yok arkadaşım gerek kalmadı tekrar silip yüklemeye. tekrar 1. yamayı ardından 1.2 yamayı kurdum sorun halloldu. Türkçe yama kuruluydu tekrar ingilizce oldu sorun Türkçe yamadan dolayı kaynaklanıyormuş
Düzelmesine sevindim :)
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
quote:
Orjinalden alıntı: nero11
yok arkadaşım gerek kalmadı tekrar silip yüklemeye. tekrar 1. yamayı ardından 1.2 yamayı kurdum sorun halloldu. Türkçe yama kuruluydu tekrar ingilizce oldu sorun Türkçe yamadan dolayı kaynaklanıyormuş
teşekkürler uğraştığın için :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
quote:
teşekkürler uğraştığın için :)
Önemli değil.
ya kardeş aynı sorun bendede var arabayı alıyorum ne soran var ne arayan sen nasıl yaptın nasıl düzelttin ya bunu
Farklı bir crack uygulayarak düzeltebilirsiniz , bu bölümde garaj açılmaması , telefon çalmaması vb. sorunlar crackten kaynaklanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: dr.dRe`
İşte siz garaja doğru gitmeden önce , yani arabayı çaldıktan sonra Vlad arayacak , diyecek kirli araba getirme filan , sonra haritada araba yıkatma yeri belirecek , yıkatıp arabayı götüreceksiniz garaja ve görev tamamlanacak.
bende öyle yptım haritada görünüyo ztn bakarsan görrsün
Yıkatman gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme