inceledim ama 740 oyun fpslerinde de önde iyi incelemelisin bence
quote:
Orijinalden alıntı: kapheros
inceledim ama 740 oyun fpslerinde de önde iyi incelemelisin bence
Alıntıları Göster
En basitinden ; bf3, mwf3 gibi oyunlara bakıp karşılaştırma yapabilirsin. Ayrıca bu kart gt640m in güncellenmiş halidir, randıman babında o kadar da yüksek bir değere sahip değil.
aldığı ürünün seri numarası nı verebilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
En basitinden ; bf3, mwf3 gibi oyunlara bakıp karşılaştırma yapabilirsin. Ayrıca bu kart gt640m in güncellenmiş halidir, randıman babında o kadar da yüksek bir değere sahip değil.
645M hangi kartın güncellenmişi sipahi bey?
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Kurzweil
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Gold ile görüşebilen var mı? İnternet üzerinden o modeli sipariş verirsek 740 lı mı gelecek?
quote:
Orijinalden alıntı: taran1tula
Gold ile görüşebilen var mı? İnternet üzerinden o modeli sipariş verirsek 740 lı mı gelecek?
Alıntıları Göster
Dikkat ettim de ekran kartı 740m olan z500 bus with 64 bit olarak gözüküyor. 128 bit olması gerekmez miydi? Notebookcheck'de 740m sadece 128 bit var gösteriliyor.
Bir de 64 bit 740 mı iyidir yoksa 128 bit 645 mi?
quote:
Orijinalden alıntı: mellow83
Dikkat ettim de ekran kartı 740m olan z500 bus with 64 bit olarak gözüküyor. 128 bit olması gerekmez miydi? Notebookcheck'de 740m sadece 128 bit var gösteriliyor.
Bir de 64 bit 740 mı iyidir yoksa 128 bit 645 mi?
Alıntıları Göster
bende gold da baktım ama 645 vardı pc depodan sipariş verdim yarın yola çıkıyor
quote:
Hocam pc elinize ulaşınca bizim konuda ki fps değerlerini göz önüne alarak oyunlarda test yapabilirmisiniz 740M' in performansını görmemiz açısından?
quote:
64 bit mi yoksa 128 bit mi ekran kartı? Çünkü ben 740m aldım golddan ama 64bit çıktı. Pişmanım.
quote:
Orijinalden alıntı: mellow83
quote:
64 bit mi yoksa 128 bit mi ekran kartı? Çünkü ben 740m aldım golddan ama 64bit çıktı. Pişmanım.
Alıntıları Göster
ürün büyük ihtimalle yarın ulaşır elime fredoos aldım 1 300 e geldi çok uygun umarım sorunsuz gelir metro 2033 ve crysis 3 var elimde hafta sonu fps değerlerini iletirim size . Bende o kadar araştırdım fiyat konusunda ya z500 ya da asus 56cb alınabilir başka alternatif bulamadım beklemekte istemedim aldım
quote:
ürün büyük ihtimalle yarın ulaşır elime fredoos aldım 1 300 e geldi çok uygun umarım sorunsuz gelir metro 2033 ve crysis 3 var elimde hafta sonu fps değerlerini iletirim size . Bende o kadar araştırdım fiyat konusunda ya z500 ya da asus 56cb alınabilir başka alternatif bulamadım beklemekte istemedim aldım
Alıntıları Göster
pc elime ulaştı win 7 kurdum fps değeri olarak metro last ı kurdum high ayarda ortalama 40 fps ile oynyorum memnunum ısınma problemi yok 3-4 saat oynadım oyunu çünkü