Şimdi Ara

GT5 TimeTrial Turnuvası: 5. Ayak SS5 Seri Üretim Araçlar, Suzuka Doğu NASCAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

arda kardeş çağırsaydın ya benide yaa time trial olayına..Bir sonraki ne zaman detay versene..

Şu an devam ediyor zaten ilk mesajda detaylar yazıyor bir hafta daha süre var, sezon yarışlarında timetrial bölümü var roma ve la sarthe pistlerinde, la sarthe pistinde istediğin arabayı kullanabilirsin roma da sadece fransız olacak clio, megane veya 207 olabilir, en iyi derece citroen GT road car ile yapılıyor ama araba 2 milyon kredi, belli süreyi geçince para da veriyor ama süreyi geçmek çok kolay önemli olan beni geçebilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: ROCKTURK

arda kardeş çağırsaydın ya benide yaa time trial olayına..Bir sonraki ne zaman detay versene..

Şu an devam ediyor zaten ilk mesajda detaylar yazıyor bir hafta daha süre var, sezon yarışlarında timetrial bölümü var roma ve la sarthe pistlerinde, la sarthe pistinde istediğin arabayı kullanabilirsin roma da sadece fransız olacak clio, megane veya 207 olabilir, en iyi derece citroen GT road car ile yapılıyor ama araba 2 milyon kredi, belli süreyi geçince para da veriyor ama süreyi geçmek çok kolay önemli olan beni geçebilmek

Citroen GT ile nasıl yarışabilmişler ki? Ben aldım ve motor kısıtlama ile e aşağı 390bg kadar inebildi. Zaten yarışma 300bg maksimum izin veriyor. Dolayısıyla bu araçla giriş kabul etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Citroen GT ile nasıl yarışabilmişler ki? Ben aldım ve motor kısıtlama ile e aşağı 390bg kadar inebildi. Zaten yarışma 300bg maksimum izin veriyor. Dolayısıyla bu araçla giriş kabul etmiyor.

Citroen GT iki model var konsept olanı aldıysan olmayabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Citroen GT iki model var konsept olanı aldıysan olmayabilir

Sıfır araç bölümünden citroene girmiştim. 2.000.000 kredi fiyatı vardı. Road car diyordu. Bir ihtimal adaletsizlik oluyor diye yasak geldiyse bugünkü güncellemenin içinde bilemem tabi. Çünkü clio-205-207 gibi araçlar nereye citroen gt nereye yani. Kısıtlasanda sonuçta yine de etkili...Önemli değil zaten sadece bilgi olsun diye sormuştum

• Bu gece zamanım olursa birkaç deneme yapıp zaman yapmaya çalışacağım bakalım ne kadar ölmüşüz
  • Computeus iki yerde de geçmiş beni, enthusia da roma da 2. sırada, roma da zor ama le mans da biraz daha zorlayacağım 2-3 saniye indirmem gerek

Bu arada perşembe günü yeni timetrial yarışlar gelecek ve tahminim Nordschleife yapacaklar bu sefer çünkü haftasonu Ring24 saat yarışı var, bizim Kazu da yarışacak yürü be Kazu
  • Beklenen nürburgring timetrial etkinliği sonunda geldi 400 beygirlik yarış araçları kullanılabildiği için tek araç belirlemeyi uygun gördüm, aracımız Cusco Dunlop Impreza olsun modifiyenizi yapın zamanları görelim

Yanlız premium olan cusco dunlop modifiye ile 386 hp oluyor ama 4X4, standart olan eski model ise 399 hp oluyor online galeride satılıyor ama 4X4 değil

Ayrıca Indy pistinde 700 beygirlik yol araçları kullanacağız, burada yine nissan R390 favori

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 22 Haziran 2011; 15:22:49 >
  • Premium olmayanı mı kullanacağız Arda? yoksa kendi istediğimizi mi tam olarak anlayamadım. Ben 908 HDI Le mans aracıyla zaman yaptım bu impreza ile daha kötü zaman yaparsam zamanım görünür mü acaba?
  • quote:

Beklenen nürburgring timetrial etkinliği sonunda geldi 400 beygirlik yarış araçları kullanılabildiği için tek araç belirlemeyi uygun gördüm, aracımız Cusco Dunlop Impreza olsun modifiyenizi yapın zamanları görelim

Yanlız premium olan cusco dunlop modifiye ile 386 hp oluyor ama 4X4, standart olan eski model ise 399 hp oluyor online galeride satılıyor ama 4X4 değil

Ayrıca Indy pistinde 700 beygirlik yol araçları kullanacağız, burada yine nissan R390 favori

Arda ben baktimda bugün indy pistinde ilk 10'un galiba sekiziydi nsx lm road car ile derece yapmış aracı aradım ne 2.el ne galeride nede cevrimicinde yok tüm listeyimi kasalım yoksa sadece kendi aramızdami.

• quote:

Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

Premium olmayanı mı kullanacağız Arda? yoksa kendi istediğimizi mi tam olarak anlayamadım. Ben 908 HDI Le mans aracıyla zaman yaptım bu impreza ile daha kötü zaman yaparsam zamanım görünür mü acaba?

Premium veya std hangisini istersen kullan ama zamanın görünmeyecek, yaptığın dereceyi buraya yazarsın takip ederiz, timetrial 2 hafta sürecek ilk hafta cusco impreza ikinci hafta da lemans araçlarıyla yaparız

şimdi baktım standart cusco impreza ile geçebilirsin yaptığın dereceyi dene bakalım

@AYIBOGAN

Indy pistinde istediğin aracı kullan ben Mclaren F1 ile denedim 52 saniye şimdilik sonra nsx veya r390 denerim, ring de ilk hafta kendi aramızda cusco impreza ile yapacağız ikinci hafta lemans araçlarıyla genel sıralamaya kasarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 23 Haziran 2011; 16:33:50 >

• arda abi 8.30.419 attım. bakalım kim geliştiricek ben standart la attım turu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt35

arda abi 8.30.419 attım. bakalım kim geliştiricek ben standart la attım turu

Çok iyi derece dediğin gibi standart olan daha iyiymiş ben yenisiyle 8.40 ın altına inerim ama 8.30 imkansız gibi, yani standart kullanacağız
  • Dün akşamki yarışlarda benim direksiyon pert oldu, bugün birkaç yere baktım direksiyon bulamadım bulana kadar derece yapamayacağım
  • quote:

Dün akşamki yarışlarda benim direksiyon pert oldu, bugün birkaç yere baktım direksiyon bulamadım bulana kadar derece yapamayacağım

• quote:

Dün akşamki yarışlarda benim direksiyon pert oldu, bugün birkaç yere baktım direksiyon bulamadım bulana kadar derece yapamayacağım

abi geçmiş olsun noldu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt35

quote:

abi geçmiş olsun noldu yaw

Direksiyonun göbeği kırıldı çalışıyor ama kullanmak mümkün değil sökebilirsem yapmaya çalışacağım, modeli logitech df-ex aslında çok sağlam yapmışlar 3 yıldır kullanıyordum hatta bozmaya çalışıyordum birşey olmuyordu, DF-GT buldum ama çok pahalı 270 tl olmuş, olmazsa ps3 uyumlu dandirik markalardan birini alacağım
  • Ring yarışı hileciler yüzünden iptal edilmiş, tamda direksiyonu tamie etmiştim, indy ile devam edelim elinde Nissan R390 olmayan profilimden ödünç alabilir
  • subaruyla 8,30 peugeotla da 7.47 atmıştım en son. derecelerım bunlardı. ben o indiye bi alıaşamadım yaw nedense
  • Nissan R390 ve NSX LM' e full modifiye yapıp paylaşıma açtım, ödünç alınca modifiye yapılamıyormuş
  • Nihayet yeni yarışlar geldi SS5 pistinde yine nissan R390 favori, suzuka doğuda nascar yapacağız ama yine hile kullanıp derece yapmışlar sanki yaptıkları belli olmuyormuş gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.