Şimdi Ara

Gt840m vs r7 m260

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar nakit problemim nedeniyle bekodan taksitle bilgisayar almaya karar verdim.Git gel yasadigim 2 cihaz var

asus 12 gb ram i7 5500u ve gt840m

toshiba 8gb ram i7 5500u ve r7 m260

Az cok demeyelim bos gecmeyelim bu cihazlara bu paralar verilir mi demeyin bi bilgi verin el atin bisey diyin.

r7 m260 gpu-boss ta gordugum kadariyla 128 bit 2 gb vram e sahip 840m 64 gpu-boss r7 yi oneriyor.fakat forumlarda(bilincli bilincsiz) yapilan forumlarda r7 nin bf4 gta v gibi oyunlari oynatamiyacagini soyliyor alisdiris etmiyorum arkadasta r5 m230 lu cihaz var oynuyo baya baya ama camur attilar izi kaldi valla. tesekkurler tesekkurler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam siz siz olun sakın Toshiba firmasına bulaşmayın. Olur da servise işiniz düşerse samimi söylüyorum yandınız. Qosmio X870 model cihaza sahibim 6. sefer servise gönderdim ekran kartı sorunundan her seferinde servis formlarına başka şeyler yazıyorlar ve aynı arızadan 3 defa gönderilmiş olarak gözükmeyince şikayet etsenizde ilgilenmiyorlar. PM'den yazabilirsiniz ayrıntı için.

Onun haricinde Nvidia sürücü konusunda ve uzun vadede bence daha iyi durumda. Notebookcheck'ten oyunlardaki FPS testlerine bakabilirsiniz iki kartında. Şuan için 8 GB yeterli olsa da, fazladan 4 GB ram'de uzun vadede işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Missiere -- 15 Haziran 2015; 19:01:13 >
  • Asus sanırım k555 güzel pc bence alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.