdi onunla oynuyorum. yanlışım varsa düzeltin.
  • abi aldığın mod motorsa kısabiliyosun 540 a getiriyosun kısarak ayarlardan. bende aldım 548 oldu kıstım sonra
  • valla bende yardım isterim. azıcıkta olsa ayar konusunda yardımcı olursanız iyi olur. hiç anlayamadım bu ince ayarlardan. deneme yoluyla yapmaya çalıştım olmadı.
    bi tur bi turu tutsa bakıcam hangisi iyi diye. bende 2-3 tur atınca olmadı diye sıkılıp çıkıyodum. ö yüzden bi türlü çözemedim bu işi.
    efkan yardımını bekliyorum. yarısını ver diğer yarısını ben sallarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteangel206 -- 26 Nisan 2011; 10:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt35

abi aldığın mod motorsa kısabiliyosun 540 a getiriyosun kısarak ayarlardan. bende aldım 548 oldu kıstım sonra

tamam kısarım akşam.
  • Efkan abi sen varya çok yanlış insansın Burda takımının gelişmekte olan pilotuna ayar vermiyorsun ya

Şu psn açılsın EfkanBirkiye online yazdımı kitliyicem seni herşey takım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Efkan abi sen varya çok yanlış insansın Burda takımının gelişmekte olan pilotuna ayar vermiyorsun ya

Şu psn açılsın EfkanBirkiye online yazdımı kitliyicem seni herşey takım için

herşey takım için.

• Ayar verin ayar etmeyin lo araclarin hepsi ayni zaten. Yaz efkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Ayar verin ayar etmeyin lo araclarin hepsi ayni zaten. Yaz efkan

Abi bu turnuva çok iyiyiz ya video bile var ayarlar dönse bide tamam

Videoyu izliyorm 1 saatte bir ilk virajdan sonra 4 e in içeri 3 le gir 3 den arabayı düzeltir düzeltmez 4 hemen

• Way millet 1.25 ler yapıyo biz çok geri kaldık bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Way millet 1.25 ler yapıyo biz çok geri kaldık bu sefer

dert etme onur, bütün sır virajlarda, ben 517 beygirle bu dereceleri yapıyorum, birde dikkat ederseniz pedallar rahat değil bende. onları sabitlersem bu dereceler içten bile değil.aşka geldim yahu akşam olsada kafamdakileri bir uygulasam
  • Sadece aero ile oynayarak 1.28.200 yaptim ama diger ayarlara da ihtiyacim var beylerr.. Bilgi payla$tikca guzeldir $$$tt aloo
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.