Şimdi Ara

Gt750m Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell Inspiron 7537 laptopum var çizim programlarında aşırı kasma ve league of legends oyununda ün düsük ayarlada bile 11fps e düşüyorum
    ekran kartı modelm gt750m 2gb ddr5
    Acaba olması gereken bu mu yoksa ekran kartında bir sıkıntı mı var varsa bunu nasıl öğrenebilirim

• bir fikri olan yok mu?
  • herakles48 H kullanıcısına yanıt
    Güç ayarlarından bilgisayarının yüksek performansta mı acaba?
  • baktım hem prizde hemde prizde değilken her şey en yüksekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herakles48 -- 2 Nisan 2016; 23:37:20 >
  • herakles48 H kullanıcısına yanıt
    Peki bilgisayarın oyunlarda Yüksek performanslı ekran kartını mı kulanıyor,yoksa intel ekran kartını mı bunu ayarlamak için Nvidia Denetim masasına girip 3d ayarlarının yönetilmesi yerinden genel ayarların altında Tercih edileni Nvidia olarak ayarla.

Sorunun yine devam ediyorsa Ekran kartını güncel değil ise en son ekran kartı sürücüsünü yükle güncel ise eskiye yönelik 4-5 tane ekran kartı sürücüsü indirip onları tek tek dene.

Sorun ekran kartında değil de başka bir donanımında ise veya oyun ve çizim programlarını kullanırsan bilgisayarının arka planında başka bir windows uygulaması sistem kaynaklarını tüketiyorsa onu testip edip kapatmak gerek. Genelde windows update ram canavarıdır. Görev Yöneticisini açıp hizmetler sekmesinden windows update'ı bulup üzerine sağ tıklayıp hizmeti durdur diyebilirsin.

Kolay Gelsin.
  • oyunu harici erkran kartı ile açtığına eminsen tozlanma olabilir, tozlanma yüzünden gtx760m ekran kartı ile medieval 2 total war oynayamaz hale geldiğimi bilirim
  • Yüksek performanslı ekran kartıyla açıyorum hatta bir keresinde inteli devre dışı bırakıp tekrar denedim pc nin bulunduğu ortam tozlu değil anakartıda 1 yıl önce değişmişti toz olacağını pek sanmıyorum uygulama açıkken tüm gücü ekran kartı kullanıyor :( Laptopun garantisi daha bitmedi 4 kere servise gönderdim 2 kere daha gönderip para iadesi almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Performans Düsuklüğü
    4 yıl önce açıldı
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.