Şimdi Ara

GT540M Varsayılan ekran kartı olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heko61 -- 10 Şubat 2012; 23:23:50 >

• Çift ekran kartı olan bilgisayarlarda sık sık yaşnana bir sorun. Bu genelde sürücü yükleme sorunundan kaynaklanıyor. Ben bu sorunu şu şekilde çözmüştüm. Bilgisayara sistem kurunca önce tüm işletim sistemi güncelleştirmelerini yüklüyorum. Bu sırada intel in tümleşik ekran kartını da kendi tanımış oluyor. Daha sonra üzerine Nvidia'nın sürücüsünü yükleyince ikisi birlikte sorunsuz çalışıyor. Bir de bunu deneyin.
  • aynı sorunla karşılastık arkadaşın laptopda pes11 için

çözüm Denetim masası Nvidia kontrol panel ordan programı yada oyunu secip yuksek tanımlı grafık kartı ile calıstırı secın oldu bıttı yada otomatik den herzaman Nvidia kullan ı secin yine düzelir suan o pc yi kullanmadıgım için isimlerini ve yerlerini karıstırmıs olabılırım ama sorunun cozumu bu
  • ben nvidia yı varsayılan yapamadm bi türlü her defasında varsayılan olarak ayarlıorm fakat oyunu bi sonraki acmamda varsayılan yine entegre grafik kartı oluo
    nvidia kontrol panelden yapılan ayarlar diger bütün oyunlarda yaramıstı ama peste neden olmadı anlamadm:s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.