Şimdi Ara

GT5ciler! Birleşelim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.benim aklımda bir fikir var. aslında paylaşmayı uzun zamandır düşünüyordum. diyorum ki gt5 oyuncuları olarak birleşelim. etkinlikler yapalım. haftasonları yada haftanın bi günü gün saat belirleyip bebeklerimizi kapıştıralım hem etkinlik olur, oyun hakkında muhabbet ederiz hemde eğlenmiş oluruz. takım olarak birbirimize araç yardımı yaparız vs vs...

gelmek isteyen arakdaşlar olursa bir liste yapacağım. gün belirleyip oyunda buluşuruz
    muhabbet için headset olursa iyi olur. muhabbet etmiş eğlenmiş oluruz.

katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi oyunlar

Liste:
    1 - dolmaci (psn: DoLmaJi)
    2 - BlackFire248 (psn: NecromanCeR248)
    3 - Coimbra (psn: Coimbra93)
    4 - dodo61 (psn: VanQuisher(61 ))
    5 - route666 (psn: yerin7kat6)
    6 - NightGuardian (psn: nightguardian96)

Yavaş yavaş çoğalıyoruz arakdaşlar.

Gruptaki arkadaşlar gelişmeler için burayı takip ederlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolmacı -- 9 Temmuz 2011; 1:30:41 >

• İyi Fikir aslinda beni yazabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackFire248

İyi Fikir aslinda beni yazabilirsin .
    benide yaz Psn:Coimbra93
    ama ben daha acemiyim ve şu lanet olası ilk lisansın son yarışını bir türlü geçemiyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

ama ben daha acemiyim ve şu lanet olası ilk lisansın son yarışını bir türlü geçemiyorum :S

farketmez dostum elimizden geleni yaparız. sonuçta herkes bilerek gelmio dünyaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolmacı

quote:

farketmez dostum elimizden geleni yaparız. sonuçta herkes bilerek gelmio dünyaya :)

Alıntıları Göster
    liste yaptım arkadaşlar hadi bakalım :)
  • quote:

liste yaptım arkadaşlar hadi bakalım :)

Alıntıları Göster
    Benim Psn nin N harfi kücük harf olarak Gözükmüş Psn i NecromanCeR248 olarak gözükmüş değiştirebilirmisin.
  • quote:

Benim Psn nin N harfi kücük harf olarak Gözükmüş Psn i NecromanCeR248 olarak gözükmüş değiştirebilirmisin.

tamam düzelttim
  • quote:

quote:

tamam düzelttim

Alıntıları Göster
    VanQuisher(61 ) benide yazabilrsiniz elmden geldigince katılmaya calısırım bu arada 61 den sonra bir bosluk var onu duzeltebiliomuyum acaba onuda sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo61

VanQuisher(61 ) benide yazabilrsiniz elmden geldigince katılmaya calısırım bu arada 61 den sonra bir bosluk var onu duzeltebiliomuyum acaba onuda sormak istedim

ekledim seni de listeye ama düzeltilebiliyor mu bilmiyorum
  • quote:

quote:

ekledim seni de listeye ama düzeltilebiliyor mu bilmiyorum

Alıntıları Göster
    bu haftasonu için ilk buluşma tarihi ve saatini ayarlayacağım. cumartesi yada pazar akşamlarınız boşmu arkadaşlar? birine ayar yapıcam bakalım. bu arada headset varmı herkesde?

• quote:

bu haftasonu için ilk buluşma tarihi ve saatini ayarlayacağım. cumartesi yada pazar akşamlarınız boşmu arkadaşlar? birine ayar yapıcam bakalım. bu arada headset varmı herkesde?

ben belki gelemiyebilirim ama ertesi hafta banko gelirim
  • quote:

quote:

tamamdır. daha tarih saat belirlenmedi zaten. belirlenince yukarıya yazıcam.

Bu arada heatsetleriniz varmı arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

tamamdır. daha tarih saat belirlenmedi zaten. belirlenince yukarıya yazıcam.

Bu arada heatsetleriniz varmı arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Headsetim yok paar aksmaı olsa cok daha iyi olur cmt gece dısarda oluyorum genelde ..

• quote:

Headsetim yok paar aksmaı olsa cok daha iyi olur cmt gece dısarda oluyorum genelde ..

Alıntıları Göster
    arakdaşlar headset ayarlarsanız iyi olur. benimde yok da haftasonuna kadar alıyorum. muhabbet olur diye diyorum.
  • quote:

arakdaşlar headset ayarlarsanız iyi olur. benimde yok da haftasonuna kadar alıyorum. muhabbet olur diye diyorum.

Alıntıları Göster
    benim yok ne yazık ki headsetim..
  • quote:

benim yok ne yazık ki headsetim..

Alıntıları Göster
    Headsetim varda biraz arizali sesleri garib yolluyo ama idare ediyor.
  • quote:

Headsetim varda biraz arizali sesleri garib yolluyo ama idare ediyor.

Alıntıları Göster
    tamam arakdaşlar. akşam saatlerine ayarlayacağım. sizce cumartesi mi pazar mı? farketmiyorsa farketmez diyin ona göre ayarlicam.

Bu arada yeni üye gelmiyor artık neden acaba
  • quote:

tamam arakdaşlar. akşam saatlerine ayarlayacağım. sizce cumartesi mi pazar mı? farketmiyorsa farketmez diyin ona göre ayarlicam.

Bu arada yeni üye gelmiyor artık neden acaba

Alıntıları Göster
    cevap veren yok galiba arkadaşlar?
  • quote:

cevap veren yok galiba arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    bu akşam yarış varsa beni ekleyebilirsin. nazi almanlarla, egoist amerikanlarla ve kıskanç dubaililerle yarışmaktan sıkıntı geldi. gerçi türklerde çok kuralcı arkadaş. bütün yol yardımları kapalı, çarpınca hem hasar hemde süre cezası var. rahatça yarışamadıktan sonra ne anlamı var..

bu arada başlığı 'gt5 online yarışçıları grubu' gibi birşeyler olarak değişsen daha anlaşılır olur bence

psn: yerin7kat6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 7 Temmuz 2011; 21:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrth87

bu akşam yarış varsa beni ekleyebilirsin. nazi almanlarla, egoist amerikanlarla ve kıskanç dubaililerle yarışmaktan sıkıntı geldi. gerçi türklerde çok kuralcı arkadaş. bütün yol yardımları kapalı, çarpınca hem hasar hemde süre cezası var. rahatça yarışamadıktan sonra ne anlamı var..

bu arada başlığı 'gt5 online yarışçıları grubu' gibi birşeyler olarak değişsen daha anlaşılır olur bence

psn: yerin7kat6

Alıntıları Göster
    Mümkünse Cuma aksami apabiliriz büyük ihtimal evde olmicam Cumartesi Pazar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.