Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oyun hayatımızıın sona ermesinden korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Online oyun hayatımızıın sona ermesinden korkuyorum

hafif bende tırsmaya başladım.
  • quote:

Online oyun hayatımızıın sona ermesinden korkuyorum

onlıne nın bitmesi demek ps3 ün bitmesi demektir, hiç sanmıyorum biteceğini..
  • Arkadaslar biliyorum turnuvada degilim fakat online yarıs kapalı oldugu için kendi kendime 540 pp lik nismo 08 ilezaman gecsin diye indianapolis pistinde tüm yardımlar kapalı olarak baya bi turladım. derecem 1,34 ün altına inmedi. Aracı 540 pp ye ayarladıgımda beygir 309 oldu. Efkanın tur videosunu izliyorum düzlükte son hızı 285 lere varıyor. Kendi kullandıgım arac ta ise sanzımanı 270 e ayarlamama ragmen son hız 245 in gram üstüne cıkmadı. Haliylede hatasız gitmeme ragmen 1,34 ün altı hayal. Hatam nerede .? Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang35

Arkadaslar biliyorum turnuvada degilim fakat online yarıs kapalı oldugu için kendi kendime 540 pp lik nismo 08 ilezaman gecsin diye indianapolis pistinde tüm yardımlar kapalı olarak baya bi turladım. derecem 1,34 ün altına inmedi. Aracı 540 pp ye ayarladıgımda beygir 309 oldu. Efkanın tur videosunu izliyorum düzlükte son hızı 285 lere varıyor. Kendi kullandıgım arac ta ise sanzımanı 270 e ayarlamama ragmen son hız 245 in gram üstüne cıkmadı. Haliylede hatasız gitmeme ragmen 1,34 ün altı hayal. Hatam nerede .? Saygılar.

540 pp değil 540BG yap arabayı.. PP kısıtlaması yok.
  • Bekir abi son derecelerin ne durumda? Erenin hiç sesi çıkmıyo birde..Sessiz ve derinden geliyo heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

Arkadaslar biliyorum turnuvada degilim fakat online yarıs kapalı oldugu için kendi kendime 540 pp lik nismo 08 ilezaman gecsin diye indianapolis pistinde tüm yardımlar kapalı olarak baya bi turladım. derecem 1,34 ün altına inmedi. Aracı 540 pp ye ayarladıgımda beygir 309 oldu. Efkanın tur videosunu izliyorum düzlükte son hızı 285 lere varıyor. Kendi kullandıgım arac ta ise sanzımanı 270 e ayarlamama ragmen son hız 245 in gram üstüne cıkmadı. Haliylede hatasız gitmeme ragmen 1,34 ün altı hayal. Hatam nerede .? Saygılar.

540 pp değil 540BG yap arabayı.. PP kısıtlaması yok.

Saol hocam kafayı sıyırmak üzereydim . Aklımda 540 PP Kalmıs nası kaldıysa. 540 pp, 309 Bg lik lik arabayla 1,34 yaptıysam 540 bg lik aracla efkana rakip olurum kesin:) Bu arada PSN en kısa zamanda acılır ve sabırsızlıkla beklediğiniz turnuvanızı en kısa zmanda yaparsınız. Katılamasamda heyecanla bekliyorum turnuvanızı.Herkeze başarılar.

• quote:

hocam yanlış anlama olmuş 540 bg ve 620 falan pp.
  • quote:

Bekir abi son derecelerin ne durumda? Erenin hiç sesi çıkmıyo birde..Sessiz ve derinden geliyo heralde

asıl seni sormalı onur? 1. pilotluk kolay değil, bütün yük sende..
  • Eren bizim gibi sanalcı değil adam Redbull Kartfight finallerine hazırlanıyor :) İnşallah podyuma çıkar güvenimiz sonsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Eren bizim gibi sanalcı değil adam Redbull Kartfight finallerine hazırlanıyor :) İnşallah podyuma çıkar güvenimiz sonsuz.

yav biz kimlerin arasına düştük. pilot falan diyonuz. nasıl bi grup bu. madara olucaz yarışta sanırım. pilot kısıtlaması yapmak lazım. pilotlar pitten falan başlasın
    yada bir kaçtur avans versin. adı üstünde pilot uçuracak hepimizi.. yuppppiii redbull kanatlandırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteangel206 -- 28 Nisan 2011; 12:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Bekir abi son derecelerin ne durumda? Erenin hiç sesi çıkmıyo birde..Sessiz ve derinden geliyo heralde

Günden güne düşürüyorum dereceleri en son 1.25,200 yaptın dün gece..Ama yinede kendimi rahat hissetmiyorum sürerken...Son ''S'' virajda yavaş kalıyorum orayı çözemedim bi türlü..
    Merak etme abi kaza bela yaşamazsak yine podyuma çıkmaya çalışıcaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Günden güne düşürüyorum dereceleri en son 1.25,200 yaptın dün gece..Ama yinede kendimi rahat hissetmiyorum sürerken...Son ''S'' virajda yavaş kalıyorum orayı çözemedim bi türlü..
    Merak etme abi kaza bela yaşamazsak yine podyuma çıkmaya çalışıcaz

onur maaşallah güzel derece, kendine güvenmen dereceden daha önemli.o s virajı hakkaten çok önemli hız kısıtlayıcısı.direkt geçsek olmazmı??

• O S viraj gercekten tuhaf. Ilk viraji di$tan ice kessek yava$liyoruz, icerden kessek bu sefer sola donerken vakit kaybi oluyor. Bugun biraz daha idman yapayim. 1:25,500'e ceksem yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

O S viraj gercekten tuhaf. Ilk viraji di$tan ice kessek yava$liyoruz, icerden kessek bu sefer sola donerken vakit kaybi oluyor. Bugun biraz daha idman yapayim. 1:25,500'e ceksem yeter.

o viraj lisanslarda da vardı yanlış hatırlamıyosam.
  • sanıyorum kötü dereceler yapanlar s virajında bayağı vakit kaybediyorlarda ondan.
  • quote:

540 bg ten sonra dereceni paylaşırsan sevinirim...
  • herkesin dereceler gittikçe düşüyo efkan ayarları vermekte hatamı yaptı acaba saygılar

• ImOguz nerelerde ??? Haberi olan var mi ?

Hatirlatma : arabaniz yeni ise her kullani$ta motor acildigindan beygir de artiyor.ara sira BG'yi kontrol edip ona gore turlayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt35

herkesin dereceler gittikçe düşüyo efkan ayarları vermekte hatamı yaptı acaba saygılar

nerde verdi, ipucu verdi sadece.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.