Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smurf1971

sinan hocam herşeyi aldık bi playset alamadık. bu pozisyonda vitesi kullanmak zor ama şöyle bi şey yapacağım, önceden taktığım laptop masasını koltuğun yanına getirip vitesi ona monte edebilirim. bide öyle deniyeyim . çokta güzel olur kanaatindeyim.

Abi vitesleri direksiyonun arkasındaki tuşlardan kullan..Topuzlu vitesi kullanman yarışta çok zor olur karıştırırsın..
    Bu arada bende dün akşam biraz konsantre olmayı denedim 1.25.800 e kadar indim..Ama antreman modundan çıktığınızda aracın ayarları son bıraktığınız gibi kalmıyo sanırım,ayarlar bozuldu şimdide aynı configurasyonu yapamıyorum
    kalan günleri iyi değerlendirmezsem Bu yarışta baya zorlanıcak gibiyim,fren noktaları çok sakat..

• quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

quote:

sinan hocam herşeyi aldık bi playset alamadık. bu pozisyonda vitesi kullanmak zor ama şöyle bi şey yapacağım, önceden taktığım laptop masasını koltuğun yanına getirip vitesi ona monte edebilirim. bide öyle deniyeyim . çokta güzel olur kanaatindeyim.

Abi vitesleri direksiyonun arkasındaki tuşlardan kullan..Topuzlu vitesi kullanman yarışta çok zor olur karıştırırsın..
    Bu arada bende dün akşam biraz konsantre olmayı denedim 1.25.800 e kadar indim..Ama antreman modundan çıktığınızda aracın ayarları son bıraktığınız gibi kalmıyo sanırım,ayarlar bozuldu şimdide aynı configurasyonu yapamıyorum
    kalan günleri iyi değerlendirmezsem Bu yarışta baya zorlanıcak gibiyim,fren noktaları çok sakat..

eyvallah ortak,şu ayarları bi senden alamadık ona yanıyorum.. triptronik daha iyi değilmi?

• ben günlük hayattada triptonik vites kullanıyorum. bazen yarışta manuel deniyorum. arada unutuyorum vitesi araba bağırıyo. alışamadım ki bi türlü
    ama manuelle tur zamanının düştüğünü biliyorum. tamamiyle alışma meselesi. tam konsantre olsan baya bi antreman yapsan ezberlersin pisti.
    ama ben kendimden örnek vereyim. muhakkak vardır benim gibi. evli çocuklu. haftada birkaç gün , saat oynamak için anca vakit kalıyo. onuda
    diğer oyunlarda araya girince pisti çabuk unutuyosun.
    bu arada yarış haftaya mı kalacak acaba. bizim dernekte yapılan araştırmalara göre 1 hafta daha sürecekmiş aynı zamanda kredi kartlarında
    sorular çıkmış deniyo.
  • alaz direksiyonun resmini koymuşsun tur zamanlarınıda çekmişsin. adamı gaza getiriyon. illa git dfgt al diye bağırıyo resim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206
    alaz direksiyonun resmini koymuşsun tur zamanlarınıda çekmişsin. adamı gaza getiriyon. illa git dfgt al diye bağırıyo resim.

Sinan DFGT almaman hata inan bana alacagin zevki 10 katina cikartirsin. Al , asla pi$man olmazsin. Hatta satacak olan arkada$larim olabilir. Temiz istersen soru$tururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206
    alaz direksiyonun resmini koymuşsun tur zamanlarınıda çekmişsin. adamı gaza getiriyon. illa git dfgt al diye bağırıyo resim.

Sinan DFGT almaman hata inan bana alacagin zevki 10 katina cikartirsin. Al , asla pi$man olmazsin. Hatta satacak olan arkada$larim olabilir. Temiz istersen soru$tururum.

alaz baktımda dfgt ler pahalıymış yav. 150 - 200 tl arası diyolar. bi ara bu dfgtlerin sıfır 100 - 150 civarıydı. şimdi pahalı olmuş. ikinci elini anca bu fiyata veriyolar artık.

ahanda buldum LOGITECH DRIVING FORCE WIRELESS bunun pedalı yok. gaz ve freni direksiyonun arkasındaki kulakçuklarla yapılıyomuş.
    youtubeden baktım. kutu içerisine hakkattende yok. 90 tl fiyatıda. bu ürünler gt5 uyumludur değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteangel206 -- 27 Nisan 2011; 16:28:58 >

• sistemin son hali budur bundan iyisi playset arkadaşlar.

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 27 Nisan 2011; 17:49:34 >
  • opss..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 27 Nisan 2011; 19:18:27 >
  • Kirpilan ney ustad ? Hangi mesajlar ?
  • quote:

bu arada mesajlar bayağı bi kırpılmış,paylaşımdan rahatsız olanlar varsa gerekçesini söyler, haklıysa paylaşmayız.

ne demek istetin cankat tam anlamadım.
  • quote:

sistemin son hali budur bundan iyisi playset arkadaşlar.

olmamış bence vites uzakta kalmış, dikkatini dağıtır. onu direksiyonun yanına falan al

• önceki fotolar bende yok(benim çektiğim).
  • quote:

önceki fotolar bende yok(benim çektiğim).

bende hepsi gözüküyo. hatta iki tanesi aynı ama birinde bu koltuk var diğerinde bil. sandalyesi var. kırpılmış bişey yok gibi.
  • yaw internet explorer da gözüken foto chrome da gözükmüyor? yine yanlış bi şeymi yaptım, hay Allah yaa,kusura bakmayın arkadaşlar chrome kullandığım için bi problem çıktı burda.
  • psn hacklenmesı NTV de haberlere konu oldu az once...sorunun buyuk oldugunu kredı kartı bılgısı bulunan kullanıcıların bılgılerının tehlıkede oldugunu soylemıs sony..ayrıca gec acıklama yaptıkları ıcın ozur dılıyolarmıs bu konuda..sorun bıraz uzun surcek gıbı gorunuyomus..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

psn hacklenmesı NTV de haberlere konu oldu az once...sorunun buyuk oldugunu kredı kartı bılgısı bulunan kullanıcıların bılgılerının tehlıkede oldugunu soylemıs sony..ayrıca gec acıklama yaptıkları ıcın ozur dılıyolarmıs bu konuda..sorun bıraz uzun surcek gıbı gorunuyomus..

Evet aynı haberi bende tesadüfen izledim Sony Türkiye yerine chip dergisinden biri telefonla bağlanıp durumu aktardı biraz garip doğrusu
    Umarım bu hack olayı biz kullanıcılara bir zarar getirmez.
  • Japonya Super GT'yi vuran tsunami gibi bizim turnuvamızı da vurdu bu PSN hack olayı açık lobide pit stratejisi deneyemiyorum ya en çok buna yanıyorum doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 28 Nisan 2011; 0:20:07 >
  • ben direksiyon alıcam alana ve alışana kadar anca açılır. haftaya pazara kada açılır diye tahmin ediyorum.
  • Bu işten kimse hiçbirşey anlamadı, olsa olsa böyle hacklenmiştir psn:

http://uk.ign.com/videos/2011/04/27/game-scoop-tv-why-the-psn-is-down
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

Bu işten kimse hiçbirşey anlamadı, olsa olsa böyle hacklenmiştir psn:

http://uk.ign.com/videos/2011/04/27/game-scoop-tv-why-the-psn-is-down

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.