Şimdi Ara

GT6 - Vatan Bilgisayar Kaosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • verdikleri gönderi takip nosu ile baktığımda ilçedeki şubeye gelmiş dağıtılmak üzere yola çıkmış bugün geliyor bi aksilik olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan_Son -- 21 Aralık 2013; 10:35:30 >
  • Bugün saat 15.30 a kadar bekledim gelmedi bende kargo şubesine gittim elden aldım nihayet zor da olsa elime ulaştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem geç oldu hem de güç oldu, vatan sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Hem geç oldu hem de güç oldu, vatan sağolsun

Nasıl iade ettiniz acaba? Oyun bugün geldi, kutuyu bir açtım disk çift katmanlı. Benim ps3 çift katman disk özürlü. Yarım saatte anca okudu diski.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-One

quote:

Nasıl iade ettiniz acaba? Oyun bugün geldi, kutuyu bir açtım disk çift katmanlı. Benim ps3 çift katman disk özürlü. Yarım saatte anca okudu diski.

Jelatini açtıysan iade almazlar, ön sipariş kutusu önemli değil ben de açmıştım onu, oyun ilerledikçe pistleri diske kaydediyor ama olmazsa ikinci el satarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No-One

quote:

Jelatini açtıysan iade almazlar, ön sipariş kutusu önemli değil ben de açmıştım onu, oyun ilerledikçe pistleri diske kaydediyor ama olmazsa ikinci el satarsın

Diski PS3 açılışında okumuyor, sonradan kaydetmesi önemli değil benim için. Neyse idare edeceğiz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozkan_Son

Bugün saat 15.30 a kadar bekledim gelmedi bende kargo şubesine gittim elden aldım nihayet zor da olsa elime ulaştı.

Cumartesi gündüz gelmiş eve, babam almış. Ben daha yeni bakabildim, standart versiyon yollamışlar da geri vermeyeceğim. Alırken standart olduğunu tahmin etmiştim, 121 TL'ye yıldönümü versiyonu satmazlardı

%200 bonusla oynamak için bekleyeceğim 4-5 gün, bir de ordan gecikme yaşayacağım
  • Iade ettigim oyunu göndermişler ;) jelatinini acmadım iade edebilirmiyim bunu dün elime ulaştı psn de almıştım oyunu ;) bu anlamsız kaldı elimde ama kutusu da dursun istiyorum aslında seviyorum kutulu oyunu kafam karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Iade ettigim oyunu göndermişler ;) jelatinini acmadım iade edebilirmiyim bunu dün elime ulaştı psn de almıştım oyunu ;) bu anlamsız kaldı elimde ama kutusu da dursun istiyorum aslında seviyorum kutulu oyunu kafam karıştı

Hocam müşteri hizmetleri ile görüşmemde oyunun iade edilecegi ve ücretin karta geri verilecegi söylenmişti. 2 gün önce oyun banada geldi . kutuyu ellemeden kargo ile geriye gönderdim. Bu Vatan bilgisayara ne desem az. Bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.