Şimdi Ara

GTA 3 Menü sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, daha önceki formatta yani Windows 7 64 bit kullanıyodum ,herhangi bir sıkıntı çıkarmayan oyun şu anda yani Windows 8.1 64 bit'te aynı oyunu kurunca menü yazıları gözükmüyor. mouse'u salladığım da yazılar gözükmeye başlıyor görüntü geç geliyor falan sinir bozucu bir durum Bu arada uyumluluk modu ve yönetici olarak çalıştırdım sonuç yine aynı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost.666 -- 2 Ocak 2014; 21:25:03 >

• Ben de 8.1'de denedim sorun olmadı.
  • orjinal m oyun ben playstore'dan aldım , bu arada ekran kartın nvidia m? amd m?
  • Ghost.666 G kullanıcısına yanıt
    Orijinal değildi, kart nVidia.

Windows 8.1'de birçok kişi sorun yaşadığını söylüyor ancak ben hiçbirini yaşamadım. Tek yaşadığım sorun bazı programların (tarayıcı vs.) kendi kendine ses seviyesinin azalması oldu.
  • Hocam kaç gündür GTA serisi bitirdi beni GTA 4 aldım steam'dan complete paketini,seriali girdim daha sonra e-posta ve şifreyi girdiğimdewww.xbox.com/support hatası verdi,çözümü hiç bir yerde yok, daha doğrusu bulamadım diye nostalji olsun GTA 3 alıyım dedim , almaz olaydık pc de 8 tane oyun var ortalama, sadece GTA serisi sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost.666 -- 3 Ocak 2014; 23:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost.666

Arkadaşlar, daha önceki formatta yani Windows 7 64 bit kullanıyodum ,herhangi bir sıkıntı çıkarmayan oyun şu anda yani Windows 8.1 64 bit'te aynı oyunu kurunca menü yazıları gözükmüyor. mouse'u salladığım da yazılar gözükmeye başlıyor görüntü geç geliyor falan sinir bozucu bir durum Bu arada uyumluluk modu ve yönetici olarak çalıştırdım sonuç yine aynı!!

yıl olmus 2098 hala gta 3 dıyen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bypire

quote:

Arkadaşlar, daha önceki formatta yani Windows 7 64 bit kullanıyodum ,herhangi bir sıkıntı çıkarmayan oyun şu anda yani Windows 8.1 64 bit'te aynı oyunu kurunca menü yazıları gözükmüyor. mouse'u salladığım da yazılar gözükmeye başlıyor görüntü geç geliyor falan sinir bozucu bir durum Bu arada uyumluluk modu ve yönetici olarak çalıştırdım sonuç yine aynı!!

Yıl olmuş 2014 hâlâ yılı bilmiyenler var!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost.666 -- 4 Ocak 2014; 18:33:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bypire

quote:

Yıl olmuş 2014 hâlâ yılı bilmiyenler var!!!

sen gecen uzaylıların kacırdıgı da bızım devletın 20 mılyar dolara gerı aldıgı adam degılmısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Orijinal değildi, kart nVidia.

Windows 8.1'de birçok kişi sorun yaşadığını söylüyor ancak ben hiçbirini yaşamadım. Tek yaşadığım sorun bazı programların (tarayıcı vs.) kendi kendine ses seviyesinin azalması oldu.

senın sıstem yıne mı degıstı?

magara sıcaktı:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.