Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla o 12 işi olurdu he
  • Yapıcak birşey yok. 1 kişi bulacağız. gerçi forum ve konu ile alakasız o kadar kişi var ki

PSN bu pazara kadar düzelir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

quote:

ne psn mıs arkadas yaa..duzelmedı gıttı...
    Bu arada antreman modunda denemıssınızdır heralde..tur zamanlarınız ne durumda? Ben bugun bıraz denedım 1.27 ye kadar ınebıldım..Efkan senın durum ne soylede ona gore calısmaya devam edelım :).

Dostum 1.24.8di sanırım :)

Efkancım tebrikler yani daha çok çalışmamız lazımmış demekki..Piste biraz yabancıyım bol bol pratik yapmam lazım..
    Cankat abi mesajını gördüm ama ben özel mesaj atamıyorum..Psn işallah düzelirse bi akşam hem tanışırız hemde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

tamam hocam inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Bu da benim kokpitim

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

Ortama bir 5S uygulaması lazım gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Valla o 12 işi olurdu he

hocam 12 işi olsaydı 11 kişi kalırdınız yine 1 adam bulmak zorunda kalınırdı.
  • Abi ne biliyim kimseyi krıp yollayamazdık bir anda olanlara bak saymışsın 11 olmuşuz hatta herşeyin hayırlısı EFKAN ABİİİİ PSN açılsın haberleşelim çok eksigim var :D
  • eski sistemim bu, yeni sistemime gülersiniz akşama göndereyim.

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI
  • Son 1 pilot aranıyor...Tanıdığı arkadaşı olanlar,konuyu takip edenler sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi başvurularını yapsınlar..
    Umarım bu son ayrılan kişi olur...Başka Çıkmayı düşünen varsa şimdiden söylesin ki çözüm bulalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 25 Nisan 2011; 15:25:23 >
  • quote:

Son 1 pilot aranıyor...Tanıdığı arkadaşı olanlar,konuyu takip edenler sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi başvurularını yapsınlar..
    Umarım bu son ayrılan kişi olur...Başka Çıkmayı düşünen varsa şimdiden söylesin ki çözüm bulalım...

evet arkadaşlar, tanıdığınıza sorun gelen var mı yok mu...
  • kabul olunursam gelmek isterim. gruptan birinin tanığı bi arkadaşı çıkmazsa tabi. baştan beri takip ediyorum org. adım sinan. orta seviye de sayılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

kabul olunursam gelmek isterim. gruptan birinin tanığı bi arkadaşı çıkmazsa tabi. baştan beri takip ediyorum org. adım sinan. orta seviye de sayılırım.

Hocam konuyu takip etmeye devam et..Psn düzelsin sonra karar verirler kimin gireceğine..
    Bekir abi katılımcıların son hali belli olduktan sonra takımları tekrar mı gözden geçirsen? Volkan abi fln çıkınca sanki dengeler değişti..Ne dersin?
  • Whiteangel , forumdaki diger turnuvada yari$an bir arkada$imizdi. Ayrica 30 ya$ ustu grubunda da yer aliyor. Benim aklima coktaaan gelen bir arkada$ti. Ben kefilim. Bir tane arkada$ ta bizim onerimizden olsun.Sinan ilk aday sensin. % 99 bizimlesin.

Bekir , takimlarin dengesi gercekten de gozden gecirilebilir. Ne dersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Whiteangel , forumdaki diger turnuvada yari$an bir arkada$imizdi. Ayrica 30 ya$ ustu grubunda da yer aliyor. Benim aklima coktaaan gelen bir arkada$ti. Ben kefilim. Bir tane arkada$ ta bizim onerimizden olsun.Sinan ilk aday sensin. % 99 bizimlesin.

teşekkür ederim. aranızda olursam sevinirim. ben takip etmeye devam ediyorum sizi. haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

kabul olunursam gelmek isterim. gruptan birinin tanığı bi arkadaşı çıkmazsa tabi. baştan beri takip ediyorum org. adım sinan. orta seviye de sayılırım.

sinan hoş geldin.
  • Tezcan abi çıkmana çok üzüldüm cidden iyi bir takım olmuştuk. Ama sağlık olsun biz yine yarışırız aramızda :) Bu arada hoşgeldin Sinan abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Whiteangel , forumdaki diger turnuvada yari$an bir arkada$imizdi. Ayrica 30 ya$ ustu grubunda da yer aliyor. Benim aklima coktaaan gelen bir arkada$ti. Ben kefilim. Bir tane arkada$ ta bizim onerimizden olsun.Sinan ilk aday sensin. % 99 bizimlesin.

Resmi Takımlar Adaylığı:
    1. Takım: Efkan, Özkan, Mehmet, Eray --> Nissan Calsonic IMPUL GT-R' 08
    2. Takım: Oğuz, Erdinç, Alaz, Bilal --> Nissan Yellowhat YMS Tomica GT-R '08
    3. Takım: Onur, Bekir, Eren, Cankat --> Nissan Xanavi Nismo GT-R' 08
    4. Takım: Umut, Hakan, Mustafa, Sinan --> Nissan Woodone Advan Clarion GT-R' 08

Üstat, ben yeni gelen arkadaşların nasıl kullandıkları konusunda çok fazla fikre sahip değilim. Fikir sahibi olduğum konular şöyle:

* Eray: Arda'nın dediğine göre drift yapabilecek kapasitede bir arkadaş, Alper kadar yetenekli olduğunu düşünerek o takıma yazıldı.
    * Oğuz: Net kaynak veremesem de mesajlardan anladığım kadarı ile üst düzey bir arkadaş (ki Volkan abinin yerine o yüzden alındı).
    * Sinan: Orta halli bir pilotum diyor ama Alaz'ın kefilliği ile iyi bir pilot olduğu anlaşılıyor (o da Tezcan kadar yetenekli diyelim).
    * Cankat: Onun da Sinan'ın kapasitesinde biri olduğu içime doğuyor (müneccim miyim sanki ), başka ne denebilir ki bilmiyorum

Yazacaklarımı kimse yanlış anlamasın sakın, sadece üç aşağı beş yukarı bugüna kadar alınan yarış derecelerinden bir kıyaslama yapmak adına bu şekilde yazıyorum (yeni arkadaşları da yazılanlardan ve söylenenlerden tahmin ederek yazıyorum):

* Her takımın 1. pilotu: Efkan, Oğuz, Onur, Umut (burada Efkan bariz farklı kabul ediyorum, ama yapıcak birşey yok)
    * Her takımın 2. pilotu: Özkan, Erdinç, Bekir, Hakan
    * Her takımın 3. pilotu: Eray, Bilal, Eren, Mustafa
    * Her takımın 4. pilotu: Mehmet, Alaz, Cankat, Sinan

Tahminim sadece 4. kısımda farklı bir şekilde Cankat ve Sinan ön plana çıkabilir, o da turnuvanın beklenen sürprizi olsun . Onun dışında ilk 3 çekişmesi bana göre gayet normal, tabi sizin görüşünüz farklı olabilir arkadaşlar.

Bu konudaki yorumlarınızı alalım

Saygılar sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

şaka bir yana Volkan hocam yeni işinde başarılar vede hakkaten bu işi merak ediyoruz.?

Arkadaşlar meraklar İstanbul için son buluyor yarın saat 18.30 da Mecidiyeköyde toplantı var gelmek isteyenleri beklerim Ali Semi Yen'e girdiğimiz sokakta katlı otopark var buranın en üst katındaki kültür merkezinde olacağım yer bu kadar basit ..

Hayallerinizi gerçekleştirmeye bu kadar yakınsınız gelin kendiniz görün başka diyecek bişeyim yok...
  • Arkadaşlar tur videosu

http://www.youtube.com/watch?v=k10ryJjS2nc

Kalite çok kötü ama yapabileceğim bu kadar Nokia 6300 kamerasıyla çektim
  • hoşbulduk. tekrar herkese merhaba. gruba alınmaktan memnunum. ama belirttiğim gibi orta seviyede bi yarışçı sayılırım.
    1-10 arası 4,5 ten 5 sayılırım.. yapılan pilotlar sıralama konusuna saygı duyarım. alaz kardeşimin kefilliği için tekrar teşekkürler.
    borcuma sadığımdır. memur olduğum için borçla haşır neşirim. yarışlarda hattan düşmediğim sürece sonuncuda olsam devam ederim.
    işte böyle normal bi adamım işte...
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.