Şimdi Ara

GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin .. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
22.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin ..

ABİM SAĞOLSUN (o kendini bilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 6 Aralık 2011; 8:04:52 >
  • Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldumda resim nasıl ekleyebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahist

Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldumda resim nasıl ekleyebilirim ?

konu yazmak için tıkladığında pencerenin altında solda resim yükle butonu var onu tıkla eklersin
  • Benim sistemde bu arkadaşlar, projektör var odada ama direksiyonu sabitleyemediğim için böyle idare ediyorum :)

•  GT5i nasıl bir donanımla oynuyorsunuz ? Hedef 100 SS ! Herkes eklesin ..

en zor günlerimde anca bu kadarını yapabildim allah herkkesin gönlüne göre versin...
  • kuzey direksiyon çok yukarda rahatsız etmiyormu .
    klavye taplasına monte et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

kuzey direksiyon çok yukarda rahatsız etmiyormu .

birol rahatsız ediyor ama.. klavye yerine benim bilader ayaklarını uzatarak oyun oynadıgı için keyfine düşkündür biraz sol tarafa ara ara monitörü alıyoz fps trzı oyunlarda şimdilik böyle idare ediyom bakalım ama en kısa zamanda bi tane direksyon seti alcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

kuzey direksiyon çok yukarda rahatsız etmiyormu .

birol rahatsız ediyor ama.. klavye yerine benim bilader ayaklarını uzatarak oyun oynadıgı için keyfine düşkündür biraz sol tarafa ara ara monitörü alıyoz fps trzı oyunlarda şimdilik böyle idare ediyom bakalım ama en kısa zamanda bi tane direksyon seti alcam...

kuzey merhaba ben ali abin yani morikante sendede benim gibi G27 var bende g 27 için özel bir stand getirdim polonyadan kilom olduğu için kullanamıyorum yukarda resmini koydum alacağın zaman istersen sana düşük fiata veririm yepyeni aldığım gibi duruyor150-tl gibi markası whell stand pro

• Ali bey merhaba, bende bundan arıyodum ama satan biyer bulamadım bi türlü. standı satıyorsanız eğer almak istiyorum..
  • inşallah ali abi.. almaya karar verince seninle görüşürüm eger satılmazsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 8 Aralık 2011; 17:57:50 >
  • quote:

Ali bey merhaba, bende bundan arıyodum ama satan biyer bulamadım bi türlü. standı satıyorsanız eğer almak istiyorum..

satıyorum irtibata geçelim istanbuldaysan elden getirir teslim ederim 150 tl pazarlık yok hiç kullanmadım kilolu olduğumdan ayaklarımda ağrıdığından kullanamadım
    bende polonyadan 225 tl ye getirtmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Ali bey merhaba, bende bundan arıyodum ama satan biyer bulamadım bi türlü. standı satıyorsanız eğer almak istiyorum..

satıyorum irtibata geçelim istanbuldaysan elden getirir teslim ederim 150 tl pazarlık yok hiç kullanmadım kilolu olduğumdan ayaklarımda ağrıdığından kullanamadım

İstanbuldayım, okmeydanında.. Ne zaman getirirsen alabilirim. Özelden msj atamadım, sen telefonunu yazarmısın bana, haberleşelim..
  • quote:

quote:

quote:

İstanbuldayım, okmeydanında.. Ne zaman getirirsen alabilirim. Özelden msj atamadım, sen telefonunu yazarmısın bana, haberleşelim..

özel mesajdan sana telefon numaramı yazdım abdullah arkadaşım ararsın beni

• güle güle kullan abdullah kardeşim
  • quote:

güle güle kullan abdullah kardeşim

Sağolasın ali kardeş, akşam eve gidip hemen kurup denemesini yapıcam, resim eklerim..
  • quote:

quote:

Sağolasın ali kardeş, akşam eve gidip hemen kurup denemesini yapıcam, resim eklerim..

Güle güle kullan kardeşim hem senin hem bu arkadaşın işi görülmüş oldu.
  • quote:

quote:

abdullah dediğim gibi pedal takımını vidalarken çok sıkma plastiği kaldırırsın yada yanlarına baskı yapsın diye 2 küçük tahta takoz koy küp şeklinde
    vites takımını vidaladıktan sonra istersen yaylı kıstırıcıların başlarını sök boşta kalacakları için ses yapabilir fazlada sorun olmaz gerçi
    kurduktan sonra resim koy bakıyım
    ha birde ben 4 tane kelepçe koydum kalınlardan kabloyu ve adaptörüde belki direğe sabitlersin diye adamlar 2 tane minik kelepçe koymuşlardı
    fazla bir montajı yok hepsi hazır vites aparatınıda takıp getirdim sana sende direksiyonu vitesi pedalı vidalayacan o kadar
    hayırlı sürüşler.

• quote:

quote:

quote:

abdullah dediğim gibi pedal takımını vidalarken çok sıkma plastiği kaldırırsın yada yanlarına baskı yapsın diye 2 küçük tahta takoz koy küp şeklinde
    vites takımını vidaladıktan sonra istersen yaylı kıstırıcıların başlarını sök boşta kalacakları için ses yapabilir fazlada sorun olmaz gerçi
    ha birde ben 4 tane kelepçe koydum kalınlardan kabloyu ve adaptörüde belki direğe sabitlersin diye adamlar 2 tane minik kelepçe koymuşlardı
    fazla bir montajı yok hepsi hazır vites aparatınıda takıp getirdim sana sende direksiyonu vitesi pedalı vidalayacan o kadar
    hayırlı sürüşler.

Sağol ali kardeş, walla kurdum kolay bi şekilde. Şu anda babam oynuyo kaldıramıyorum resimlerdede gözüktüğü gibi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı sürüşler.

Sağol ali kardeş, walla kurdum kolay bi şekilde. Şu anda babam oynuyo kaldıramıyorum resimlerdede gözüktüğü gibi :)

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahist -- 9 Aralık 2011; 23:32:37 >

• oo bak projeksiyonlada süper olmuş valla baban zeki beylede tanıştım
    tekrar hayırlı günlerde kullan keyifli sürmeler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.