Bildirim
Gt70 2od(1763) klavye aydınlatma (Yardım)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı parçayı geçenlerde ben de kırmıştım. Geçici olarak elektrik bandıyla sabitlemiştim, hala kullanıyorum sorun yok. Bilgisayar teknik servislerinde şansını deneyebilirsin. -
Evet teknik servislere uğra sor bende bilmiyorum.
uplansın :D
Cevaplar için sağolun, Antalya'dayım bulunduğum yere en yakın teknik servis 50 km uzaklıkta ve çalışıyorum, bana internetten aliexpress gibi sitelerden lazım, aradım baya bi ama bulamadım
Tam olarak nasıl yaptın, ben yaptım çalışmadı aydınlatma.Flex kablo pinlerin altına mı gelecek yoksa üstüne mi? Bir iki denedim olmayınca kısa devre yaptırırım diye bıraktım.
Flex'i pinlerin üstünde olacak şekilde ileriye doğru SDCARD1 yazan yere doğru itin. Flex kablonun iletken aralıklarıyla pinler temas etmeli. Sonrasında flexin üstüne bastırması için katlanmış bir peçete parçası koyarak elektrik bantıyla bantlayabilirsin. -
Sağolun hocam eve gidince bi deneyeyim tekrar
Ne demek hocam. Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. -
Yanlış anlaşılmak kesinlikle istemem ancak zor bulunacak bir parça, geçmiş olsun. Belirli bir standardı da olmadığı için teknik servislere sorun tabi, ancak muhtemelen birşeyler uydurmaya çalışacaklardır sadece.
Bantla bir deneyeyim idareten.
Bakacağız artık parçayı bulursam yazarım buraya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X