Şimdi Ara

Gta 4 Araba Kaçırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha önce gta 4 ü kurdum oynadım ve çoğu bölümü geçtim. ama bu sefer trene binip araba kaçırmaya gittiğimiz bölümde arabayı kaçırıyorum boyatıyorum ancak sarı noktadaki garaja gittiğimde hiç birşey olmuyor. ben mi unuttum yoksa yanlış yaptığım bi yerler mi var? bir türlü o bölümü geçemedim. yardımcı olursanız sevinirim

• O aracı yıkatman lazım öyle hatırlıyorum sen boyatmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

O aracı yıkatman lazım öyle hatırlıyorum sen boyatmışsın

Evet arabayı boyatmayacaksınız , LJ'nin mekanına yakın olan yerde bir araba yıkatma yeri var , oradan arabayı yıkatıp götüreceksiniz garaja.
  • iyide araba yıkama ve boyama yeri aynı zaten. ayrıca tek nokta var öyle. şaştım kaldım bu işe
  • Araba yıkama ve boyama yeri aynı değil , görevden sonra çıkan haritanın ss'sini yollayın işaretleyeyim oradan isterseniz? Sahile yakın bir yerde olacaktı.Görmeniz lazım.
  • Aynı yerde değil dikkatlice bak haritaya
  • http://img505.imageshack.us/i/adsziev.jpg/

arkadaşlar ben bu oyunu çok kez oynadım bu bölümü de çok kez geçtim ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım. göremediğim yer neresiymiş gösterin bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nero11 -- 18 Temmuz 2009; 22:57:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V ARABA SATIN ALMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nero11

http://img505.imageshack.us/i/adsziev.jpg/

arkadaşlar ben bu oyunu çok kez oynadım bu bölümü de çok kez geçtim ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım. göremediğim yer neresiymiş gösterin bakalım

Tamam da koyduğunuz resim başka , görev sırasında çıkıyor haritada , o resmi koysanıza.Hani Vlad arıyor arabamı yıkat diyor , işte o anda esc'ye basıp haritaya bakın , yanıp sönen araba yıkatma yeri var.
  • valla o kadar bekledim hiç arabamı yıkat diye aramadı. ben adamlardan arabayı çalıyrum garaja götrüyrum hiç bişey olmuyor
  • http://img150.imageshack.us/i/asdax.jpg/

buda görev sırasındaki ss
  • quote:

http://img150.imageshack.us/i/asdax.jpg/

buda görev sırasındaki ss

Ne yaptıktan sonra bu resmi çektiniz?
  • trenden indim merdivenlerden aşşağı indim abi adam arabasını temizliyor ben onun arabasını kaçırıyorum o sırada garaja doğru gidiyorum
  • İşte siz garaja doğru gitmeden önce , yani arabayı çaldıktan sonra Vlad arayacak , diyecek kirli araba getirme filan , sonra haritada araba yıkatma yeri belirecek , yıkatıp arabayı götüreceksiniz garaja ve görev tamamlanacak.
  • teşşekürler şimdi deniycem bakalım olcak mı :) olmazsa da Allah razı olsun :)
  • yok arkadaşım ne arayan var ne soran :D
  • quote:

yok arkadaşım ne arayan var ne soran :D

O zaman crackten kaynaklanıyor bu görev hataları , bazılarında da garaj kapısı filan açılmıyordu.Crackiniz bozuk , crack değiştirip deneyin?
    Hayırlı kandiller , iyi akşamlar :)
  • eyvallah Size de HAYIRLI KANDİLLER
  • arkadaşım cracki de değiştirdim sonuç gene aynı. ben en son çıkan yamaları 1.02 yüklemştm belki ondan bir sorun vardır
  • quote:

arkadaşım cracki de değiştirdim sonuç gene aynı. ben en son çıkan yamaları 1.02 yüklemştm belki ondan bir sorun vardır

Evet büyük ihtimal onunla alakalı bir problem oluştu.Başta yaptığınız crack sorunlu olabilir , crack değiştirseniz de sorun geçmemiştir.Mecburen tekrar yükleyip sağlam bir crack yapıp oynayacaksınız.
  • yok arkadaşım gerek kalmadı tekrar silip yüklemeye. tekrar 1. yamayı ardından 1.2 yamayı kurdum sorun halloldu. Türkçe yama kuruluydu tekrar ingilizce oldu sorun Türkçe yamadan dolayı kaynaklanıyormuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.