Herkese merhabalar bu forumda ki ilk makalem. Bana yüksek performanslı oyun notebook'u almama sebep verdiği için MSI'ya teşekkür etmek istiyorum çünkü daha öncesinde oyun notebook'u alma ve almama arasında tereddütlerim vardı. Fikrimi değiştiren temel neden mekanik klavye dizaynı oldu.
Oyun oynasam da oynamasam da mekanik klavye ile yazmayı tercih ederim. Mekanik klavyenin doğru ve hızlı yazma becerimi arttırdığına inanıyorum. Aslında fikrimi değiştiren ve beni notebook almaya ikna eden yegane etken MSI GT80 oyun notebook'unun mekanik klavye ile piyasaya sürülmesi idi. Bu makalede ürünün güçlü yanlarını göstererek daha çok insanı klube katılmaya ikna etmek istedim.
Mekanik klavye bir çok fonksiyon ile karşımıza çıkmakta. Size düşen sadece size en uygun olan seçeneği seçip mekanik klavyenin tadını çıkarmak.
MSI GT80 Titan SLI yüksek klik seslerini sevmeyen insanlar için Cherry MX Brown fonksiyonu ile dizayn edilmiştir ama klavye sesinden hoşlanacağınıza eminim. Bu fonksiyon rahat bir denge oluşturmak için oldukça başarılı. Güzel seçim MSI !
Cherry MX brown'un avantajı isteğinize göre tuşları değiştirip sadece size özel ve hayal ettiğiniz gibi bir tuş takımı oluşturmanıza imkan sağlamasıdır. Bazı tuş takımları oldukça pahalı olsada hayallerinizde ki tuş takımını oluşturmak ve orjinal olabilmek için göze alınabilecek bir fedakarlık.
Siyah tuş takımına pek uymasada bu metal tuşlara bayılıyorum. Metal tuş takımları oyuncuların kolayca eskittiği tuşlar için oldukça iyi bir seçenek sağlam ve dayanıklı – WASD & ESC.
MSI GT80 kırmızı led ışıklandırmaya sahip. Bu oldukça şık gözükmekle birlikte karanlık alanlarda da oldukça kullanışlı. Işıklandırma laptop'u her zaman savaşa göndermek için hazır gösteriyor!
GT80 Tİtan SLI, Steelsreies Engine 3 ile birlikte gelmekte. Bilgisayar oynadığınızda herkes bilir ki sizin silahınız gibidir. The Steelseries Engine 3 burada Cherry MS brown fonksiyonu ile size mekanik klavyenizi yani silahınızı daha iyi kontrol etme imkanı sunar. Şöyle düşünün oldukça şık ışıklanıdırmasıyla silahlarınızı donanıyor, klavyenizi macro kullanarak bir çok tuşla yapılacak işi tek tuşa indirerek yüksek teknolojili bir savaş silahına dönüştürebilirsiniz.
Burada da gördüğünüz üzere oyun oynamayı ciddiye alıyorsanız mekanik klavye almanız için geçerli ve sağlam sebepleriniz var.
Bu arada MSI'ın yeni çıkacak modelleri için bir kaç resim buldum. Resimler ileride çıkacak modeller için bir kaç ipucu vermekte.
Umarım yeni çıkacak ürünlerden bana yeni öneriler yaparsınız:
1. RGB Klavye Aydınlatması! Kırmızının oyuncular için yeterli olduğunu biliyorum ama da çok özelleştirilmesi ve SSE3'ün Game Sese özelliğinin olmasını isterim.
2. Oyunları özelleştirmek için daha çok programlanabilen tuşlar ve özelleştirilebilen oyun deneyimine yetişebilmek için.
Eğer yeni jenerasyon ürünler bu özellikleri arttırırlarsa GT-80'nimin yerini alacakları kesin. xDDD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme