Şimdi Ara

GTA 4 ÇIKIYOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki herifi biraz şişkomu yapmışlar ne
  • neyse ps2 ye cıkıomus ama ps3 le x360 ın yanında grafıklerı kesın camur gıbı olur
  • evet bende pc ye gelmicek diye duymustum
  • Beyler patlmalar falan baya iyi olmuş.Grafikler güzele benziyor.
  • ARKADAŞLAR SÜPER BİŞEY BU YAAAA ADI HER NEYSE İİ OYUNMUŞ İNŞALLAH PC DE ÇIKAR BAŞINDAN KALKILMIYCAK Bİ OYUN ARAÇLARA TUNİNG YAPILIYO GRAFİKLERDE GÜSEL BEKLİYELİM BAKALIM PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_berke

EVET EFSANE DÖNDÜ VE GTA 4 ÇIKTI İŞTE TANITIM FİLM'İ BU SİTEDE http://www.youtube.com/watch?v=hYhmnbKp1tU

ya dostum resmen işkembeden sallamışsın afedersin ama yani bu oyun farklı kısacası buna gta çakması diyebiliriz ama oyunun kendisine edecegim laf yok grafikler gerçeklik düzeyi herşey mukemmel ötesi ama ben şimdiden size söyluyorum 1.5 sene sonra gta4 çıkınca inanınki oyun dünyası sarsılacak gta3 çıktıgında nasıl olmuşsa aynen öyle olacak vede gta2 tabiki yani anlyacagınız rockstar yine yapacagını yapacak inanın bana

• Başlığa çıkıyor yazmış,mesajına çıktı yazmış
  • cıkmadı daha ekim 2007 de piyasaya suruluyo o da ps3 x-box306 ta oynanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

neyse ps2 ye cıkıomus ama ps3 le x360 ın yanında grafıklerı kesın camur gıbı olur
    ps2ye çıktığını nerde gördün ben göremedim. bence ps2ye çıkmaz ve bende oynayamam ozaman. nefret ediyom next genden
  • ama konsolları aldıgınızda pccilere laf atıyodunuz noldu şimdi o çok övdugunuz konsollara

quote:

ps2ye çıktığını nerde gördün ben göremedim. bence ps2ye çıkmaz ve bende oynayamam ozaman. nefret ediyom next genden
  • mükemmel olmus gorundugu kadarı ile ne zaman çıkar?
  • gta 4 pc için çıkmıyoo hemde o gta 4 değil

• San andreas kadar zevklimidir acaba?Obliviondan beri güzel grafikli oyunlardan tırsar oldum.Paso araba kullanıyor karakter ne iş?Motor uçak yok sanırsam.
    GTA tarzı oyunlar çoğalacak demek bu iyi gelişme.
  • süperrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

ama konsolları aldıgınızda pccilere laf atıyodunuz noldu şimdi o çok övdugunuz konsollara

quote:

gereksiz yere nie polemik yaratıyon almadım amacın ne
  • amacım polemik yaratmak degildiki asıl sen bunu söyleyerek polemik yapmaya çalışıyosun ben sadece pc herzaman üstündür tezini savunuyorum ve karşımdada nextgenden nasibini almış bi insanı görunce dayanamadım(hani siz herzaman diyosunuz ya boşverin geçin konsola diye ona cvp olarak kişisel bişey degil yani üstüne alınma)
  • eksikleri var iş makinasıyla ağaca çarpıyor ama ağaç kıpırdamıyor bile; ama çok konuşulacağa benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

eksikleri var iş makinasıyla ağaca çarpıyor ama ağaç kıpırdamıyor bile; ama çok konuşulacağa benziyor.

böyleyse işe yaramaz yine grafikler
  • saint's row diye bi oyun xbox OYUNUUU neinnn tartişmasiiii BUU :))) neyse xbox Olanlar gta die oynasiNN bize ne :P
  • peki bu gta4 kaç cd li???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.