Şimdi Ara

GTA 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• fake bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alish_Alshel

fake bunlar

Neresi kake kardeşim rockstarcom dan aldım bu haberi
  • http://www.igniq.com/images/gta4_010705.jpg
    bu da mı değil

bazıları gta nın sitesinde yayınlanmış bunlar fake değil. özür dilerim hepsine bakmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 4 Haziran 2007; 13:45:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alish_Alshel

http://www.igniq.com/images/gta4_010705.jpg
    bu da mı değil

bazıları gta nın sitesinde yayınlanmış bunlar fake değil. özür dilerim hepsine bakmamıştım

eh bikaç tane var

• güzel çok güzel harika ssler. ve son olarak bu oyun vallahi billahım ( Allahım ) Üzerine yeminederimki. PC yede çıkacak diyorum. bana çıkmiycak felan dedikodularına inanmayın etmeyin diyorum. bu oyun PC ye çıkacak. Çünki rockstargames kendiside biliyorki bu oyunu pc ye çıkartmasalar nasıl bir oyuncu kitlesi kaybedeceğini ve ekomoni yönden zarara uğriycağını. yani eminolun arkadaşlar. içinizde çıkmiycak üzüntü felan olmasın. 2008 in mart veya ocak aylarında çıkacak. amaç Konsol aldırmak. başka bişi olamaz. adamlar GTA san andreas denen şeydede böle yapmıştılar. bu rockstargames çok havalara uçtu. GTA IV ü çıkardı diye. hiç üzülmüyorummm. Nedenmi. çünki bu oyunu insan gibi olmasada Eşk gibi çıkaracaklar. başka bişi demiyorum hadi bakalım Rockstargames&Rockstarnorth Hodri meydan benim iddaa mı kazanacak yoksa senin resmi açıklama yapmadan çekinip korkmanmı. alıştım bu tür oyunlarınaa artık. yemem yediremezseniz. önünüzde koskoca Saint srow denen bir oyun var. elbette bu oyunu en adi ve berbat oyun göstermek için. hem pc kullancılarının gözlerini GTA IV oyunuyla boyayıp gönlümüzü kazancaksınız. iddaa ediyorummm. bu oyun pc ye çıkacak

• GTA ile bir sürü ilgili konu var ordan takip edelim
    LOCKED plz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mj_dangerous

güzel çok güzel harika ssler. ve son olarak bu oyun vallahi billahım ( Allahım ) Üzerine yeminederimki. PC yede çıkacak diyorum. bana çıkmiycak felan dedikodularına inanmayın etmeyin diyorum. bu oyun PC ye çıkacak. Çünki rockstargames kendiside biliyorki bu oyunu pc ye çıkartmasalar nasıl bir oyuncu kitlesi kaybedeceğini ve ekomoni yönden zarara uğriycağını. yani eminolun arkadaşlar. içinizde çıkmiycak üzüntü felan olmasın. 2008 in mart veya ocak aylarında çıkacak. amaç Konsol aldırmak. başka bişi olamaz. adamlar GTA san andreas denen şeydede böle yapmıştılar. bu rockstargames çok havalara uçtu. GTA IV ü çıkardı diye. hiç üzülmüyorummm. Nedenmi. çünki bu oyunu insan gibi olmasada Eşk gibi çıkaracaklar. başka bişi demiyorum hadi bakalım Rockstargames&Rockstarnorth Hodri meydan benim iddaa mı kazanacak yoksa senin resmi açıklama yapmadan çekinip korkmanmı. alıştım bu tür oyunlarınaa artık. yemem yediremezseniz. önünüzde koskoca Saint srow denen bir oyun var. elbette bu oyunu en adi ve berbat oyun göstermek için. hem pc kullancılarının gözlerini GTA IV oyunuyla boyayıp gönlümüzü kazancaksınız. iddaa ediyorummm. bu oyun pc ye çıkacak

PC yede XBOX ada PS3ede çıkacakmış

• @shooterr_bobb tam olarak rockstar games resmi olarak çıkacağını söyledimi pc ye?
    Bunu bizde biliyoruz illa çıkacak.Ayrıca çıkmazsa GTA rakipleri bayram edecek.
  • ya bence mukemmel eger cıkarsa cok ii olur sabırsızlıkla bekliyorum
  • Arkadaslar video da asagıda
    Coming 10.16.07 yazıyor. 16. ay mı var ya
  • 10. ayın 16 sı
  • Pc de İnşallah çıkar.
  • güzele benziyo ama sonunda hayal kırıklığı olmaz inş .
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

@shooterr_bobb tam olarak rockstar games resmi olarak çıkacağını söyledimi pc ye?
    Bunu bizde biliyoruz illa çıkacak.Ayrıca çıkmazsa GTA rakipleri bayram edecek.

İlk XboX ve PS3 e çıkacak sonra Pc yeçıkacak Pc herhalde Ekimde XboX vePS3 Eylülde
  • shooterr_bobb arkadaşım bu resimler ve bu videdo bu forumda çok kez verildi ilk önce bi arama yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.