Şimdi Ara

GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin .. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
22.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babaya bak helal olsun. Aslında bu araba yarışlarını projeksiyon dan oynamak en doğrusu biz küçücük 42-47 inç lcd lerde oynuyoruz ondan sonra da kokpit kamerasından sürüş açısı çok kötü oynanmıyor diyoruz. Projeksiyonun dev gibi görüntüsünde bakınca kokpit kamerasından yola çok iyi hakim olunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Babaya bak helal olsun. Aslında bu araba yarışlarını projeksiyon dan oynamak en doğrusu biz küçücük 42-47 inç lcd lerde oynuyoruz ondan sonra da kokpit kamerasından sürüş açısı çok kötü oynanmıyor diyoruz. Projeksiyonun dev gibi görüntüsünde bakınca kokpit kamerasından yola çok iyi hakim olunabiliyor.

İlker aynen dedigin gibi buyuk ekranda kontrol cok daha iyi oluyor, birde direksiyonu yakina koydum icinde gibi hissediyosun super oluyo.. Yeriniz musaitse film ve oyun icin en iyisi projektor bence.. Bu arada ali kardes prdali dun sabitleyememistim simdi cozdum olayi, alttan demir cubukla sabitlemek lazimmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahist

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Babaya bak helal olsun. Aslında bu araba yarışlarını projeksiyon dan oynamak en doğrusu biz küçücük 42-47 inç lcd lerde oynuyoruz ondan sonra da kokpit kamerasından sürüş açısı çok kötü oynanmıyor diyoruz. Projeksiyonun dev gibi görüntüsünde bakınca kokpit kamerasından yola çok iyi hakim olunabiliyor.

İlker aynen dedigin gibi buyuk ekranda kontrol cok daha iyi oluyor, birde direksiyonu yakina koydum icinde gibi hissediyosun super oluyo.. Yeriniz musaitse film ve oyun icin en iyisi projektor bence.. Bu arada ali kardes prdali dun sabitleyememistim simdi cozdum olayi, alttan demir cubukla sabitlemek lazimmis :)

abdullah kardeşim ben buraya yazdım sabitliycen pedal takımını alttan yalnız çok sıkma ben onu diyordum sana 2-3 diş döndürdünmü yeter

• Herkes direksiyonu koyacak yer bulmuş koltuk arıyor bende koltuk var direksiyonu koyacak yer yok

GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KZ23

Herkes direksiyonu koyacak yer bulmuş koltuk arıyor bende koltuk var direksiyonu koyacak yer yok

monitörün çok yukarda , boynun için iyi değil
  • 3D deneyın gerısı hıkaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: KZ23

Herkes direksiyonu koyacak yer bulmuş koltuk arıyor bende koltuk var direksiyonu koyacak yer yok

monitörün çok yukarda , boynun için iyi değil

Koltukta oynarken sallanan tipte olduğundan yatar pozisyona alıyorum yatağın tahtasına dayayarak pek sorun olmuyor :))

• Bu oyunu online oynayanlar varsa bana haber verebilir mi beraber oynarız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbey10

Bu oyunu online oynayanlar varsa bana haber verebilir mi beraber oynarız ?

ana konuyu takip etseydin haberin olabilirdi..
    cuma gecesi 1 de bi etkinliğimiz olacak katılmak istersen ulaş bana..

hocam koltuk süper olmuş da o monitör yüksekte kalır her ne kadar ayarlasanda görüntü bozulmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 22 Aralık 2011; 23:17:30 >
  • Resim gösteremicem ama odamın bir bölümünde geniş ekran televizyon var ve g27 takılı ek olarak annemdende puf bir koltuk aldırdım kendimi arabada gibi hissediyorum.
  • Arkadaşlar Playseats + Logitech G25 setimi satmaktayım ilana buradan :http://forum.donanimhaber.com/m_75763755/tm.htm bakabilirsiniz.İlgilenen arkadaşlar PM den iletişime gecebiliriz herkese bol GT'li günler :)
  • 42" Panasonic plazma tv + 5.1 surround ses sistemi + 500 gb super slim ps3 + Logitech G27 + Wheel stand pro

• Arkadaşlar ben yeni başladım da. Online oynamayı tam çözemedim. Şimdi odalara katılıyorum ama sadece serbest surus yapabiliyorum yarıs nasıl baslıyor. Daha online yarışamadım
  • Philips 32 inç TV,PS3 Slim 320 GB ve joystick
  • Arkadaşlar Wheel stand pro gibi G27 direksiyonumu koyabileceğim bir stand ı nereden alabilirim?
  • Playseat,fanatec.

GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin .. GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin ..

• Bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılmıyor. Alanlar hep yurtdışından almış olmalı. Bende almayı düşünüyorum.

•  GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin ..

bende 2 yılı aşkın gt5 i oynuyorum bıkmadan usanmadan 2 kez bitirdim ama playseat yarış koltuğumu yeni alabildim ilk dfgt ile masa koltukla basladım 2 ay sonra g27 aldım ama gene masa koltuğa mahkum kaldım :) bel agrısı vs yüzünden zevk alınmıyor dreksiyondan boyumda biraz uzu. 2 hafta önce sahibindende aksesuar bölümünü gezerken herzamanki gibi :) burak beyden satın aldım bu koltuk setini kendisi gerçek hayatta co pilot olduğunu söyledi koltuğu kullanmadığı için şanslı sayıyorum kendimi bana gönderdi iş yerime kadar sağolsun çok fark var playseat tipi koltuklarla oynamanın masa sandalyeye göre kendimi gerçekten yarış aracında oturuyomuş hissi alıyorum . aslımda x360 da vardı bende forza da çok iyi oyun ama g27 uyumlu olmadığı için sattım . bu fanatec marka dreksiyonlarda mukemmele benziyor hem ps3 hem x360 uyumlu ama çok pahallı pedal dreksiyon vites ayrı ayrı 1500 tl ye geliyor ts500 gibi onda viteste yok anlamadım ama ben suan gt6 yı bekliyorum ps4 ü bekliyorum sizin gibi hepinize iyi oyunlar

• Benim eleman da bu
  • ben gamepad ile
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.