Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Efkan karde$im valla Allah razi olsun diyecegim sana
    6-7 dakika once senin verdigin ayarlarla tur atmaya ba$ladim. Sadece 3 tur attim ve sonuclari yazayim ;

1) 1:28,303
    2) 1:27,373
    3) 1:26,252

Bu mesaji cepten yaziyorum ve resim koyamayacagim $imdilik. Ama 1-2 saat icinde resimi de koyacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Ya Efkan karde$im valla Allah razi olsun diyecegim sana
    6-7 dakika once senin verdigin ayarlarla tur atmaya ba$ladim. Sadece 3 tur attim ve sonuclari yazayim ;

Bu mesaji cepten yaziyorum ve resim koyamayacagim $imdilik. Ama 1-2 saat icinde resimi de koyacagim

neyyy. dur bi terslik var. ben yanlış yaptım heralde. herkesinki düşüyo benimki niye yükseliyo. bi daha bakarım yarın.
    şimdi geç oldu.
  •  GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

bundan sonra bir kez de 1:26,113 yaptım... mutlu oldum len birdenbire ... 1:28,200 nerdeeee 1:26,113 nerde

daha da iyi olurum umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 27 Nisan 2011; 3:24:08 >
  • bu da benim kokpit kameram

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 27 Nisan 2011; 7:01:09 >
  • bu sistemin son hali , yalnız koltuğun alçaklığına çare bulmam lazım..

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 27 Nisan 2011; 7:07:04 >

•  GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Ya Efkan karde$im valla Allah razi olsun diyecegim sana

Turnuvanın sürpriz isimlerinden biri Alazashi, ne kadar iddialı oldunu bir kez daha dile getirerek rakiplerine göz dağı veriyor

• ben de 1.27.3 yaptım. ayarlarla oynamak gerekiyor. yaw bizim takım şu efkan ı bi yoklasada ayarları kapsa, ben istesem vermaz. ayar savaşları..
  • birde arkadaşlar otomatik vitesle oynayanlar kimler?
  • evet ben yaparken yanlış yapmışım. o başında - işaretini atlamışım. şimdi 1.29 larla dönüyom oda en son olacağı. başkada zorlamaya gerek yok. ds3 le bukadarı yeter.
    sonuncu başlıym ben. ilk virajdaki taşkalaya girmesemde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

birde arkadaşlar otomatik vitesle oynayanlar kimler?

ben. noldu ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteangel206 -- 27 Nisan 2011; 9:22:43 >
  • İstanbul da olan arkadaşlarla organizasyon olursa katılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

quote:

ben. noldu ki ?

güvenilir kaynaktan edindiğim bilgilerde iyi derece yapan arkadaşlar manuel kullanıyor vitesi.buda dereceleri bayağı etkiliyor.sinan biz 1-0 geriden başlıyoruz yarışa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

quote:

ben. noldu ki ?

güvenilir kaynaktan edindiğim bilgilerde iyi derece yapan arkadaşlar manuel kullanıyor vitesi.buda dereceleri bayağı etkiliyor.sinan biz 1-0 geriden başlıyoruz yarışa.

biliyorum cankat. resimdende anlaşıldığı üzere senin sistemde vites var. bildiğim kadarıylada kullandığın alet hem en iyisi hemde pahalı. yanında viteside var kardeşim.
    alışmaya çalışsan senin için süper olur. ben ds3 uğraşamam valla. az benimki 5 saniye fazla olsun. yarışta telafi ederim inşallah.

• Direksiyon kullanıpta manuel kullanan tek ben vardım bende yaklaşık 1 aydır falan manuel kullanıyorum inkanı olan (direksiyon seti olan diyelim) manuel kullansın oyuna olan baglılıgınızı arttırıyor
  • Direksiyon varsa manual oynamak daha iyi. Motor freni ve istedigin an vites degistirmek tabii ki daha iyi.
    Ben direksiyonun arkasindaki kulakciklardan vites degi$tiriyorum. F1 gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 27 Nisan 2011; 10:21:09 >
  • sinan hocam herşeyi aldık bi playset alamadık. bu pozisyonda vitesi kullanmak zor ama şöyle bi şey yapacağım, önceden taktığım laptop masasını koltuğun yanına getirip vitesi ona monte edebilirim. bide öyle deniyeyim . çokta güzel olur kanaatindeyim.
  • Turlamaya başlamadan önce Beygir Gücünü kontrol etmeyi unutmayın arkadaşlar . Arabalar yeni ise motor gittikçe açılıyor ve bir bakıyorsunuz 545BG olmuş araba.
    Oyunu her açtığınızda ve antrenman moduna girdiğinizde BG'yi tekrar kontrol edin.

Çaylak Alazayashi'den basın toplantısı

Aracı bana ilk verdiklerinde takım patronu bana , ben takım patronuna bakıyordum. benden ne istiyorsunuz babında kaş göz işareti yaptım. O da bana gözleri ile aracı gösterdi. sanırım bin demek istiyordu. binip turlamaya başladım. telsizden "hızlan ulan hızlan" diye bir ses geldi. Neyse bu sefer hızlı gitmeyee başladım. telsizden sürekli "bravooo, oleyyy , yihooaaa " diye sesler geliyordu. meğersem pistte iyi turlamışım sevinç göz yaşları sel olup aktı padokta.
    araba biraz iyi olup ayarları da iyileştirince bu duygusal sahneler yaşandı.. bu araçla çaylaklık dönemimi atlatacağıma inanıyorum.

• yok yok benim derecem iyi. şartlar zor. bizde öyle göz yaşı falan sel olmadı ama hafif bi mide bulantısı oldu, o kadar. o da akşam paça içtiydim ondandır
    padokta kimse yoktu zaten psn çalışmadığından sadece ben vardım arada pite girdim ekip bile yok ama ne hikmetse lastikler ve benzin fullendi
    alazihandroo arkadaşıma başarılar diliyorum. boş pistte turlamaynan olmaz bu işler, biri gelir arabanın tekerini şişler diyorum ve küçüklerin gözlerinden
    büyüklerin ellerinden öpüyorum.

27/04/2011 sabahın körü whiteangel206 basın toplantısı (ARŞİV)
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.